HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Sommerhus

FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig"

(for English recap scroll down)
I vores nyeste udgave af Boligcious Lookbook besøgte vi en drøm af et sommerhus i Rørvig. Jeg har et helt specielt forhold til det sommerhus, det ejes nemlig af en rigtig god veninde, som ofte lader os låne huset. Jeg har tilbragt mange timer og ferier i det dejlige hus, og jeg elsker det – uden tvivl Danmarks skønneste sommerhus.

Huset ejes af Sandra og Claus, -og sammen med deres to døtre Naja og Katinka, besøger de huset ofte – hele året rundt. Hvis du vil vide mere om familien, huset og se flere billeder, så hop over i Boligcious Lookbook #4

Her kommer en masse af de billeder, der ikke blev plads til i vores reportage “Drømmen i Rørvig”

FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig" FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig"

Foto: Sisse Langfeldt – Styling Marian Hansson

In our last edition of our free lifestyle magazine Boligcious Lookbook we brought pictures from this lovely summer residence. We believe that this is one of the most lovely somber precedence in Denmark. The exterior is typically Danish, black wooden house with white windows. The inside decoration is a mix of design and flea market finds. A very personal residence with lots of beautiful details. Se more photo in our online magazine Boligcious Lookbook #4

FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig"
Artikel
FRAKLIP: "Drømmen i Rørvig"
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Henrik Larsen
  juni 8, 2014 at 12:18

  Hej Malene

  Min kone er vild med den type sommerhus I har der i Rørvig.

  Har du mulighed for at oplyse, hvem der har opført huset, om det er et typehus eller om hvem der har været entreprenør?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 10, 2014 at 19:57

   Hej Henrik,

   Det er også et fantastisk sommerhus… desværre ikke mit, men en god venindes:-) Det er et typehus, men med en masse ændringer og ønsker fra familien. Firmaet ligger i Nordjylland og det hedder Stenhøjhuse.

   Kh. Malene

Leave a Reply