Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

Søndags Drømmerier….

Her kommer lidt mind-shopping fra mig. Jeg har samlet lidt lækre sager, som jeg har overvejet at købe den seneste tid og her denne søndag formiddag tænker jeg, at jeg snart skal have fingre i nogle af disse fine sager.

Hvad drømmer du om til boligen lige nu?

Søndags Drømmerier….

De smukke sommerfugle-plakater fra Hagedornhagen kunne jeg godt tænke mig i min entré. Grøn og Blå er nogle af dette års helt store farver så, hvorfor ikke få dem flyvende ind af døren som smukke sommerfugle? ønsker du også at få de nye farver ind i boligen kan de købes her ♦ ‘Color Box’ fra Normann Cph. er væghængte opbevaringsløsninger. Her kan du opbevare din bøger, magasiner eller du kan bruge dem som natbord. De fås i flere farver, og jeg tænker, at en hel væg med disse kunne være flot som en slags kunstinstallation! se farveudvalget her ♦ Tekanden fra Anne Black er ikke en nyhed, men jeg har været vild med den lige fra den kom frem. Sammen med Emma Kaffekanden og det smukke Anne Black fad, vil jeg kunne invitere på et fint te- og kaffebord. Se mere her ♦ -Og så er der jo lige de der duftlys fra Skandinavisk som vi ser mange steder. Duftlyset her hedder HAV, og jeg håber den vil fylde min stue med følelsen af at bo ved havet. Få havet ind i stuen her

Søndags Drømmerier….

Jeg ved slet ikke, hvor længe jeg har sukket efter en flisevæg fra Arttiles, men det er godt nok længe. Jeg synes det er en cool måde at give boligen lidt kant på og en eller anden dag, så har jeg sådan en væg – Basta! Du kan få hele denne flisevæg for 2370 kr. hos Designfund.dk – Du kan vælge mellem flere varianter, hvis denne er for farverig til dig:-)

Søndags Drømmerier….

For nylig faldt vores knage ned i gangen. Den FALDT bare ned af sig selv – hmmm…. sådan lød beskeden, men den tog ligsom halvdelen af væggen med sig, såååå jeg er ikke helt sikker på at den forklaring holder, men pyt med det, for nu er der anledning til at købe en ny, og det skal da være ‘So Hooked’ fra Nomess.

 

 

Søndags Drømmerier….
Artikel
Søndags Drømmerier….
Beskrivelse
Her kommer lidt mind-shopping fra mig. Jeg har samlet lidt lækre sager, som jeg har overvejet at købe den seneste tid og her denne søndag formiddag
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply