DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster by Filip Herbst

(For English recap scroll down)
Jeg tror på, at fotokunst er på vej til at blive en ret stor tendens i boligindretningen de kommende år. Arkitektoniske motiver, portrætter og landskaber både i sort/hvis og i farve. Jeg faldt for dette smukke fotoprint af Filip Herbst – Stemningen og lyset er poetisk og linjerne er smukke. Billedet giver mig en trang  til at bevæge mig op af trappen for at se, hvor den fører mig hen – det synes jeg gør fotoet interessant.

Kan købes hos artelimited.com i en limited editon på 15o stk.

Dagens Poster by Filip Herbst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I believe that photographic art is becoming a pretty big trend in interior design in the coming years. Architectural motifs, portraits and landscapes in both black and white and in color. I fell in love with this beautiful photo print by Philip Herbst – The atmosphere and light is poetic and the lines are beautiful.
Available at artelimited.com in a limited edition

Dagens Poster by Filip Herbst
Artikel
Dagens Poster by Filip Herbst
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply