TIL VÆGGEN (Walls)

Vidunderlig vægdeko

Der er altså noget fascinerende over vægmaleri. Kunstværk malet direkte på væggen. Et helt unikt kunstværk, hvor ingen andre har et helt magen til. Og så er det en modig udsmykning. Når først værket er malet, fanger bordet. Det kan ikke som et billede i en ramme flyttes over på et andet søm, hvis det alligevel ikke var der, det skulle hænge.

Kunstner og tekstildesigner Anne Nowak laver nogle virkelig flotte af slagsen. Store, abstrakte værker, der kan gøre enhver væg misundelig. Det fede er, at hun også maler hos private. Se mere på hendes hjemmeside her 

(For English recap scroll down)

Vidunderlig vægdeko

Vidunderlig vægdeko

Vidunderlig vægdeko

Wall paintings are quite fascinating. They are somehow very definite – once the painting has been made it can’t be moved those 3 inches or to another wall. Beside this they are unique. No one has one just like yours.

Artist and textile designer Anne Nowak makes beautiful wall paintings. The cool thing is that she also paints in private homes. Check out her website here

Vidunderlig vægdeko
Artikel
Vidunderlig vægdeko
Beskrivelse
Der er altså noget fascinerende over vægmaleri. Kunstværk malet direkte på væggen. Et helt unikt kunstværk, hvor ingen andre har et helt magen til. Og så
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply