DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

New York Facade – Dagens Poster

Endnu engang bliver jeg nødt til at give Mathias Juel Christensen pladsen som Dagens Poster. Jeg er VILD med hans fotos – både motiverne, men også hans måde at billedebehandle på…. totalt eye candy i mit univers, og for første gang i mit liv, drømmer jeg om at få et billede af New York på min væg!

Se den hos Stilleben

 

New York Facade - Dagens Poster

 

Todays Poster “New York Facade”

Beautiful, impressive and graphic! -That’s the words to describe this photo by the talented Mathias Juel Christensen. I love his photos.

If You also love his work check out more at stillebenshop.com

New York Facade – Dagens Poster
Artikel
New York Facade – Dagens Poster
Beskrivelse
Endnu engang bliver jeg nødt til at give Mathias Juel Christensen pladsen som Dagens Poster. Jeg er VILD med hans fotos - både motiverne, men også hans måde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply