Boligtekstil (Textiles for the home)

Luksus tæpper

GULVTÆPPER…….-Engang for ikke så længe siden, var det for mig et af de sværeste elementer at integrere i min indretning. Nøj hvor har jeg fejlkøbt mange gulvtæpper. I en lang periode var gulvtæpper ikke fede i boligen, og de blev nedprioriteret.

I dag er gulvtæpper i den grad tilbage i boligen, og det er noget af det hotteste lige nu. Udbuddet af smukke, lækre, ja nærmest kunstneriske tæpper er enormt.

En af grundene til, at jeg skulle til Marrakech for et par uger siden (altså den tur der endte med at blive til Barcelona i stedet pga. af en flyaflysning… say no more (btw havde en fantastisk tur og Barcelona røg direkte ind på min top 3 over fedeste byer)) var for at købe tæpper med hjem. Både de marrokanske tæpper som hitter lige nu, men også kelimtæpper skulle jeg have haft med hjem i lange baner. Det må blive en anden god gang.

I dag er det lige så svært for mig at vælge tæpper, men nu er det mere et spørgsmål om at vælge fra end at vælge til, -for hold nu op, hvor er der sket meget og hvor er der mange sindssygt flotte tæpper!

Her kommer en flok kunstværker til dine gulve – hvilket kan du bedst lide?

Luksus tæpper

1. Color Carpet fra HAY 170 x 240 cm. 5.999 kr. hos Casanovafurnitures.dk – 2. Poppy Rose hedder dette gudesmukke tæppe designet af Alexander McQueen størrelse og pris kan rekvireres hos The Rug Company  –  3. Jeg er vild med Brandts Indoors udvalg af smukke vintage kelimtæpper. Hvert et tæppe bliver håndplukket af Sara Hauge Schmidt. Denne løber ville klæde mit køkken. 235 x 85 cm. 3950 kr. kan købes her – 4. Fatboys Non Flying Carpet er ret genialt, det kan nemlig udvides til uendelighed. Langs kanten finder du røde trykknapper, og ved hjælp af disse kan du knappe nye tæpper på. Hvert tæpe måler 180×140 cm. Prisen er 1.299 kr. fås hos Casanovafurnitures.dk – 5. Normann Copenhagens Oona tæppe måler 140 x 140 cm. Prisen er 1950 kr. kan købes her  – 6. Flot grafisk tæppe i grønne nuancer fra BoConcept 200 x 300 cm. 5.990 kr. – 7. Waterfall hedder dette smukke tæppe fra Bolia.com. 140 x 200 cm. kr. 3.699. – 8. Her er der et af de tæpper, jeg ville have haft med hjem fra Marrakech…. jeg ELSKER det! Du finder et flot udvalg af Marrokanske tæpper hos MarkandWaldorf.dk og priserne er faktisk ret okay. Dette tæppe koster 3.799 kr. og måler 155 x 270 cm.

 

Inden vi slutter af skal du lige se kunstværk! Det her tæppe fra The Rug Company designet af Fiona Curran… Wauw

Luksus tæpper

 

Luksus tæpper
Artikel
Luksus tæpper
Beskrivelse
GULVTÆPPER.......-Engang for ikke så længe siden, var det for mig et af de sværeste elementer at integrere i min indretning. Nøj hvor har jeg fejlkø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Bridesire
  maj 30, 2014 at 11:11

  Jeg dore store stykker på dette indlæg. farverig og ser frisk i øjnene.

 • Reply
  Mathilde
  maj 31, 2014 at 15:48

  Åh, tæpper…
  Jeg er endnu ikke der hvor du er noget til. Jeg synes at det er svært, fordi de nemt kommer til at “larme” for meget. Derfor er det kun endnu mere inspirerede, at læse om det her på din blog.

  Jeg har dog et lille tæppe-tip: Søciety6 med hjemmesiden society6.com.

  Du kender sikkert allerede siden med deres fine plakater, puder og andet. Nu er de altså også begyndt at sælge kunstværkerne som tæpper:-)

  – Mathilde

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 31, 2014 at 22:08

   Jeg har haft det præcis på samme måde, det hjalp da jeg fik malet gulvene hvide, så larmede tæpper pludselig ikke så meget. Fedt med tip, elsker Søciety6, men anede ikke det med tæpper, så tak:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply