Boligtekstil (Textiles for the home)

Kærlighed til kelim

Kærlighed til kelim(For English scroll down)
Jeg oplever en voksende kærlighed til kelim, ikke blot fordi det er et imponerende smukt håndværk, men også fordi kelim tæpper har en lang livshistorie. Ægte kelim tæpper fra Brandts Indoor har mange mange år på bagen. Det er vintage tæpper, og tænk sig en masse livshistorier, der ligger i sådan et tæppe – hemmelige historier som vi aldrig kommer til at kende. Når man selv investerer i et unika kelim tæppe, så bygger man videre på tæppets historie, det er da en vild tanke ikke?

Sarah Hauge Schmidt, indehaver af Brandts Indoor udvælger selv hvert eneste kelim tæppe, som sælges under navnet Brandts Indoor. Hun rejser til Tyrkiet mange gange om året og hvert stykke kelim, som er i Brandts sortiment er nøje udvalgt af Sarah. De tæpper som er er smukke, men har for mange skader, forvandles til puder. Jeg overvejer kraftigt at investere i et par kelim puder til min sofa og et tæppe til min stue.

Besøg Brandts Indoor, se de mange smukke kelim tæpper og puder i deres webshop eller besøg Illums Bolighus eller Paustian, hvis du vil se dem live.

Kærlighed til kelim Kærlighed til kelim Kærlighed til kelim

Billeder fra Brandts Indoor arkiver

I’m feeling a growing love for Kelim rugs. These beautiful Kelim rugs are by Brandts Indoor. Sarah Hauge Schmidt, owner of the Danish company Brandts Indoor, chooses every piece of kelim herself, on her many trips to Turkey.

I love the beautiful universe of Brandts Indoor, both the beautifully styled pictures and the many beautiful Kelim textiles.

visit Brandts Indoor and check out the beautiful selection of unique vintage Kelim carpets

Kærlighed til kelim
Artikel
Kærlighed til kelim
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply