INTERIØR Sommerhus

Alt eller intet!

(English recap scroll down to the bottom)
Du husker nok tydeligt, hvordan vi alle flåede RICEs farverige melamin ned fra hylderne for nogle år siden ikk? Vi kunne ikke få nok, og det var alt eller intet! Man skulle have de berømte RICE kopper i melamin i ALLE farver, også tallerkener, fade m.m. Vi gik helt amok! Herefter gik vi i farvechock, vi sorterede ud og begrebet ‘Nordisk stil’ var det nye sort. Vi fyldte stuerne med sort, hvid og naturens egne farver, og der måtte helst ikke være kulørte indslag i boligen.
Jeg ved ikke om RICE har kunne mærke vores ‘svigt’, men det tror jeg nok de har. RICE lever stadig i bedste velgående i Danmark. Der er heldigvis også en verden uden for lille Danmark, og her er RICE stadig meget populær.

-Måske er det bare mig, men jeg tænker, at den der ‘Alt eller intet’ tanke hænger lidt fast, når man tænker på RICE, og det er en skam. RICE har nemlig mange skønne produkter, som sagtens med succes kan mikses med klassisk design, man behøver ikke at købe hele sortimentet. Jeg kunne sagtens se mig selv mikse stellet fra Royal Copenhagen med Rices smukke to-farvede porcelænstallerkner og tilføre et lille skævt indslag som den skønne barokformede vase/potteskjuler på bordet…. hvad synes du?

Alt eller intet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er heldigvis ved at genfinde glæden ved farver igen. Grøn er en af de hotteste farver i år, og pastellerne er også i høje kurs. Blå peaker denne sæson, og jeg tror, at vi i slutningen af året og næste år vil se mange blå accessories til boligen – de er allerede dukket op hos flere af de større brands. Jeg har gransket  RICE’s nye katalog og glædet mig over mange af de fine billeder som får sommerfuglene frem i maven og giver mig forårsfornemmelser. Tjek mine favorit billeder herunder og se også den lille søde film!

RICE – Add More Glitter from RICE people care – we care on Vimeo.

 

Alt eller intet! Alt eller intet! Alt eller intet! Alt eller intet! Alt eller intet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mix RICE’s colorful tableware with classic design to add something different to the table. I have had a look at RICE’s new catalogue and i’m so excited about the joyful colors, it makes me hunger for spring. Go ahead, have a look at RICE’s new catalogue and get that spring feeling too…… RICE Add more Glitter

Alt eller intet!
Artikel
Alt eller intet!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply