DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Alice in Wonderland – Dagens Poster

Mine absolut yndlings Disney favoritter er Klokkeblomst og Alice i Eventyrland. Alice i Eventyrland er en vidunderlig verden fuld af mærkeligheder og surrealisme, lige noget for mig. Selvom Dagens Poster overhovedet ikke kan associeres udtryksmæssigt med Alice’s sjove og farverige verden, så er den alligevel ikke til at tage fejl af, ret så cool illustreret hvis du spørger mig!

Alice in Wonderland er illustreret af Christian Jackson og kan købes hos Imagekind.com

Alice in Wonderland - Dagens Poster

One of my absolute Disney favorites is Alice in Wonderland. Im crazy about her wonderful world full of peculiarities and surrealism. Although Today’s Poster can’t be associated with Alice’s fun and colorful world, it’s nevertheless not to be mistaken. Pretty cool illustrated if you ask me!

Alice in Wonderland illustrated by Christian Jackson and can be purchased at Imagekind.com

Alice in Wonderland – Dagens Poster
Artikel
Alice in Wonderland – Dagens Poster
Beskrivelse
Mine absolut yndlings Disney favoritter er Klokkeblomst og Alice i Eventyrland. Alice i Eventyrland er en vidunderlig verden fuld af mærkeligheder og surrealisme, lige noget for mig. Selvom Dagens
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply