BAU1 – Dagens Poster

Andreas Jarner har illustreret BAU1, -en flot illustration med tydelig inspiration fra Bauhaus, hvilket navnet også antyder. Jeg er vild med farvesammensætningen, som er en smuk balance mellem maskulin og feminin – præcis lige som formgivningen er det. Det hele er en flot balance også illustrationsmæssigt og det gør plakaten gennemarbejdet og smuk!

Kan købes hos KBHM Shop

BAU1 - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I love Today’s Poster BAU1 illustrated by Andreas Jarner. There is a perfect balance in both the elements in the illustration, but also in the design and colors.
BAU1 is available here: KBHM Shop

BAU1 – Dagens Poster
Artikel
BAU1 – Dagens Poster
Beskrivelse
Andreas Jarner har illustreret BAU1, -en flot illustration med tydelig inspiration fra Bauhaus, hvilket navnet også antyder. Jeg er vild med farvesammensætningen, som er en smuk balance mellem maskulin
Forfatter
Boligcious

Leave a Comment

Email (will not be published)