Give Away – VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!

Er du klar til Finders Keepers (København) denne weekend? – Det er jeg, nøj hvor jeg glæder mig! Mit absolut yndlingsmarked, med kunst i lange baner, samt lir til boligen, smykker og tøj.

Finders Keepers finder sted i Tap 1, NY CARLSBERGVEJ 91, 1799 KBH V- den 19. og 20. april fra kl. 11.00 – 17.00

Jeg har fået lov til at udlodde 2 VIP billletter, som giver dig mulighed for at springe den laaaaange kø over. Derudover har jeg tre smukke plakater til den heldige vinder. 1. stk. Fauna Scape fra WhatWeDo og 2. stk. print fra Michelle Munkholms serie Nordic Animal. Du kan se dem herunder.

Give Away - VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!

Give Away - VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst! Give Away - VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!

Sådan vinder du

Skriv en kommentar i feltet herunder – fortæl om dit bedste Finders Keepers køb – hvis du ikke har været på Finders Keepers før, så fortæl hvilke ting du glæder dig mest til at opleve, når du besøger markedet.

Jeg trækker lod allerede på Torsdag kl. 20.00

 

 

 

Give Away – VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!
Artikel
Give Away – VIP billetter til Finders Keepers og lækker kunst!
Beskrivelse
Er du klar til Finders Keepers (København) denne weekend? - Det er jeg, nøj hvor jeg glæder mig! Mit absolut yndlingsmarked, med kunst i lange baner, samt lir
Forfatter
Boligcious

78 Comment

 1. Jeg har aldrig været på Finders Keepers, men har planer om at skulle det denne gang.
  Er lige flyttet i hus i lørdags og satser derfor på at finde nogle lækre boligsager til mit nye hjem :-)
  I det hele taget glæder jeg mig dog til at se, hvad hele markedet er for noget.

 2. Jeg elsker finders keepers. Mit yndlings køb der må være to smukke prints af Louise Huus. Hun er meget dygtig – og viste sig at være meget sød også :-)

 3. Waugh – Total lækker plakatprint og påske-markeds-lir’ :)
  Jeg glæder mig til at opleve den unikke stemning som er blevet mig beskrevet, og så glæder jeg mig til et mekka af spændende kunstnere, samt til at handle unika til mig selv og mit hjem.
  Et “påskeæg” alle sanser. :)

 4. Har endnu ikke været afsted, men skal finde en masse lækker kunst til mine tomme vægge :)

 5. Jeg skal finde de lækreste billeder til min nymalede væg i min fine nye stue – Finders keepers bliver i år et must af en Overspringshandling i min eksamens læsning :-)

 6. Jeg har endnu ikke været afsted, men drømmer om at det lykkes denne gang. Vi er lige i dag blevet husejere, og jeg har derfor masser af ideer og drømme om hvordan det nye hus skal indrettes. Jeg leder især efter smukke ting til stilleben, posters til sønnens værelse og lamper.

 7. Har utrolig nok aldrig været afsted, men håber på at se en masse nye ukendte små kunstnere og finurlige ring og sager, det charmer sig ind- ligesom når man rejser i udlandet ;). Så ja, unikke ting :) favoritten er nr. 1 eller 3 :)

 8. Fandt den fineste ring i luksus-loppe afdelingen!.. 15kr!.. lige til at overskue!.. og et smukt unika tryk på det lækreste papir af Pernille Folcarelli!
  Der er så mange dygtige designere med! Glæder mig meget til gensyn og mærke pulsen!

 9. Jeg har været der to gange, og har begge gange fundet nogle gode lækkerier. Noget af det jeg har været allermest glad for, er mine prints fra Thomina Art Fellow. Du har også her på Boligcious haft et billede oppe, som du elskede. Jeg købte det dagen efter! Jeg vil SÅ gerne vinde de der billetter. Så er søndagen planlagt.
  Vh
  Sandra

 10. Jeg glæder mig til at opleve FindersKeepers, og få en masse lækre smykker med hjem derfra…

 11. Jeg glæder mig så meget til Handcrafted med Anders Forup og de nye Framescph solbriller. Har desværre ikke været på finders keepers før, men babysitter er arrangeret og kæresten overtalt til en sjælden Day-out. Håber meget at lykken vil tilsmile os, for su’en rækker ikke så langt – og manden er ikke fan af kø’er :)

 12. Jeg skal opleve finders keepers for første gang denne påske og glæder mig mest af alt til at se hvad der er af udbud på den grafiske side i form af smukke plakater og prints.

 13. Fandt den fedeste blazer – men havde egentlig ikke tænkt jeg skulle købe noget. Det var bare en indskudt tur med en veninde og lidt tidsfordriv – FK er sgu så hyggeligt med alle de forventningsfulde kunstnere der står der med deres hjertebørn til skue. Meget inspirerende! Men jeg havde ikke taget kontanter med – men så var den der BLAZEREN! Mega fed og hun ville ha en hund for den… Og hun tog MOBILEPAY! Wuhuuuu. Haps, den var min. SÅ fin. At jeg så aldrig har gået med den, er noget andet vi ikke taler så højt om…

 14. Jeg køber altid en ring fra Handcrafted Cph, det er tradition :)

 15. Jeg har hørt meget om finders keeper, men har endnu ikke selv haft æren af at være afsted.
  Tror jeg vil kunne finde en masse skønne og unikke ting som man ikke lige ellers ser.
  Og er sikker på min søster, vil synes det er helt fantastisk ligeså :)

  De der plakater, vil bortset fra det pynte ekstremt godt på min tomme væg :)

 16. Åhh ville såååå gerne afsted… Har aldrig været det kun drømt om det… Jeg er netop blevet opereret i knæet for ca 2 uger siden og da jeg bor i Hadsten (mellem Århus og Randers) tror jeg ikke knæet holder til først den lange vej til KBH og derefter shoppeturen :( hvis billetterne også gælder til Århus kunne det være helt igennem fantastisk at vinde dem!! Især fordi man slipper for køen og med mit nyopererede knæ ville det være helt kanon at springe køen over!
  Vi købte hus i efteråret – det var faktisk under istandsættelsen af det at knæet røg – og vi har bare stadig mange ting til boligen vi mangler. Der er stadig en del tomme vægge og vi har et fantastisk vindueshjørne med udkig over haven som sinpelthen fortjener en lækker stol, så sådan en ville jeg meget gerne finde! Derudover mangler jeg ting der gør at hjemmet føles færdigt og så en gæsteseng eller inspiration til gæsteseng!
  Ja, ønskerne er mange men fordi vi har gennemrenorveret vores lille hus fra top til tå mangler vi simpelthen at få noget sjæl tilbage i huset.
  De fede plakater kunne også pynte helt vildt på en af mine mange tomme vægge!

 17. Jeg håber at finde nogle fine plakater/billeder til vores hus der nu på 2. år stadig har bare vægge fordi det er kan være svært at blive enige :-)

 18. Har aldrig været på Finders Keepers men har fulgt nysgerrigt med på Instagram og diverse blogs. Hvis jeg vinder, håber jeg at finde lidt nyt og unikt til boligen.

 19. Jeg købte sidste gang et lækkert grafisk tryk på træ fra Whatwedo. Det er jeg super glad for :) jeg glæder mig denne gang til og se hvad Place de bleu har med og håber at finde en unik pude til sofaen :) krydser fingre for at det bliver mig med en VIP billet :)

 20. Jeg vil rigtig gerne til Finders Keepers. Tak fordi, du gjorde mig opmærksom på det! Og så håber jeg da at vinde VIPindgangen.

 21. Jeg har ikke været på Finderskeepers før, men glæder mig helt utroligt. Især til al den fantastiske kunst der er at finde :) Desuden glæder jeg mig til at se Handcraftedcph’s nye sager, som jeg ellers før har set på Loftbazaaren – enormt fine, enkle smykker!

 22. Jeg har endnu ikke besøgt Finders Keepers, men besøgte deres fine stand på sidste års Blickfang. Der købte jeg det fineste print af Johanna Magoria, som nu pryder min væg. Hvis jeg er den heldige vinder, så skal jeg helt sikkert kigge på Yapyap, Pia Olsen og Made by Anders…

 23. Har ikke været der endnu! Måske min kæreste og jeg ku’ finde noget vi begge kunne lide til at hænge op i vores forhåbentlig snarlige fælles bolig!!
  Elsker den slags markeder!!
  Kærlig hilsen Helen

 24. Jeg har endnu ikke haft mulighed for at tage på Finders Keepers, men SKAL i år, for skal have fundet nogle billeder/plakater/illustrationer til det nye hjem. Forhåbentlig satser jeg også på at finde et par unikke gaver til forårets bryllupper.

 25. Jeg har endnu aldrig været på FK, men håber mest at kunne finde nogen lækre ting til mit hjem, evt. også forny garderoben.

 26. Jeg var afsted sidste år hvor jeg købte den smukkeste uro.

 27. Har heller ikke været på Finders Keepers men har afsat tid af til det her i påsken sammen med min mand (og muligvis min datter hvis hun gider). Jeg håber på generelt bare at få en masse inspiration til hjemmet og så selvfølgelig finde et par unikke ting at købe med hjem – vi har to hjem at indrette da vi både bor i Danmark og Belgien – vi pendler mellem de to lande.

 28. Jeg har endnu ikke været på finderskeepers, men jeg har hørt SÅ mange gode ting om det. Har lokket nogle af mine søde veninder med så jeg glæder mig hel vildt til at få en hyggelig dag. Er lige flyttet i ny lejlighed så der skal handles en del til den -er især i marked for flotte plakater og illustrationer ;-)

 29. Har aldrig været så heldig at opleve Finders Keepers før, og jeg glæder mig vildt meget til at komme forbi i påsken. Jeg har lige flyttet sammen med kæresten, og vi mangler mange fine ting til lejligheden. Har vildt meget lyst til en bench fra Bench- take a seat og noget print til væggene.

 30. Jeg har aldrig været til finders keepers, men skal helt sikkert afsted denne weekend. Jeg er på jagt efter nogen krukker til køkkenet og noget print til min nymalet væg.

 31. Mit bedste køb, blandt mange, er min karrygule cardigan fra Best Behavior. Jeg brugte en hel dag på at gå rundt omkring den, og endte til sidst med at tage den med hjem, og det er nu nok mit mest elskede stykke tøj! :)

 32. Jeg har aldrig været der før, men jeg vil rigtig gerne af sted denne gang, så jeg kan finde en masse spændende og unikke ting til min nye lejlighed – det kunne være så fedt at finde noget, som (måske) ingen andre har :) Den er stadig i gang med at blive gjort i stand, så det er plads til at finde masser af nye, fine ting!

 33. Jeg har først i år hørt om Finders Keepers, så har derfor ikke nogle køb derfra. Med alle de informationer jeg indtil videre har fået – jamen så et det jo lige stedet for mig, som elsker nytænkende design og som er noget man ikke lige finder alle vegne. Jeg står netop og mangler en del til mit hjem.
  Finders Keepers virker som et super fantastisk koncept.

 34. Jeg har købt et skønt Gorm billede og og nogle fantastiske grafiske illustrationer som ser fantastiske ud på min billedvæg. Jeg mangler dog stadig et par stykker som jeg håber at finde i weekenden :)

 35. Mine bedste fund er nogle skønne illustrationer fra My Buemann og Fröhline. Jeg elsker at blive inspireret og gå og ur på de spændende ting og ser frem til påskens finder keepers :)

 36. Åh det ville jeg gerne vinde. Håber på at ‘vinde’ en fridag i påsken uden mand og børn – kun mig og en masse lækkert design. Jeg var på Finders Keepers sidste år og fik købt det fineste print til min søns Alfreds værelse. I år glæder jeg mig til at se på noget fotokunst.

 37. Jeg er jævnlig besøgende på FindersKeepers og synes at det er en fantastisk markedsplads for mere ukendte kunstnere at gøre opmærksom på sig selv…I love it!!! Og jeg er typisk en af dem der kommer en time før for at kunne komme først til mølle…Mit bedste køb må være en illustration af Anne Philipp med en sød lille mops i skjorte

 38. Jeg har været til de sidste to Finders Keepers her i København og skal selvfølgelig med til det kommende i weekenden. Mine bedste køb er helt klart to tegninger af forskellige kunstnere som jeg mener stadig var designstuderende. Jeg har også købt en rigtig fin kube i akryl, hvor der er fræset et lille udsnit ud i træ som forestiller Dronning Louises bro. Super fedt med
  noget andet end alle andre har

 39. Har aldrig været til Finders Keepers, men følger dem på instagram. Har planer om at tage der ind i weekenden sammen med nogle veninder. Flytter til nyt og større hus nu her og vi har en lille prinsesse på vej :) Glæder mig bland andet til at se FruBrahe’s produkter, Best behaviors børnetøj, Wonderhagen, Voelve øko produkter og Droobski lamper. Men der er SÅ mange stand der skal besøges! :)

 40. Mit bedste Finders Keepers køb er en stor illustration, som min veninde fik i bryllupsgave. Det er det bedste køb fordi både hende og hendes mand blev så glade og det var lige dem. Det bedste jeg har købt til mig selv er et limited silketryk fra No 17! Og måske også det mega lækre chokolade fra simply chocolate – især hvid med lakrids!

 41. Jeg har endnu et besøg til finders keepers til gode men jeg skal med denne gang og glæder mig meget.

  Jeg går specifikt efter endnu en illustration af Thomine and Art Fellow, så vil jeg også lægge vejen om Vissevasse og made by Ella. Det er i hvert fald dem jeg ved lige nu. men alle stande skal helt sikkert tjekkes ud, og jeg GLÆDER mig :)

 42. Mine skønne vaser og skåle fra Nina Meldgaard – glæder mig til at komme og se hendes nye ting, samt alle de andre fede ting der er på Finderskeepers

 43. Jeg var så heldig at forelske mig fuldstændig i den fedeste og lækreste læderjakke for 2 år siden. Det var den sidste i min størrelse, og designeren ville ligge den til side til mig i en time. Jeg måtte virkelig skynde mig for at finde en hæveautomat, men nåede det lige :)
  ..og jakken har hængt på mig siden – og er stadig min yndlingsjakke. Så det var helt sikkert det bedste køb !

 44. Sku have været der sidste, havde billet men blev så forhindret, så regner med at komme i år…håber at vinde

 45. Jeg har endnu til gode at være på Finders Keepers, men på lørdag bliver det heldigvis ændret. Vi skal flytte i ny lejlighed om en måned, så jeg glæder mig mest til at finde ting til boligen – og især nye illustrationer eller plakater.

 46. Jeg har desværre aldrig været til det, men kunne enormt godt tænke mig at se hvilke fede ting der sælges! Kender en som skal sælge noget af sit kunst, og det er bare for fedt!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at finde noget unikt kunst at hænge på væggen, så min lille lejlighed ikke er så kedelig! :)

  Vh. Julia

 47. På trods af at jeg aldrig har været til FINDERS-KEEPERS, så er det faktisk ikke første gang jeg hører om markedet. Hørte om det første gang fra en veniende der havde deltaget i det sidste år og som fandt ret mange unikke ting (der ikke kostede kassen) til hende lejlighed. Jeg havde desværre ikke selv mulighed for at deltage sidste år pga. eksamen men jeg har til gengæld glædet mig utrolig meget til arrangementet i år. Desuden så passer det perfekt med at jeg flytter til en lejlighed, hvor jeg endelig selv kan få lov at indrette!

  Der er faktisk ret mange ting jeg har holdt øje med, som jeg skal kigge nærmere på i Finders-keepers. Alt fra fede plakater og endnu federe møbler til lækre og unikke accessories. Der er så meget at jeg nok får en smuuuule travlt :P

 48. Jeg har desværre aldrig været til Finders Keepers,men jeg kunne godt tænke mig at have nogle af de flotte illustrationer eller plakater hængende i min stue.

 49. Har aldrig været på FindersKeepers før og havde heller ikke planer om at skulle det i år, da der venter en (dyr) rejse til New York lige på den anden side af påske! Men hvor gad jeg alligevel godt gå på jagt til en masse lækkert til lejligheden efter at jeg har haft gang i en større redecoration af stuen :)

 50. På Finderskeepers i Århus købte jeg et fauna scape med en fin kanin – på træplade. Det gør sig rigtig godt i mit hjem!

 51. Det er første gang vi skal til Finderskeepers og jeg glæder mig! Vi vil gerne finde nogle lækre ting til vores lille prinsesses værelse :)

 52. Har det endnu til gode, men skal forhåbentlig derind på søndag.
  Elsker nærmest alt hvad WhatWeDo laver, især deres faunascapes, så de nye plakater skal helt klart i hus søndag:-)

 53. Har ikke oplevet finderskeepers før men glæder mig til at opleve en inspirerende stemning og finde skøn kunst til mine meget hvide og nøgne vægge.

 54. Jeg glæder mig til at finde noget lækkert til mine tomme hvide vægge :-)

 55. Åh, har så mange fantastiske køb fra finders keepers. Er især glad for alle de smykker jeg har fået købt, Bl.a. Fra Handcraftet og fragment. Begge stande som jeg helt sikkert skal forbi igen. Øverst på ønskelisten står print fra Thomine Art Fellow, det bliver helt sikkert til minimum et print til hjemmet og et til vores japansk vennepar som skal giftes i Tokyo til maj.

 56. Mit bedste køb er Trine Struwe print, de er så smukke :)

 57. Kan slet ikke forstå at jeg først hører om Finders Keepers i dag – glæder mig NU bare over at jeg ikke først hørte om det på mandag :-) Jeg skal AFSTED søndag!!! Weeeee!

 58. Har aldrig været der før, men glæder mig som et lille barn. Har tjekket de fleste kunstnere ud, og har da også smugkøbt et enkelt print af den søde Thomine – satser på at der kan komme flere til samlingen! :-)
  Så er det også et lille plus, at man netop har skrevet under på en lejlighed, så der skal forhåbentligt shoppes lidt lækkert indretning uden at ruinere en fattig studerende :-)

 59. Jeg vil rigtigt gerne på FindersKeepers i år. Jeg er gået hen og blevet gravid og har derfor ikke så meget energi for tiden. VP billetter og det at jeg vil kunne springe køen over, ville derfor gøre den helt store forskel, da jeg pt. frygter at køen er så lang, at jeg har brugt det meste af min energi inden jeg overhovedet er kommet ind. Derfor vil jeg rigtigt gerne vinde de billetter. Billederne er bare super fine og derfor vil jeg gerne vinde dem :-)

 60. Lækkert :-)

 61. jeg har aldrig været til finders keepers før – men jeg vil super gerne se på ny boliginspiration samtidig med at jeg vil holde øje med, hvad smykke designeren Mille Rubow har gang i med sine lækre håndlavede designs..

 62. Har aldrig deltaget, men jeg har høje forventninger til en masse gode handler og en hyggelig dag :-)

 63. Bedste køb er vintage kort hvid frakke… Og det bedste er at nu kommer sommeren, så skal den frem igen.

 64. Det var nok på Finders Keepers sidste år, at min min interesse for indretning for alvor begyndte. Nytilflyttet fra Odense søgte jeg inspiration til min nye københavnerlejlighed, men jeg fik mere end det – jeg endte nemlig med at købte næsten det hele!! Måtte ud og hæve penge af flere omgange, fordi der var så mange fede ting, jeg måtte eje til mit nye hjem :-) Mit bedste kup er to plakater fra Michelle Carlslund, som jeg fik til ‘lukkepris’ lige inden lukketid. Fik desuden lov til at købe hendes fine udstillingsrammer med, som jeg siden hen har været ude at anskaffe mig flere af til nogle af mine andre plakater. I år glæder jeg mig til at se, hvordan Finders Keepers i TAP1 bliver endnu større end hidtil – og ikke mindst at betragte menneskemyldret, når jeg undervejs må sætte mig og hvile stængerne lidt. For udover indretning er en af mine hobbyer nok at ‘kigge på mennesker’ :-) Mon ikke det bliver til en lampe af Maria-Louise Andkær og nogle smykker fra Handcrafted Cph i år?

 65. Jeg er MEGET glad for mit No17 “Fog”-tryk :-)

 66. Jeg købte engang den smukkeste Phillip Lim kjole til en virkelig god pris.
  Lørdag håber jeg at kunne finde en masse ting til min nye lejlighed.

 67. Jeg glæder mig til at opleve det hele, finders keepers er virkelig fedt og man kan finde så mange ting

 68. Krydser krydser fingre….
  Jeg har endnu ikke været der, men ville gerne bare gå rundt og blive mættet af sanseindtryk, opleve stemningen og suge til mig af form, farver og kreativitet :)

 69. Har aldrig været der før, så jeg glæder mig bare til det hele! og alle sanseindtrykkene!! :-)

 70. Jeg har endnu ikke været der, men regner bestemt med det denne gang! Skal flytte om 2 uger så jeg håber st kunne finde lidt ting til det nye sted – fine motiver til væggene, en lampe, krukker/skåle..og så måske et smykke fra handcraftedcph som jeg er ret vild med :)

 71. Jeg har desværre ikke været afsted før, men skal det i år, og jeg glæder mig! Jeg håber på at finde noget smukt og lidt abstrakt til mine vægge i min lejlighed, som desværre er helt bare. Derudover ved jeg, at der findes nogle rigtig smukke og enkle smykker, som jeg glæder mig til at få fingrene i – og så må vi se, om det lykkes mig at begrænse mig.. Sidst, men ikke mindst glæder jeg mig til at blive inspireret til, hvordan mit hjem generelt kan blive et smukkere, mere unikt hjem.

 72. Jeg har aldrig været der før, men elsker at pynte, tapetsere og krea-hygge om mit hjem, så det ville være en dejlig treat at komme forbi og købe lækre ting til hjemmet- og måske lidt til mig selv fra Handcraftedcph;-)

 73. Har aldrig været til det marked før, men har læst så meget om det flere stedet og glæder mig virkelig.
  Så vil rigtig gerne vinde.
  Jeg er på udkig efter noget spændende i rammer !

 74. Hej.

 75. Mit bedste køb fra FinderKeepers var en rigtig fin ring fra en designer som jeg aldrig før havde hørt om..
  Siden da har jeg fulgt og købt mange andre flotte ting fra samme designer. Jeg er begyndt at holde øje med alle de nye designere der kommer til FindersKeepers. Jeg synes det er så skønt at man får mulighed for at lære dem at kende, som man ellers aldrig ville have hørt om.
  God påske.

 76. Vil meget gerne se om jeg kan finde noget smukt til væggene i stuen. Bliver meget inspireret af at se alle de “dagens poster” du poster ;)

 77. Jeg er så forelsket i den danske kunstnerinde, Thomine, og hendes fine damer. THomine har en stand derude i weekenden, og jeg drømmer om at få fingre i hendes fantastiske print, så jeg vil så gerne vinde billetterne. De vil gøre min lejlighed komplet:)

Leave a Comment

Email (will not be published)