Uncategorized

Mingleri i sofaen

Trænger sofaen til nyt liv, har Muuto et ret godt bud på en saltvandsindsprøjtning. Deres nye MINGLE-puder, der er designet af Thomas Bentzen, er virkelig fine i både farver og kvalitet. Puderne måler 50 x 50 og 40 x 60 cm og kombinerer forskellige tekstiler og farvenuancer. Hver side har derfor sit eget udtryk, og puderne kan vendes efter humør. MINGLE kommer i farverne gul, rosa, petroleum, rød, blå og grøn. Vælg gerne flere forskellige farver, og lad puderne mingle i sofaen.

(For English recap scroll down)

Mingleri i sofaen

Mingleri i sofaen

If you are looking for a new look for your couch, Muuto’s new MINGLE-cushions, designed by Thomas Bentzen, might just do the trick. They combine different materials and colors. Each side therefore has its own expression and can be turned. MINGLE comes in yellow, rose, petrol, red, blue and green. Why not choose different colors and let the pillows mingle?

 

Mingleri i sofaen
Artikel
Mingleri i sofaen
Beskrivelse
Trænger sofaen til nyt liv, har Muuto et ret godt bud på en saltvandsindsprøjtning. Deres nye MINGLE-puder, der er designet af Thomas Bentzen, er virkelig fine i
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply