VÆRD AT BESØGE

Sov godt i Aarhus – Hotel recommendation in Aarhus, Denmark

(for English scroll down)

I sidste uge besøgte jeg Aarhus, jeg elsker den by! Jeg fik desværre ikke mulighed for at ose meget rundt i byen, jeg skulle nemlig nå at lave 3 boligreportage fordelt på halvanden dag. De reportager kan du glæde dig til i de næste par numre af Boligcious Lookook.

Vi spiste og sov rigtig rigtig dejligt, og det vil jeg gerne dele med dig i dag, med to indlæg, først dette om vores overnatning hos Guldsmeden!

Du bor godt hos GULDSMEDEN

Vi havde reserveret værelse på Hotel GULDSMEDEN midt i Aarhus centrum. Jeg har hørt så meget godt om GULDSMEDEN, der efterhånden tæller 9 hoteller, hvoraf 4 af dem liger i København, 1 i Olso, 1 i Frankrig og 2 på Bali (dem napper jeg næste gang:-)).

Guldsmeden i Aarhus er et lille hotel med kun 27 værelser. Det er et utrolig charmerende hotel, med en hyggelig stemning og en blandet indretning som gør hotelllet meget jordnært, personligt og hjemligt.

I den lille reception findes der også en lille café, hvor du kan nyde kaffe og lidt snacks. Vi blev betaget af hotellets gårdhave, meget idyllisk med små grupper af kurvemøbler overalt, lounge område, tæpper, puder og blomster, som giver en lyst til at tage en velfortjent slapper. Vi ankom da solen var på vej ned, og her var gårdhaven fortryllende med levende lys i lanternerne.

Vi boede på værelse 47 (mærkeligt når der er 27 værelser, det fik jeg egentlig aldrig spurgt indtil). Værelset var holdt helt i hvidt kun brudt af mørke træmøbler, som f.eks. den store himmelseng som vi skulle sove i… ahhhh det så godt ud. Badeværelse med badekar på løveføder, lækker badeserie og friske blomster, så utrolig fint alt sammen. På værelset havde vi adgang til en tagtereasse som vi delte med nogle andre beboere. Her var der også tændt op med levende lys, masser af siddepladser og tæpper….. jeg var vild med det!

Vi sov godt, vi badede godt, og vi hyggede os over det skønne økologiske morgenbord i den lille café.

At være gæst hos Guldsmeden var lidt som at besøge en god familie, du følte dig hjemme og velkommen – det var virkelig hyggeligt! Jeg kommer igen, og har fået blod på tanden for at prøve GULDSMEDENS andre hoteller… -særligt dem på Bali 🙂 – Du kan læse om alle deres hoteller her

Her kan du se de billeder jeg tog af vores besøg.

Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark

Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark

Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark Sov godt i Aarhus - Hotel recommendation in Aarhus, Denmark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Stay, eat and sleep well at the little charming hotel GULDSMEDEN (translation: Dragonfly) in Aarhus, Jutland.
The hotel only has 27 rooms – 27 very charming rooms. This hotel has a lovely warm atmosphere. We thought it was a down to earth place with lots of personality –  almost homely.

In the small reception you will find a small café where you can enjoy coffee and some snacks. We were captivated by the hotel courtyard, complete with idyllic small groups of rattan furniture everywhere lounge area with shelter, blankets, pillows and flowers makes you want to take a break. We arrived as the sun was going down, and the courtyard was enchanting with many candles in lanterns.

We stayed in room 47 (a bit odd when there are 27 rooms?). The room was kept in completely white with dark wood furniture. A large canopy bed dominated the room, very welcoming. Lovely bathroom charming bathtub, delicious bathing series and fresh flowers, all so incredibly fine. In the room we had access to a roof terrace which we shared with some other residents. Here was also lit up with candles, lots of seating and carpets ….. I loved it!

Breakfast is included in the price when you stay at hotel GULDSMEDEN. A delicious ecological breakfast awaits you in the little cafe when you are ready.

Being a guest at the GULDSMEDEN was a bit like visiting family, you felt at home and welcome – it was really nice and I’ll definitely come again!
Got a taste for trying out the other hotels in this chain, there are 9 of them including 2 hotels in Bali.  You can read about all their hotels  here

Sov godt i Aarhus – Hotel recommendation in Aarhus, Denmark
Artikel
Sov godt i Aarhus – Hotel recommendation in Aarhus, Denmark
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  shanesmith
  oktober 20, 2014 at 07:31

  Hej Malene, god artikel om Guldsmeden. Jeg kunne godt finde på at besøge den næste jeg skal til Århus. Min egen favorite er Helnan Hotel som ligger lige ved vandet og kun et stenkast fra centrum. Det er nok lidt mere mig Hoteller Århus

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 20, 2014 at 22:28

   Hej Shane

   Tak for info, står faktisk lige nu og skal finde overnatning i Århus, på nyt hotel som jeg skal anmelde, så jeg vil da helt sikkert tage Helnan i betragtning.
   Kh. Malene

Leave a Reply