TIL VÆGGEN (Walls) Uncategorized

Kæmpe illustrationer

(For English recap scroll down)
Husker du vores boligreportage hos Tina Rud Pedersen, som vi bragte i Boligcious Lookbook #3? Tina er Designmanager hos Lollys Laundry og direktør i eget firma Paradisco Production. Tina er kunstner og under navnet Paradisco Production illustrerer hun smukt, grafisk og anderledes kunst – jeg har haft hendes illustrationer som Dagens Poster nogle gange:-)

Da vi besøgte Tina havde hun netop fået sine kæmpe illustrationer hjem og afprøvet dem i hendes bolig – vi var vilde med dem, super flotte og sikke en  fantastisk effekt de giver i rummet! De kæmpe illustrationer er brudstykker fra hendes kunst prints, som er blæst op og trykt på lærred.

Tina ligger inde med en lille samling af disse smukke illustrationer til en værdi af 15.000 kr. De har været anvendt til en VIP event og sælges derfor fra 4900.kr. Det er et meget begrænset udvalg så du skal være hurtig.

Skriv til Tina her hvis det har interesse

Kæmpe illustrationer Kæmpe illustrationer Kæmpe illustrationer Kæmpe illustrationer Kæmpe illustrationer

 

Beautiful giant illustrations by Tina Rud Pedersen, Paradisco Production – extremely cheap. The illustrations have been used at a VIP event, normal price 15,000 now you can buy them for 4900-5900 DKK in a very limited edition. You can contact Tina for more information here

Kæmpe illustrationer
Artikel
Kæmpe illustrationer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply