VÆRD AT BESØGE

"A CUP FOR CHARITY"

"A CUP FOR CHARITY"

VIPP åbner en velgørende pop-up café i indre København til fordel for Læger uden Grænser.

Nyd en plads i solen og støt samtidig Læger uden Grænser – VIPP har netop åbnet en pop-up café i Ny Østergade 34. Her kan du nyde en kop te fra Løv Te, eller en kop kaffe fra Risteriet og en kage fra Strangas – sættet koster 100 kr. og al overskud går til Læger Uden Grænser, så du kan godt nyde den med god samvittighed. Kaffe/te bliver serveret i VIPP’s keramik kopper, og som tak for støtten får du din egen kop med hjem!

Vipps pop-up café ’A Cup For Charity’ åbner idag og holder åbent mandag-fredag 11-18 (lørdag 11-16) frem til september.

Adresse: Vipp Flagship Store ♦ Ny Østergade 34 ♦ 1101 København K

"A CUP FOR CHARITY"

Læger uden Grænser (MSF) er en privat, international, humanitær organisation, der yder medicinsk nødhjælp til ofre for naturkatastrofer, krige, konflikter, epidemier, sygdomme, hungersnød og fattigdom. Når katastrofen rammer, er det primære formål at hjælpe de mest udsatte befolkningsgrupper. MSF har projekter i mere end 70 lande og sender hvert år cirka 6.000 læger, sygeplejersker, jordemødre, administratorer, logistikere og andre faggrupper til projekter over

"A CUP FOR CHARITY"
Artikel
"A CUP FOR CHARITY"
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply