VÆRD AT BESØGE

Hotel Flora Design by Us

(For English scroll down)
Jeg har ikke selv besøgt Hotel Flora i Göteborg, men det skal jeg på et eller andet tidspunkt, det er helt sikkert. Det danske design- og indretningsbureau Design by Us har stået for al indretning af Hotel Flora. Det er der blevet mange cool, funky og smukke værelser ud af. Ingen værelser er ens, men de har dog en fællesnævner, og det er Design by Us’s tydelige DNA.

Design by Us har en fantastisk evne til at overraske, eksperimentere og rykke ved det gængse, det er beundringværdigt og modigt. Det vil jeg gerne hylde i dag –  Hurra for dem der også tør gå mod strømmen og stadig bevare sin DNA.

Hvad siger du, ses vi i Göteborg, og hvilket værelse vil du bo på? Jeg napper det lyserøde:-)

Hotel Flora Design by Us


Hotellets bibliotek. Her kunne jeg godt forsvinde væk i et par timer.

Hotel Flora Design by Us Hotel Flora Design by Us Hotel Flora Design by Us Hotel Flora Design by Us Hotel Flora Design by Us Hotel Flora Design by Us Hotel Flora Design by Us

 

Hotel Flora Design by Us

Design by Us er specialister, når det gælder lampedesign. De er gode til at lege med akryl og neon… det ses tydligt i disse funky lamper som hænger i hotelgangen.

 

English:
I haven’t visited Hotel Flora in Göteborg, Sweden, but I have to at some point, that’s for sure. The Danish design agency ‘Design by Us’ are responsible for all the decor of Hotel Flora. All the rooms are different, they are cool, funky and beautiful. The rooms have one thing in common, they all have Design by Us’s clear DNA.

Design by Us has an amazing ability to surprise, experiment and move through the usual, it is admirable and courageous. I would like to pay tribute today – Hooray for those who also dare to go against the flow and still maintain their true DNA.
What do you say? Shall we meet in Götteborg? – which room would you prefer?

 

 

 

Hotel Flora Design by Us
Artikel
Hotel Flora Design by Us
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Janne Englev
  juni 21, 2014 at 21:19

  Tak for en god artikel, jeg skal da en tur til Göteborg . Bedste hilsner Janne Englev. CEO i indretningsfirmaet Space Me http://www.spaceme.dk og livingdream.dk

 • Reply
  shanesmith
  november 10, 2014 at 09:36

  Rigtig pænt hotel, dog er min favorit Helnan Phønix hotel, som har det lille ekstra som jeg savner lidt her. Men flot er det og det skal de have ros for 🙂 Vi har ofte brug for f.eks. konferencefaciliter blandt andet, så det er perfekt for os.
  Konferencefaciliteter Århus

Leave a Reply