Køkkenet (Kitchen)

Julie fik nyt pastel køkken…. wauw!

(for English recap scroll down)

Vi skal have nyt køkken, eller opdatere det vi har, og derfor er jeg ekstra opmærksom og researcher inspiration alle vegne fra. Mit køkken er som sådan ikke faldefærdigt, grimt eller slidt, det er bare lige lovlig romantisk/landligt til min smag. Jeg er helt på bar bund! –  jeg mangler ikke idéer, tværtimod jeg har alt for mange, og de stikker i mange retninger.

Jeg er ret imponeret over det her helt fantastiske køkken, som Julie har fået monteret i sin lejlighed. Jeg er sikker på, at det ville være lige lidt for tøset for min kæreste, men her i denne dejlige lejlighed, er det kun Julie og hendes datter Lærke der bestemmer, hvor skabet skal stå, så her er skruet op for feminiteten – I like it!

Kasserne på væggen i forskellige former og farver er en god detalje, som gør køkkenet personligt. Et godt alternative til tunge overskabe, de giver et meget lettere udtryk. En anden detalje er bænken, praktisk når man er mange, pladsbesparende og skønt med ekstra indbyggede skuffer. Køkkenmodulerne er elegante og stilrene. Jeg er vild med, hvordan den smukke træramme afslutter hvert modul…. Der er virkelig mange detaljer i dette køkken, og jeg suger dem til mig! Gad vide om man kan bruge disse moduler på badeværelset, mand, hvor ville jeg gerne have disse skabe og bordpladen ude på mit badeværelse… der må det godt være blåt ♥

hmmmmm … okay, så jeg slutter indlægget af med en udvidet drøm om både nyt køkken og nye møbler på badeværelset…. hvordan gik det til?

Køkkenet er fra TVIS og hedder ‘Culture’ og hold nu fast…. -man kan vælge mellem 2400 farver og masser af træsorter.

Hvilken farve ville du vælge?

Julie fik nyt pastel køkken…. wauw! Julie fik nyt pastel køkken…. wauw! Julie fik nyt pastel køkken…. wauw! Julie fik nyt pastel køkken…. wauw!

Julie fik nyt pastel køkken…. wauw! Julie fik nyt pastel køkken…. wauw! Julie fik nyt pastel køkken…. wauw!

I’m pretty impressed with this bright and beautiful kitchen. Julie and her daughter Lærke live in an apartment and they have just got a new kitchen. I am crazy about the feminine expression, the lovely pastels and ease in the kitchen. A really nice room to be in

The kitchen” Culture” is by TVIS  and would you believe, that one can choose between 2400 colors and lots of different types of wood? It’s amazing

What color would you choose?

Julie fik nyt pastel køkken…. wauw!
Artikel
Julie fik nyt pastel køkken…. wauw!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Line
  marts 16, 2014 at 11:25

  Wauv, hvor er det bare et flot køkken! Rene linier og lækre nuancer – og dén der siddekrog er lige hvad jeg ønsker mig!
  Det er dygtig lavet, tror lige jeg skal lure på Tvis’ hjemmeside 😉

 • Reply
  Sofie Skou
  marts 16, 2014 at 11:53

  WOW!! Hold nu op, hvor er det bare FLOT! Hvem der bare boede der <3

 • Reply
  Signe // Copenhagen Kiddo
  marts 16, 2014 at 15:08

  Det er jo HELT vildt smukt! Jeg ville ønske jeg havde et større køkken, så jeg havde mulighed for at få sådan et køkken <3

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 17, 2014 at 12:33

   jeg er også solgt:-)

 • Reply
  Marie
  marts 16, 2014 at 17:29

  Hvor mon spisebordet er fra?

 • Reply
  Gerry
  marts 16, 2014 at 20:12

  Hej
  Jeg ved ikke om du kender denne site… men her er jeg pt. igang med at finde inspiration

  http://www.andshufl.com

  Go’ køkken-ideer
  G

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 17, 2014 at 12:30

   Tak for info, ret cool site:-)

 • Reply
  Kitta
  marts 17, 2014 at 17:17

  Hej!
  Hvor er det flot og luftigt…
  Og sikke nogle fine hynder der er på bænken – ved du hvor de er lavet henne?
  Skal selv til at få bygget en bænk under et vindue og overvejer om det skal være læder eller noget kraftigt bomuldsstof som her.

  Kitta:-)

Leave a Reply