INTERIØR Uncategorized

Hyggekop til gråvejrsdage (…og alle de andre dage!)

“Skal vi drikke kaffe?” Sætningen bliver brugt i stor stil. Vi mødes til “kaffe,” selv når halvdelen af selskabet ikke er kaffedrikkere. For der er bare noget brandhyggeligt over kaffedrikkeriet. Særligt, hvis man sidder i en varm stue på en kold dag. Men hvis nu det ikke er selve kaffen, det handler om, hvad er det så? Mit gæt er det hyggelige samvær og øjeblikket, der ikke er dedikeret til andet end selskabet og den rare, varme kop mellem vores hænder. Og måske jeg så skulle komme til sagen. Jeg vil nemlig introducere jer for en kop, der er perfekt til de stunder. Den er faktisk designet til det.

SKANDINAVISK lancerer i samarbejde med den svenske keramiker Jeanette Hiiri den skønneste kop i seks forskellige designs. Den er let og designet til, at man kan holde om dem med begge hænder. Herudover er den ekstra stor, så væsken bedre holder sig varm. Den er på markedet fra marts og kommer sammen med en lille sidetallerken, så der også er plads til lidt sødt. Find din nærmeste forhandler her

Hyggekop til gråvejrsdage (...og alle de andre dage!)

Hyggekop til gråvejrsdage (...og alle de andre dage!)

SKANDINAVISK består af to engelske gutter, der for over ti år siden forelskede sig i to blonde, skandinaviske piger – og siden den skandinaviske livsstil. En livsstil hvor hygge spiller en stor rolle, og hvor små øjeblikke også tæller. Det, der måske gør skandinaverne til verdens lykkeligste folkefærd.

I deres produkter forsøger de at indkapsle den skandinaviske hygge, og med den dejlige kop her synes jeg, de har ramt stemningen helt godt.

Hyggekop til gråvejrsdage (…og alle de andre dage!)
Artikel
Hyggekop til gråvejrsdage (…og alle de andre dage!)
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply