INTERIØR

Til bords med Menu

Danske MENU har efterhånden samlet en ret stor og smuk kollektion af service. Enkelt, klassisk og stilfuldt i designet – meget skandinavisk!

Jeg er stor fan af NEW NORM DINNERWARE kollektionen – designet af Norm Architects. Smukke kølige farver lige til at mikse på kryds og tværs, -designet er nemlig så enkelt, at det sagtens kan tåle at blive mikset med de forskellige farver.
Jeg kan aller bedst lide ensfarvede tallerkner, jeg er ikke til masser af mønstre, og det er fordi, jeg elsker at gå all in, når det gælder borddækning ved festlige lejligheder. Når man har ensfarvede tallerkner, kan man tillade sig mere, hvad dette angår. Jeg ville vælge tallerkener i en farve og så mikse de øvrig items fra kollektionen med forskellige farver.

Forelsket? Cahetu.com har et stort udvalg – før musen over billederne, og du vil via de små hotspot få info om varen og komme direkte til butikken.

 

 

Til bords med Menu

Til bords med Menu

Til bords med Menu

Til bords med Menu
Artikel
Til bords med Menu
Beskrivelse
Danske MENU har efterhånden samlet en ret stor og smuk kollektion af service. Enkelt, klassisk og stilfuldt i designet - meget skandinavisk! Jeg er stor fan af NEW NORM DINNERWARE
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply