DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Stilleben og andre lækkerier

Go on…. add that NEON – Dagens Poster

(For English recap scroll down)
Er man selvfed, hvis man viser sin egen plakat to gange som Dagens Poster på sin blog? -hmmm i’ts my blog, and I do what I want to:-)

Jeg har endelig fået mit eksemplar af den plakat, jeg har designet i samarbejde med Wonderhagen og deres nye tiltag WON! Plakaten hedder ‘MUSE’ fordi den illustrerer, og beretter nogle af de ting, der inspirerer mig. Samtidig er plakaten en opfordring til at vove lidt mere, gi’ den lidt mere gas i boligen og eksperimentere lidt mere – Add neon… eller noget andet. Plakaten er desværre ret svær at fotografere, dens tekst er svær at tyde, og det er egentlig bevidst, fordi den skal få dig til kigge en ekstra gang og gå tættere på – give den lidt opmærksomhed. Teksten på plakaten: ‘When in doubt add NEON’

Jeg har leget lidt med plakaten her hjemme og afprøvet forskellige muligheder….(beklager mine manglende fotografevner… fotokursus er på to-do listen)

Plakaten trykkes i en limited edition på 200 stk. og kan købes her

Go on…. add that NEON - Dagens Poster Go on…. add that NEON - Dagens Poster Go on…. add that NEON - Dagens Poster Go on…. add that NEON - Dagens Poster

I finally got my copy of the poster I designed in collaboration with Wonderhagen and their new initiatives WON! ‘When in doubt add NEON’ it says – it’s an invitation to dare a little more when you decorate your home, let it all out, add neon, add drama … or something else. The poster is unfortunately very difficult to photograph, the text is difficult to decipher, this is a conscious act because it will make you look twice and go closer and give the poster some attention.

The poster is printed in a limited edition of 200 pieces. If you like it you can buy it here

Go on…. add that NEON – Dagens Poster
Artikel
Go on…. add that NEON – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply