INTERIØR Uncategorized

Hide away…

‘Hide Away Shelf’ er navnet på denne smukke nyhed fra Nordic Function. Hylden er ikke alene smuk, den har som navnet antyder en dobbelt funktion. Udover at være en hylde, har den nemlig et opbevaringsrum gemt i sig. I en tid hvor vi får mindre og mindre plads og kræver flere kreative løsninger, har denne smukke hylde bestemt sin berettigelse. Der er fræset et lille hul i hylden, til mobilledning – dobbelt win:-)

Jeg synes hylden vil være genial i entréen eller som natbord.

Hide away... Hide away... Hide away... Hide away... Hide away...                                                                                                                                    –

Nordic Function har også skabt ‘Not just a Table’ endnu en genistreg – en SMUK genistreg designet af Camilla Bernth – ejer af Nordic Function. Bordet er nemlig ikke bare et bord, den er også en taburet. Bordpladen kan vendes, så når du får gæster og pladsen er trang, vender ved et snuptag bordpladen og så har du en lækker polstret skamme. Endvidere kan den løst bordplade bruges under den bærbar i sofaen, eller som afsætningsplads til kaffe koppen. Den er godt nok pæn den er!

 

Hide away... Hide away... Hide away... Hide away... Hide away...

 

 

For mere information www.nordicfunction.com Vi hjemmesiden kan du også kontakte Camilla og høre nærmere om priser og forhandlere.

 

Hide away…
Artikel
Hide away…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply