DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

BAU1 – Dagens Poster

Andreas Jarner har illustreret BAU1, -en flot illustration med tydelig inspiration fra Bauhaus, hvilket navnet også antyder. Jeg er vild med farvesammensætningen, som er en smuk balance mellem maskulin og feminin – præcis lige som formgivningen er det. Det hele er en flot balance også illustrationsmæssigt og det gør plakaten gennemarbejdet og smuk!

Kan købes hos KBHM Shop

BAU1 - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love Today’s Poster BAU1 illustrated by Andreas Jarner. There is a perfect balance in both the elements in the illustration, but also in the design and colors.
BAU1 is available here: KBHM Shop

BAU1 – Dagens Poster
Artikel
BAU1 – Dagens Poster
Beskrivelse
Andreas Jarner har illustreret BAU1, -en flot illustration med tydelig inspiration fra Bauhaus, hvilket navnet også antyder. Jeg er vild med farvesammensætningen, som er en smuk balance mellem maskulin
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply