RUM OG INDRETNING Soveværelse (Bedroom) TIL VÆGGEN (Walls)

Smuk tapetserie med udgangspunkt i jorden

Med udgangspunkt i jorden har Eco Tapet designet en smuk tapetkollektion, hvor naturens fire elementer  har være inspirationskilden. Kollektionen hedder EARTH, og er fuld af lækre overflader og spændende strukturerer, som jeg er ret vild med. Man kan også finde batik mønstre, akvareller, ornamentik og kalejdoskop mønstre i kollektionen.

Miks meget gerne forskellige tapeter i samme rum – det kan give en ret lækker effekt. Se f.eks. soveværelset her, hvor man har mikset et mønstret tapet med et næsten ensfarvet tapet med struktur… Sindssygt flot synes jeg!

Du kan tjekke EARTH kollektionen her

Smuk tapetserie med udgangspunkt i jorden Smuk tapetserie med udgangspunkt i jorden Smuk tapetserie med udgangspunkt i jorden Smuk tapetserie med udgangspunkt i jorden

‘EARTH’ a beautifull wall paper collection by ECO. The creative joy in the wallpaper collection is directly influenced by nature and its four elements. A decorative collection with exciting surfaces and structures. You can also find tie-dye and watercolours as well as designs with kaleidoscopic and ornamental effects. We absolutely love it.

Se more beautiful wall paper from this collection here

 

 

Smuk tapetserie med udgangspunkt i jorden
Artikel
Smuk tapetserie med udgangspunkt i jorden
Beskrivelse
Med udgangspunkt i jorden har Eco Tapet designet en smuk tapetkollektion, hvor naturens fire elementer  har være inspirationskilden. Kollektionen hedder EARTH, og er fuld af lækre overflader og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply