VÆRD AT BESØGE

Give Away – VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!

Er du klar til Finders Keepers (København) denne weekend? – Det er jeg, nøj hvor jeg glæder mig! Mit absolut yndlingsmarked, med kunst i lange baner, samt lir til boligen, smykker og tøj.

Finders Keepers finder sted i Tap 1, NY CARLSBERGVEJ 91, 1799 KBH V- den 19. og 20. april fra kl. 11.00 – 17.00

Jeg har fået lov til at udlodde 2 VIP billletter, som giver dig mulighed for at springe den laaaaange kø over. Derudover har jeg tre smukke plakater til den heldige vinder. 1. stk. Fauna Scape fra WhatWeDo og 2. stk. print fra Michelle Munkholms serie Nordic Animal. Du kan se dem herunder.

Give Away - VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!

Give Away - VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst! Give Away - VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!

Sådan vinder du

Skriv en kommentar i feltet herunder – fortæl om dit bedste Finders Keepers køb – hvis du ikke har været på Finders Keepers før, så fortæl hvilke ting du glæder dig mest til at opleve, når du besøger markedet.

Jeg trækker lod allerede på Torsdag kl. 20.00

 

 

 

Give Away – VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!
Artikel
Give Away – VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!
Beskrivelse
Er du klar til Finders Keepers (København) denne weekend? - Det er jeg, nøj hvor jeg glæder mig! Mit absolut yndlingsmarked, med kunst i lange baner, samt lir
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

78 Comments

 • Reply
  Nadia WH
  april 14, 2014 at 21:40

  Jeg har aldrig været på Finders Keepers, men har planer om at skulle det denne gang.
  Er lige flyttet i hus i lørdags og satser derfor på at finde nogle lækre boligsager til mit nye hjem 🙂
  I det hele taget glæder jeg mig dog til at se, hvad hele markedet er for noget.

 • Reply
  Maria Tellerup
  april 14, 2014 at 21:40

  Jeg elsker finders keepers. Mit yndlings køb der må være to smukke prints af Louise Huus. Hun er meget dygtig – og viste sig at være meget sød også 🙂

 • Reply
  Tina Irene Povlsen
  april 14, 2014 at 21:41

  Waugh – Total lækker plakatprint og påske-markeds-lir’ 🙂
  Jeg glæder mig til at opleve den unikke stemning som er blevet mig beskrevet, og så glæder jeg mig til et mekka af spændende kunstnere, samt til at handle unika til mig selv og mit hjem.
  Et “påskeæg” alle sanser. 🙂

 • Reply
  Hanne w
  april 14, 2014 at 21:55

  Har endnu ikke været afsted, men skal finde en masse lækker kunst til mine tomme vægge 🙂

 • Reply
  Line
  april 14, 2014 at 22:07

  Jeg skal finde de lækreste billeder til min nymalede væg i min fine nye stue – Finders keepers bliver i år et must af en Overspringshandling i min eksamens læsning 🙂

 • Reply
  Anja Rode
  april 14, 2014 at 22:13

  Jeg har endnu ikke været afsted, men drømmer om at det lykkes denne gang. Vi er lige i dag blevet husejere, og jeg har derfor masser af ideer og drømme om hvordan det nye hus skal indrettes. Jeg leder især efter smukke ting til stilleben, posters til sønnens værelse og lamper.

 • Reply
  camilla
  april 14, 2014 at 22:28

  Har utrolig nok aldrig været afsted, men håber på at se en masse nye ukendte små kunstnere og finurlige ring og sager, det charmer sig ind- ligesom når man rejser i udlandet ;). Så ja, unikke ting 🙂 favoritten er nr. 1 eller 3 🙂

 • Reply
  Eva K K
  april 14, 2014 at 22:32

  Fandt den fineste ring i luksus-loppe afdelingen!.. 15kr!.. lige til at overskue!.. og et smukt unika tryk på det lækreste papir af Pernille Folcarelli!
  Der er så mange dygtige designere med! Glæder mig meget til gensyn og mærke pulsen!

 • Reply
  Sandra
  april 14, 2014 at 22:38

  Jeg har været der to gange, og har begge gange fundet nogle gode lækkerier. Noget af det jeg har været allermest glad for, er mine prints fra Thomina Art Fellow. Du har også her på Boligcious haft et billede oppe, som du elskede. Jeg købte det dagen efter! Jeg vil SÅ gerne vinde de der billetter. Så er søndagen planlagt.
  Vh
  Sandra

 • Reply
  Ann Katrine
  april 14, 2014 at 22:48

  Jeg glæder mig til at opleve FindersKeepers, og få en masse lækre smykker med hjem derfra…

 • Reply
  Katrine Hougaard
  april 14, 2014 at 22:54

  Jeg glæder mig så meget til Handcrafted med Anders Forup og de nye Framescph solbriller. Har desværre ikke været på finders keepers før, men babysitter er arrangeret og kæresten overtalt til en sjælden Day-out. Håber meget at lykken vil tilsmile os, for su’en rækker ikke så langt – og manden er ikke fan af kø’er 🙂

 • Reply
  Malene
  april 14, 2014 at 23:08

  Jeg skal opleve finders keepers for første gang denne påske og glæder mig mest af alt til at se hvad der er af udbud på den grafiske side i form af smukke plakater og prints.

 • Reply
  Nattalie HArtwig
  april 14, 2014 at 23:39

  Fandt den fedeste blazer – men havde egentlig ikke tænkt jeg skulle købe noget. Det var bare en indskudt tur med en veninde og lidt tidsfordriv – FK er sgu så hyggeligt med alle de forventningsfulde kunstnere der står der med deres hjertebørn til skue. Meget inspirerende! Men jeg havde ikke taget kontanter med – men så var den der BLAZEREN! Mega fed og hun ville ha en hund for den… Og hun tog MOBILEPAY! Wuhuuuu. Haps, den var min. SÅ fin. At jeg så aldrig har gået med den, er noget andet vi ikke taler så højt om…

 • Reply
  Ulrika Landström
  april 15, 2014 at 01:38

  Jeg køber altid en ring fra Handcrafted Cph, det er tradition 🙂

 • Reply
  Eva Jensen
  april 15, 2014 at 06:17

  Jeg har hørt meget om finders keeper, men har endnu ikke selv haft æren af at være afsted.
  Tror jeg vil kunne finde en masse skønne og unikke ting som man ikke lige ellers ser.
  Og er sikker på min søster, vil synes det er helt fantastisk ligeså 🙂

  De der plakater, vil bortset fra det pynte ekstremt godt på min tomme væg 🙂

 • Reply
  Rikke
  april 15, 2014 at 06:42

  Åhh ville såååå gerne afsted… Har aldrig været det kun drømt om det… Jeg er netop blevet opereret i knæet for ca 2 uger siden og da jeg bor i Hadsten (mellem Århus og Randers) tror jeg ikke knæet holder til først den lange vej til KBH og derefter shoppeturen 🙁 hvis billetterne også gælder til Århus kunne det være helt igennem fantastisk at vinde dem!! Især fordi man slipper for køen og med mit nyopererede knæ ville det være helt kanon at springe køen over!
  Vi købte hus i efteråret – det var faktisk under istandsættelsen af det at knæet røg – og vi har bare stadig mange ting til boligen vi mangler. Der er stadig en del tomme vægge og vi har et fantastisk vindueshjørne med udkig over haven som sinpelthen fortjener en lækker stol, så sådan en ville jeg meget gerne finde! Derudover mangler jeg ting der gør at hjemmet føles færdigt og så en gæsteseng eller inspiration til gæsteseng!
  Ja, ønskerne er mange men fordi vi har gennemrenorveret vores lille hus fra top til tå mangler vi simpelthen at få noget sjæl tilbage i huset.
  De fede plakater kunne også pynte helt vildt på en af mine mange tomme vægge!

 • Reply
  Louise
  april 15, 2014 at 08:19

  Jeg håber at finde nogle fine plakater/billeder til vores hus der nu på 2. år stadig har bare vægge fordi det er kan være svært at blive enige 🙂

 • Reply
  Sisken
  april 15, 2014 at 08:28

  Har aldrig været på Finders Keepers men har fulgt nysgerrigt med på Instagram og diverse blogs. Hvis jeg vinder, håber jeg at finde lidt nyt og unikt til boligen.

 • Reply
  Maria mailand
  april 15, 2014 at 09:26

  Jeg købte sidste gang et lækkert grafisk tryk på træ fra Whatwedo. Det er jeg super glad for 🙂 jeg glæder mig denne gang til og se hvad Place de bleu har med og håber at finde en unik pude til sofaen 🙂 krydser fingre for at det bliver mig med en VIP billet 🙂

 • Reply
  Mette Klit
  april 15, 2014 at 09:41

  Jeg vil rigtig gerne til Finders Keepers. Tak fordi, du gjorde mig opmærksom på det! Og så håber jeg da at vinde VIPindgangen.

 • Reply
  Cecilie Gaarde
  april 15, 2014 at 10:06

  Jeg har ikke været på Finderskeepers før, men glæder mig helt utroligt. Især til al den fantastiske kunst der er at finde 🙂 Desuden glæder jeg mig til at se Handcraftedcph’s nye sager, som jeg ellers før har set på Loftbazaaren – enormt fine, enkle smykker!

 • Reply
  Louise FB
  april 15, 2014 at 10:16

  Jeg har endnu ikke besøgt Finders Keepers, men besøgte deres fine stand på sidste års Blickfang. Der købte jeg det fineste print af Johanna Magoria, som nu pryder min væg. Hvis jeg er den heldige vinder, så skal jeg helt sikkert kigge på Yapyap, Pia Olsen og Made by Anders…

 • Reply
  Helen Husted
  april 15, 2014 at 10:19

  Har ikke været der endnu! Måske min kæreste og jeg ku’ finde noget vi begge kunne lide til at hænge op i vores forhåbentlig snarlige fælles bolig!!
  Elsker den slags markeder!!
  Kærlig hilsen Helen

 • Reply
  Kathrine
  april 15, 2014 at 10:29

  Jeg har endnu ikke haft mulighed for at tage på Finders Keepers, men SKAL i år, for skal have fundet nogle billeder/plakater/illustrationer til det nye hjem. Forhåbentlig satser jeg også på at finde et par unikke gaver til forårets bryllupper.

 • Reply
  Camilla Winkel
  april 15, 2014 at 10:44

  Jeg har endnu aldrig været på FK, men håber mest at kunne finde nogen lækre ting til mit hjem, evt. også forny garderoben.

 • Reply
  Louise Heldmann
  april 15, 2014 at 11:02

  Jeg var afsted sidste år hvor jeg købte den smukkeste uro.

 • Reply
  Julie Heger
  april 15, 2014 at 11:57

  Har heller ikke været på Finders Keepers men har afsat tid af til det her i påsken sammen med min mand (og muligvis min datter hvis hun gider). Jeg håber på generelt bare at få en masse inspiration til hjemmet og så selvfølgelig finde et par unikke ting at købe med hjem – vi har to hjem at indrette da vi både bor i Danmark og Belgien – vi pendler mellem de to lande.

 • Reply
  Juliane Sundberg
  april 15, 2014 at 12:04

  Jeg har endnu ikke været på finderskeepers, men jeg har hørt SÅ mange gode ting om det. Har lokket nogle af mine søde veninder med så jeg glæder mig hel vildt til at få en hyggelig dag. Er lige flyttet i ny lejlighed så der skal handles en del til den -er især i marked for flotte plakater og illustrationer 😉

 • Reply
  Solrun Eggertsdottir
  april 15, 2014 at 12:04

  Har aldrig været så heldig at opleve Finders Keepers før, og jeg glæder mig vildt meget til at komme forbi i påsken. Jeg har lige flyttet sammen med kæresten, og vi mangler mange fine ting til lejligheden. Har vildt meget lyst til en bench fra Bench- take a seat og noget print til væggene.

 • Reply
  Rikkeic
  april 15, 2014 at 12:16

  Jeg har aldrig været til finders keepers, men skal helt sikkert afsted denne weekend. Jeg er på jagt efter nogen krukker til køkkenet og noget print til min nymalet væg.

 • Reply
  Linnea
  april 15, 2014 at 12:21

  Mit bedste køb, blandt mange, er min karrygule cardigan fra Best Behavior. Jeg brugte en hel dag på at gå rundt omkring den, og endte til sidst med at tage den med hjem, og det er nu nok mit mest elskede stykke tøj! 🙂

 • Reply
  Jacqueline
  april 15, 2014 at 12:24

  Jeg har aldrig været der før, men jeg vil rigtig gerne af sted denne gang, så jeg kan finde en masse spændende og unikke ting til min nye lejlighed – det kunne være så fedt at finde noget, som (måske) ingen andre har 🙂 Den er stadig i gang med at blive gjort i stand, så det er plads til at finde masser af nye, fine ting!

 • Reply
  Lissi
  april 15, 2014 at 12:29

  Jeg har først i år hørt om Finders Keepers, så har derfor ikke nogle køb derfra. Med alle de informationer jeg indtil videre har fået – jamen så et det jo lige stedet for mig, som elsker nytænkende design og som er noget man ikke lige finder alle vegne. Jeg står netop og mangler en del til mit hjem.
  Finders Keepers virker som et super fantastisk koncept.

 • Reply
  Maja Thorsted
  april 15, 2014 at 12:43

  Jeg har købt et skønt Gorm billede og og nogle fantastiske grafiske illustrationer som ser fantastiske ud på min billedvæg. Jeg mangler dog stadig et par stykker som jeg håber at finde i weekenden 🙂

 • Reply
  CIlle Bjerring Larsen
  april 15, 2014 at 12:57

  Mine bedste fund er nogle skønne illustrationer fra My Buemann og Fröhline. Jeg elsker at blive inspireret og gå og ur på de spændende ting og ser frem til påskens finder keepers 🙂

 • Reply
  Camilla Tuborgh
  april 15, 2014 at 13:03

  Åh det ville jeg gerne vinde. Håber på at ‘vinde’ en fridag i påsken uden mand og børn – kun mig og en masse lækkert design. Jeg var på Finders Keepers sidste år og fik købt det fineste print til min søns Alfreds værelse. I år glæder jeg mig til at se på noget fotokunst.

 • Reply
  Louise Hansen
  april 15, 2014 at 13:04

  Jeg er jævnlig besøgende på FindersKeepers og synes at det er en fantastisk markedsplads for mere ukendte kunstnere at gøre opmærksom på sig selv…I love it!!! Og jeg er typisk en af dem der kommer en time før for at kunne komme først til mølle…Mit bedste køb må være en illustration af Anne Philipp med en sød lille mops i skjorte

 • Reply
  Camilla Søndergaard
  april 15, 2014 at 13:14

  Jeg har været til de sidste to Finders Keepers her i København og skal selvfølgelig med til det kommende i weekenden. Mine bedste køb er helt klart to tegninger af forskellige kunstnere som jeg mener stadig var designstuderende. Jeg har også købt en rigtig fin kube i akryl, hvor der er fræset et lille udsnit ud i træ som forestiller Dronning Louises bro. Super fedt med
  noget andet end alle andre har

 • Reply
  Annica Maceda Cederholm
  april 15, 2014 at 13:16

  Har aldrig været til Finders Keepers, men følger dem på instagram. Har planer om at tage der ind i weekenden sammen med nogle veninder. Flytter til nyt og større hus nu her og vi har en lille prinsesse på vej 🙂 Glæder mig bland andet til at se FruBrahe’s produkter, Best behaviors børnetøj, Wonderhagen, Voelve øko produkter og Droobski lamper. Men der er SÅ mange stand der skal besøges! 🙂

 • Reply
  Pil
  april 15, 2014 at 13:50

  Mit bedste Finders Keepers køb er en stor illustration, som min veninde fik i bryllupsgave. Det er det bedste køb fordi både hende og hendes mand blev så glade og det var lige dem. Det bedste jeg har købt til mig selv er et limited silketryk fra No 17! Og måske også det mega lækre chokolade fra simply chocolate – især hvid med lakrids!

 • Reply
  Maria Kristiansen
  april 15, 2014 at 13:55

  Jeg har endnu et besøg til finders keepers til gode men jeg skal med denne gang og glæder mig meget.

  Jeg går specifikt efter endnu en illustration af Thomine and Art Fellow, så vil jeg også lægge vejen om Vissevasse og made by Ella. Det er i hvert fald dem jeg ved lige nu. men alle stande skal helt sikkert tjekkes ud, og jeg GLÆDER mig 🙂

 • Reply
  Signe Øland
  april 15, 2014 at 14:13

  Mine skønne vaser og skåle fra Nina Meldgaard – glæder mig til at komme og se hendes nye ting, samt alle de andre fede ting der er på Finderskeepers

 • Reply
  Sarah Frederiksen
  april 15, 2014 at 14:15

  Jeg var så heldig at forelske mig fuldstændig i den fedeste og lækreste læderjakke for 2 år siden. Det var den sidste i min størrelse, og designeren ville ligge den til side til mig i en time. Jeg måtte virkelig skynde mig for at finde en hæveautomat, men nåede det lige 🙂
  ..og jakken har hængt på mig siden – og er stadig min yndlingsjakke. Så det var helt sikkert det bedste køb !

 • Reply
  Susanne nielsen
  april 15, 2014 at 14:16

  Sku have været der sidste, havde billet men blev så forhindret, så regner med at komme i år…håber at vinde

 • Reply
  Mai-Britt
  april 15, 2014 at 15:00

  Jeg har endnu til gode at være på Finders Keepers, men på lørdag bliver det heldigvis ændret. Vi skal flytte i ny lejlighed om en måned, så jeg glæder mig mest til at finde ting til boligen – og især nye illustrationer eller plakater.

 • Reply
  julia
  april 15, 2014 at 15:02

  Jeg har desværre aldrig været til det, men kunne enormt godt tænke mig at se hvilke fede ting der sælges! Kender en som skal sælge noget af sit kunst, og det er bare for fedt!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at finde noget unikt kunst at hænge på væggen, så min lille lejlighed ikke er så kedelig! 🙂

  Vh. Julia

 • Reply
  Ibtisam Al Shebillawy
  april 15, 2014 at 15:48

  På trods af at jeg aldrig har været til FINDERS-KEEPERS, så er det faktisk ikke første gang jeg hører om markedet. Hørte om det første gang fra en veniende der havde deltaget i det sidste år og som fandt ret mange unikke ting (der ikke kostede kassen) til hende lejlighed. Jeg havde desværre ikke selv mulighed for at deltage sidste år pga. eksamen men jeg har til gengæld glædet mig utrolig meget til arrangementet i år. Desuden så passer det perfekt med at jeg flytter til en lejlighed, hvor jeg endelig selv kan få lov at indrette!

  Der er faktisk ret mange ting jeg har holdt øje med, som jeg skal kigge nærmere på i Finders-keepers. Alt fra fede plakater og endnu federe møbler til lækre og unikke accessories. Der er så meget at jeg nok får en smuuuule travlt 😛

 • Reply
  pia sroka
  april 15, 2014 at 15:58

  Jeg har desværre aldrig været til Finders Keepers,men jeg kunne godt tænke mig at have nogle af de flotte illustrationer eller plakater hængende i min stue.

 • Reply
  Kristine
  april 15, 2014 at 16:17

  Har aldrig været på FindersKeepers før og havde heller ikke planer om at skulle det i år, da der venter en (dyr) rejse til New York lige på den anden side af påske! Men hvor gad jeg alligevel godt gå på jagt til en masse lækkert til lejligheden efter at jeg har haft gang i en større redecoration af stuen 🙂

 • Reply
  Line E
  april 15, 2014 at 16:53

  På Finderskeepers i Århus købte jeg et fauna scape med en fin kanin – på træplade. Det gør sig rigtig godt i mit hjem!

 • Reply
  Anitra
  april 15, 2014 at 17:35

  Det er første gang vi skal til Finderskeepers og jeg glæder mig! Vi vil gerne finde nogle lækre ting til vores lille prinsesses værelse 🙂

 • Reply
  Rikke
  april 15, 2014 at 17:35

  Har det endnu til gode, men skal forhåbentlig derind på søndag.
  Elsker nærmest alt hvad WhatWeDo laver, især deres faunascapes, så de nye plakater skal helt klart i hus søndag:-)

 • Reply
  lone
  april 15, 2014 at 18:06

  Har ikke oplevet finderskeepers før men glæder mig til at opleve en inspirerende stemning og finde skøn kunst til mine meget hvide og nøgne vægge.

 • Reply
  Bitten N. Bolvig
  april 15, 2014 at 18:31

  Jeg glæder mig til at finde noget lækkert til mine tomme hvide vægge 🙂

 • Reply
  Sanaz
  april 15, 2014 at 19:12

  Åh, har så mange fantastiske køb fra finders keepers. Er især glad for alle de smykker jeg har fået købt, Bl.a. Fra Handcraftet og fragment. Begge stande som jeg helt sikkert skal forbi igen. Øverst på ønskelisten står print fra Thomine Art Fellow, det bliver helt sikkert til minimum et print til hjemmet og et til vores japansk vennepar som skal giftes i Tokyo til maj.

 • Reply
  Maria SB
  april 15, 2014 at 21:16

  Mit bedste køb er Trine Struwe print, de er så smukke 🙂

 • Reply
  Malene
  april 15, 2014 at 21:53

  Kan slet ikke forstå at jeg først hører om Finders Keepers i dag – glæder mig NU bare over at jeg ikke først hørte om det på mandag 🙂 Jeg skal AFSTED søndag!!! Weeeee!

 • Reply
  Stine
  april 15, 2014 at 22:04

  Har aldrig været der før, men glæder mig som et lille barn. Har tjekket de fleste kunstnere ud, og har da også smugkøbt et enkelt print af den søde Thomine – satser på at der kan komme flere til samlingen! 🙂
  Så er det også et lille plus, at man netop har skrevet under på en lejlighed, så der skal forhåbentligt shoppes lidt lækkert indretning uden at ruinere en fattig studerende 🙂

 • Reply
  Pernille K
  april 15, 2014 at 22:32

  Jeg vil rigtigt gerne på FindersKeepers i år. Jeg er gået hen og blevet gravid og har derfor ikke så meget energi for tiden. VP billetter og det at jeg vil kunne springe køen over, ville derfor gøre den helt store forskel, da jeg pt. frygter at køen er så lang, at jeg har brugt det meste af min energi inden jeg overhovedet er kommet ind. Derfor vil jeg rigtigt gerne vinde de billetter. Billederne er bare super fine og derfor vil jeg gerne vinde dem 🙂

 • Reply
  Charlotte
  april 15, 2014 at 23:07

  Lækkert 🙂

 • Reply
  Anne Marie Jørgensen
  april 15, 2014 at 23:13

  jeg har aldrig været til finders keepers før – men jeg vil super gerne se på ny boliginspiration samtidig med at jeg vil holde øje med, hvad smykke designeren Mille Rubow har gang i med sine lækre håndlavede designs..

 • Reply
  CarolineD
  april 16, 2014 at 06:26

  Har aldrig deltaget, men jeg har høje forventninger til en masse gode handler og en hyggelig dag 🙂

 • Reply
  Line
  april 16, 2014 at 09:28

  Bedste køb er vintage kort hvid frakke… Og det bedste er at nu kommer sommeren, så skal den frem igen.

 • Reply
  Heidi Hesselø
  april 16, 2014 at 11:08

  Det var nok på Finders Keepers sidste år, at min min interesse for indretning for alvor begyndte. Nytilflyttet fra Odense søgte jeg inspiration til min nye københavnerlejlighed, men jeg fik mere end det – jeg endte nemlig med at købte næsten det hele!! Måtte ud og hæve penge af flere omgange, fordi der var så mange fede ting, jeg måtte eje til mit nye hjem 🙂 Mit bedste kup er to plakater fra Michelle Carlslund, som jeg fik til ‘lukkepris’ lige inden lukketid. Fik desuden lov til at købe hendes fine udstillingsrammer med, som jeg siden hen har været ude at anskaffe mig flere af til nogle af mine andre plakater. I år glæder jeg mig til at se, hvordan Finders Keepers i TAP1 bliver endnu større end hidtil – og ikke mindst at betragte menneskemyldret, når jeg undervejs må sætte mig og hvile stængerne lidt. For udover indretning er en af mine hobbyer nok at ‘kigge på mennesker’ 🙂 Mon ikke det bliver til en lampe af Maria-Louise Andkær og nogle smykker fra Handcrafted Cph i år?

 • Reply
  Anette Tordrup
  april 16, 2014 at 14:13

  Jeg er MEGET glad for mit No17 “Fog”-tryk 🙂

 • Reply
  Zine
  april 16, 2014 at 16:25

  Jeg købte engang den smukkeste Phillip Lim kjole til en virkelig god pris.
  Lørdag håber jeg at kunne finde en masse ting til min nye lejlighed.

 • Reply
  Kira Fridericia
  april 16, 2014 at 17:13

  Jeg glæder mig til at opleve det hele, finders keepers er virkelig fedt og man kan finde så mange ting

 • Reply
  Line Møller
  april 16, 2014 at 23:45

  Krydser krydser fingre….
  Jeg har endnu ikke været der, men ville gerne bare gå rundt og blive mættet af sanseindtryk, opleve stemningen og suge til mig af form, farver og kreativitet 🙂

 • Reply
  Seline T
  april 17, 2014 at 10:20

  Har aldrig været der før, så jeg glæder mig bare til det hele! og alle sanseindtrykkene!! 🙂

 • Reply
  Sisi
  april 17, 2014 at 16:40

  Jeg har endnu ikke været der, men regner bestemt med det denne gang! Skal flytte om 2 uger så jeg håber st kunne finde lidt ting til det nye sted – fine motiver til væggene, en lampe, krukker/skåle..og så måske et smykke fra handcraftedcph som jeg er ret vild med 🙂

 • Reply
  Helle Vinther
  april 17, 2014 at 16:50

  Jeg har desværre ikke været afsted før, men skal det i år, og jeg glæder mig! Jeg håber på at finde noget smukt og lidt abstrakt til mine vægge i min lejlighed, som desværre er helt bare. Derudover ved jeg, at der findes nogle rigtig smukke og enkle smykker, som jeg glæder mig til at få fingrene i – og så må vi se, om det lykkes mig at begrænse mig.. Sidst, men ikke mindst glæder jeg mig til at blive inspireret til, hvordan mit hjem generelt kan blive et smukkere, mere unikt hjem.

 • Reply
  Anja Berger
  april 17, 2014 at 16:58

  Jeg har aldrig været der før, men elsker at pynte, tapetsere og krea-hygge om mit hjem, så det ville være en dejlig treat at komme forbi og købe lækre ting til hjemmet- og måske lidt til mig selv fra Handcraftedcph;-)

 • Reply
  Anne-Beth
  april 17, 2014 at 17:10

  Har aldrig været til det marked før, men har læst så meget om det flere stedet og glæder mig virkelig.
  Så vil rigtig gerne vinde.
  Jeg er på udkig efter noget spændende i rammer !

 • Reply
  Emma Howardsen
  april 17, 2014 at 17:23

  Hej.

 • Reply
  Emma Howardsen
  april 17, 2014 at 17:24

  Mit bedste køb fra FinderKeepers var en rigtig fin ring fra en designer som jeg aldrig før havde hørt om..
  Siden da har jeg fulgt og købt mange andre flotte ting fra samme designer. Jeg er begyndt at holde øje med alle de nye designere der kommer til FindersKeepers. Jeg synes det er så skønt at man får mulighed for at lære dem at kende, som man ellers aldrig ville have hørt om.
  God påske.

 • Reply
  Cecilie Falkesgaard
  april 17, 2014 at 18:46

  Vil meget gerne se om jeg kan finde noget smukt til væggene i stuen. Bliver meget inspireret af at se alle de “dagens poster” du poster 😉

 • Reply
  Frederikke
  april 17, 2014 at 19:10

  Jeg er så forelsket i den danske kunstnerinde, Thomine, og hendes fine damer. THomine har en stand derude i weekenden, og jeg drømmer om at få fingre i hendes fantastiske print, så jeg vil så gerne vinde billetterne. De vil gøre min lejlighed komplet:)

Leave a Reply