Boligtekstil (Textiles for the home) Uncategorized

VIlde Gulvtæpper

Egetæpper har netop lanceret en ret fantastisk ny linje af tæpper med naturprint. Kollektionen hedder ‘Out of Nature’. -Så hvis du drømmer om et rustikt plankegulv så kan du nu udleve denne drøm. Væg-til-væg tæpper har længe været udskældt i den moderne bolig, men med disse tæpper opnår du effekten af et råt naturtro look samt glæden af bare tæer på bløde tæpper. Væg-til-væg tæpper er forresten en af de bedste måder at komme dårlig akustik til livs på.

se mere her: www.ege.dk

VIlde Gulvtæpper VIlde Gulvtæpper

VIlde Gulvtæpper
Artikel
VIlde Gulvtæpper
Beskrivelse
Egetæpper har netop lanceret en ret fantastisk ny linje af tæpper med naturprint. Kollektionen hedder 'Out of Nature'. -Så hvis du drømmer om et rustikt plankegulv så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply