Uncategorized

Bokse – Dagens Poster

(For English recap scroll down)
Laura Faurschou har illustreret Dagens Poster, som er ret matematisk i udtrykket. Jeg tænker straks i kubik meter. Den er ret flot og farverne er lige som de skal være lige nu! God kontrast til den mere abstrakte kunst, og også cool sammen med typografiske plakater!

Jeg fandt den hos Munk.dk

Bokse - Dagens Poster

Boxes – Today’s Poster

Laura Faurschou has illustrereret Today’s Poster, a bit of a mathematical experience. It’s quite beautiful and the colors are just as they should be right now! ‘Boxes’ will be a good contrast to abstract art, and also cool with typographic posters!

I found it here: Munk.dk

Bokse – Dagens Poster
Artikel
Bokse – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply