Boligtekstil (Textiles for the home)

Tendenser: Marokkanske tæpper

En af de helt store tendenser lige nu er marokkanske tæpper. Farverige lurvede håndlavede tæpper, som er super flotte i den skandinaviske indretning. Jeg er ret vild med de her tæpper og gæt lige, hvor jeg skal hen om 3 uger… Jep jeg skal til Marokko, nærmere bestemt Marrakech – og hvad skal jeg mon have med hjem? Hvis du ikke har planer om at rejse til Marokko, så kan du hoppe med på dillen, jeg har nemlig fundet en webshop som sælger marokkanske tæpper til en rimelig pris, håndplukket af webshop indehaver Marlene Waldorf.

Kender du shoppen Mark & Waldorf? – jeg er flov over at sige, at det gjorde jeg faktisk ikke, og det er på trods af, at de rent faktisk har ret mange følgere på Facebook. Webshoppen ejes af Marlene og Helge, som i øvrigt er gift og bor på Fyn, hvorfra de også arbejder og har showroom. En lækker shop med noget til HENDE, noget til HAM, noget til GANEN, noget til BOLIGEN, noget til VÆGGEN, noget til TEKNIKKEN osv. Et bredt udvalg af skønne, lækre og smukke produkter, som alle sammen sendes til dig fragtfrit!

Tjek lige denne håndfuld tæpper, jeg faldt for og se mange flere her

Tendenser: Marokkanske tæpper Tendenser: Marokkanske tæpper Tendenser: Marokkanske tæpper

Ps. jeg faldt også fo de her smukke sleeves til den bærbar – Sådan et vil jeg have!

Tendenser: Marokkanske tæpper

 

 

 

 

 

 

Tendenser: Marokkanske tæpper
Artikel
Tendenser: Marokkanske tæpper
Beskrivelse
En af de helt store tendenser lige nu er marokkanske tæpper. Farverige lurvede håndlavede tæpper, som er super flotte i den skandinaviske indretning. Jeg er ret vild
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helle Rick
  april 16, 2014 at 21:16

  Wauw….. hvor er de bare super flotte. Næ, den shop kendte jeg heller ikke til (før nu). Der er liket og nu skal der nærstuderes.
  God påske

 • Reply
  Julie
  april 23, 2015 at 20:10

  Hej Malene.
  Jeg stødte lige på dit indlæg. Jeg skal selv til Marokko i sommerferien og vil også rigitig gerne have et tæppe med hjem. Men hvordan får man lige det? Vil derfor hører dig, hvordan du har tænkt dig at få transporteret det med til Danmark?

  Håber du svarer.

  MVH Julie

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 29, 2015 at 07:40

   Hej Julie

   MIn rejse blev aflyst så jeg kom aldrig afsted. Min bror har dog lige været der og han fik sendt en masse tæpper hjem. Du kan gøre det at du spørger på hotellet eller nogen du stoler på hvordan det lader sig gøre. De er vant til det, det er ikke noget problem.

   Kh. Malene

Leave a Reply