Uncategorized

Dagens Poster og GIVE AWAY fra SofiE Jensen

SofieE Jensen arbejder i to retninger. Hun har talent for at skabe grafiske arkitektoniske illustrationer, men også de mere personlige skæve illustrationer. To fuldstændige forskellige universer. Jeg vil vædde med at SofiE slet ikke ville kunne vælge, hvis hun blev stillet over valget om kun at vælge den ene retning,
På den måde kan jeg se mig selv i SofiE, jeg er nemlig også betaget af lige linjer, arkitektur og grafisk kunst, men i den grad også til det skøre og skæve. Jeg kan ikke vælge retning, og det behøver man heldigvis heller ikke.

Dagens Poster hedder MONTREAL og er en del af en serie af flere byer. Se alle SofiE’ s værker på hendes site: bysofiejensen.com

Dagens Poster og GIVE AWAY fra SofiE Jensen

GIVE AWAY
Du kan vinde et valgfrit print af SofiE Jensen. Læg en kommentar og fortæl mig, om du går bevidst efter en stil og hvilken, eller om du går i flere retninger og hvilke!
Vi trækker lod blandt alle kommentarer den 14. Februar kl. 20.00

Her kan du se nogle af de værker du kan kan vælge mellem…

Dagens Poster og GIVE AWAY fra SofiE Jensen

Dagens Poster og GIVE AWAY fra SofiE Jensen
Artikel
Dagens Poster og GIVE AWAY fra SofiE Jensen
Beskrivelse
SofieE Jensen arbejder i to retninger. Hun har talent for at skabe grafiske arkitektoniske illustrationer, men også de mere personlige skæve illustrationer. To fuldstændige forskellige universer. Jeg vil
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

72 Comments

 • Reply
  Jane Rønsted Tvede
  januar 30, 2014 at 12:19

  MONTREAL er min ynglings favorit og vil nyde at have den hængende i stuen <3
  vores stil er enkelt og stilfuld <3
  deltager med hjertens glæde <3

 • Reply
  Merete Egerup
  januar 30, 2014 at 12:21

  Det er umuligt for mig at holde mig til én stil, for der er flere stile som taler til mig. Jeg elsker gamle træmøbler med charme og en historie…min gamle pladespiller med håndsving er mit kæreste eje. Hvide rum og dejlig minimalisme er også fantastisk, så jeg kombinerer de to stile…tager det bedste fra begge verdener.
  Disse print er da for fede, elsker Montreal…de lækre lyse støvede farver og skarpe linier – love it!

 • Reply
  Anne Marie Jørgensen
  januar 30, 2014 at 12:27

  Først tænkte jeg, at jeg klart var mest til lidt playfulness og lidt skævhed – men efter at have kigget på SofiE’s hjemmeside er jeg blevet mere end almindelig forelsket i “MALLORCA”.

  I forvejen er mit hjem indrettet bed både grafiske og spøgefule billeder.

 • Reply
  Christina Giltoft Madsen
  januar 30, 2014 at 12:32

  Det er svært at beskrive min stil, men blandt mine arvestykker såsom møbler og brugskunst, har jeg kombineret min stil med gammel og nyt. Min lejlighed føles hjemmelig og er en god kontrast til den rå natur her oppe i det nordlige Thy. Jeg er en farverig person, så blandt de rå og nedtonede møbler, har jeg masser farvespil og design på vægge og gennem mine pynteting. Et nyt print vil klart pynte på min væg med de andre farverige prints 🙂

 • Reply
  maria suzette Vergmann
  januar 30, 2014 at 12:32

  Vi er igang med at købe nye møbler til hjemmet, vi startede for en måned siden. Alt er blevet malet og nu er møblerne så bestilt. Vi er til klassisk design og moderne design. Det bliver mixet så dét giver en god samhørighed. 60’er inspirerede design sofaer, dansk design. Og så ellers en masse klassisk. En guld lampe der går fra loftet næsten ned til gulvet der matcher min buddha samling som jeg har fået igennem årene 🙂

 • Reply
  Malene
  januar 30, 2014 at 12:35

  Jeg er klart mest til det skæve – men forstået på den måde at mit hjem er en kombination af det stilrene med et twist af skævhed. Gennemgående er temaet farver, jeg elsker farver! Begge Sofies stilarter vil derfor passe perfekt ind i mit hjem. Et tillykke herfra 🙂

 • Reply
  Anja Berge
  januar 30, 2014 at 12:45

  Jeg elsker rene grafiske linjer, også selvom jeg forsøger at bevæge mig væk fra det, vender jeg altid tilbage. Og det handler nok om mit behov for struktur og kontrol, som den type værker symboliserer for mig. I virkeligheden har jeg nok mest af alt brug for noget blødt, omskifteligt og uden grænser i mit liv (og på min væg), til at udfordre min kontrol-trang 🙂

 • Reply
  Sofie
  januar 30, 2014 at 12:45

  I min indretning er generelt præget af lige linjer, enkelhed og et ønske om at skabe en rolig, men hyggeligt atmosfære. I min kunst til væggene forsøger jeg at udfordre mig selv lidt og vælge de mere skæve løsninger nogle gange, for at give indretningen et tvist.
  I Sofie Jensens univers jeg er dog faldet for det grafiske og enkel udtryk, og min absolutte favorit er Mallorca.

 • Reply
  Tanja Pedersen
  januar 30, 2014 at 12:56

  Tja, min stil er vist en blandet landhandel

  • Reply
   Tanja Pedersen
   januar 30, 2014 at 12:57

   Tja, min stil er vist en blandet landhandel

 • Reply
  Tanja Pedersen
  januar 30, 2014 at 13:02

  Tja, min stil er vist en blandet landhandel. Jeg har alt fra Finnsdottir, Hay, Bolia og Libratone til Ikea, genbrugsfund, arvestykker og antikke finurligheder. Jeg er pjattet med farver, men elsker også det enkelte. Jeg har en tom væg, hvor der kun hænger et fjernsyn, og derfor vil der bestemt være plads til et flot billede. Jeg krydser

 • Reply
  Helle
  januar 30, 2014 at 13:02

  Åh, jamen jeg kan lide det hele! Det har altid været mit helt store problem, jeg har ikke én stil eller én retning jeg går i, hvilket ofte resulterer i, at jeg har en masse bluser der ikke passer til mine bukser, og mit hjem har også altid været lidt af en rodebutik. Jeg prøver dog at gå lidt mere efter det minimalistiske og simple nu hvor jeg skal flytte og har købt nye møbler 🙂 Så hvis jeg vandt sådan en plakat, så ville jeg vælge en af de to i midten og hænge det lige over min sofa!!! 😀

 • Reply
  Tine
  januar 30, 2014 at 13:03

  Ihh hvor lækkert altså 🙂 Krydser fingre!
  Min stil er ikke nogen bestemt, men jeg ender ofte med at blive inspireret og ikke mindst bruge penge på den mere nordiske stil. Den et så smuk, enkel og naturlig. Og så kan den let kombineres med andet for at gøre den mere personlig, og ja hverdags venlig 🙂

 • Reply
  Kirsten Aakerman
  januar 30, 2014 at 13:20

  Har en meget blandet stil som nogen kalder rodet,men som jeg kalder hyggeligt.Er nyt og arvet men prøver at holde farver i lidt samme retning.Ville elske at hænge denne op på væggen http://www.bysofiejensen.com/product/copenhagen

 • Reply
  Heidi
  januar 30, 2014 at 13:29

  Gennem de sidste par år er min stil lige så stille kommet frem. Jeg er til en skandinavisk ren stil, med lidt boheme indeover hvilket giver lidt farve og fylde.

  SofiEs plaakater ser fantastiske ud og ville elske at have en hængende på min væg. Montreal-plakaten ville faktisk lige passe ind i mit soveværelse!

 • Reply
  Maria Ørum
  januar 30, 2014 at 13:37

  Hygge er vidst ordet for min stil, kan godt lide at kombinere nyt og gammelt, billigt og dyrt, som tilsammen i sidste ende bare skal være hyggeligt…
  Ksn rigtig godt lide cooenhagen II..

 • Reply
  Nanna
  januar 30, 2014 at 13:41

  Smukke print!
  Jeg forsøger at skabe hygge og personlighed i min bolig – det gøres efter min mening med et mix af nyt og gammelt, design og personligt nips, dyrt og billigt… Lyst, lækkert og nordisk med råt træ, læder, levende lys og farvepletter i form af puder, nips, bøger og kunst…. Jeg eeeelsker min “rede” og et SofiE Jensen-print vil passe perfekt ind 🙂

 • Reply
  Lisa Thomsen
  januar 30, 2014 at 14:11

  Montreal!
  Vi kører en minimalistisk stil hjemme hos os og meget i de grønne og blå farver, men også en gang i mellem en anden farve til at bryde det – gul eller min nye favoritfarve – puder 🙂

 • Reply
  Ada Helene Kragh
  januar 30, 2014 at 14:18

  Min stil er et kønt fodsammen og derfor ender mit valg på et matchende grafisk blad

 • Reply
  pia sroka
  januar 30, 2014 at 14:20

  Min stil er mest til Helsinki,der er lidt forskellige farvemix,det kan jeg godt lide.

 • Reply
  Marlene Høj
  januar 30, 2014 at 14:36

  Jeg går efter det, jeg kan lide 🙂 Jeg er især vild med ‘Little House on Top’ – Den er så fin!
  Tillykke med fødselsdagen!

 • Reply
  Julie S.
  januar 30, 2014 at 14:42

  Grundet en ideologi om, ikke at optage mere plads end nødvendigt, afspejler min bolig og valget af indretningselementer også dette – ethvert element er nødt til at være gennemtænkt, velplaceret og som oftest have mere end én funktion. Det betyder funktionalitet i en kombination med grafiske detaljer, der sørger for, at rummet ikke virker for overfyldt.

 • Reply
  Lena T. Mikkelsen
  januar 30, 2014 at 15:50

  Jeg går ikke efter nogen specifik stil men vælger det, som tiltaler mig og gør mig glad …kæresten derimod er til den romantiske mormor stil. 😀

 • Reply
  Katrine S.
  januar 30, 2014 at 16:32

  Jeg går ikke efter en speciel stil eller specifikke tendenser. Mit hjem er fyldt med ting og kunstværker som jeg holder af af forskellige årsager – nogle af dem, fordi de er pæne og har et specielt twist og resten – broderparten – fordi de er hentet hjem fra skønne ferier og derfor minder mig om gode tider og fjerne rejsemål. Når det kommer til plakatkunst mv. er jeg dog svært glad for geometri og grafisk rene linjer – navnlig arkitektoniske tegninger og skitser fascinerer mig. Alt i alt indretter jeg mig gerne med ting, der fortæller en god historie 🙂

 • Reply
  Louise Bruun Pedersen
  januar 30, 2014 at 17:26

  Hej 😀

  Min farvorit er Helsinki jeg faldte for den, da jeg synes linjerne og farverne er helt fantastiske.
  Jeg har ikke en decideret stil som man lige kan give en betegnelse (tror jeg ikke i hvert fald) – jeg kan godt li’ at blande noget gammelt med noget ny.
  Som studerende skal og må man tænke kreativt; Jeg har lige købt 8 tremmestole i en genbrugsbutik, som jeg har valgt at male i nogle grønlige støvet nuancer.
  Dette var også en af grundene til at jeg lige præcist faldt for Helsinki, da de støvede farver kunne matche godt til de ny indkøbte skole – når de engang er færdig.

  Ha en god dag.

  p.s. det er nogle lækre indlæg du laver. Elsker især dagens Poster – den åbner ens øjne for nye kunstnere.

 • Reply
  Trine Bundgaard
  januar 30, 2014 at 17:34

  Jeg er helt vild med den grafiske stil

 • Reply
  Lene
  januar 30, 2014 at 17:47

  Min stil er meget blandet, et mix af alt muligt forskelligt jeg kan lide.

 • Reply
  Tea
  januar 30, 2014 at 18:07

  Jeg har ikke en bestemt stil men mit hjem er indrettet med en blanding af genbrugting og moderne ting. Jeg er vild med skævhederne i “little house” serien.

 • Reply
  Line R
  januar 30, 2014 at 18:34

  Jeg elsker det hele – og kan aldrig vælge. Men hvorfor skal man egentligt også det? Det personlige og unikke er jo oftes når det hele bliver mixet sammen. Gammelt, nyt, farverig, grafisk, sjov, enkelthed, lys og mørke. En plakat mellem alle de andre, i mange forskellige stilarter, viser bare meget godt hvem jeg er.

  Vildt lækker konkurrence. KH Line

 • Reply
  Linne
  januar 30, 2014 at 19:25

  Det der gør at mit hjem er et spejl af mig er at det hovedsageligt består af møbler i rene linjer, men det vil slet ikke kunne undvære de små sjove detaljer, lidt forskellige mix af farver og de små ting der viser historie og sjæl. Mit hjem skal være et sted, hvor jeg vil nyde at sne inde og derfor kræver det begge dele!

 • Reply
  Berit - Muselil.dk
  januar 30, 2014 at 19:55

  Hvor er det fedt. Jeg er ved at finde billeder (i sær grafiske illustrationer) til endevæggen i vores stue. Her ville de passer super fint ind. Jeg går i sær efter danske kunstnere (eller scandinaviske), da jeg synes der en masse fine og specielle ting derude, og jeg derved også kan lære lidt mere om den enkelte kunstner.

  Det kan bl.a. også ses på min blog, hvor jeg de sidste 3 uger har kørt en “ugens kunstner”. Det har indtil videre været enormt inspirerende. 🙂

 • Reply
  Charlotte
  januar 30, 2014 at 20:30

  Hmm tja jeg kan godt lide enkelt design og få farver 🙂

 • Reply
  Kathrine
  januar 30, 2014 at 21:15

  Elsker det spil, der er i det grafiske udtryk Copenhagen-plakaterne og Montreal har! Den “simple” idé er så ekstremt rummelig og spillende. Jeg er meget glad for den overraskende stil, hvor udtrykket SYNES simpelt, men ER ekstremt udtryksfuld. Stilen i disse tre har så mange niveauer, der drager betragteren ind i et andet univers.

 • Reply
  Tina Jørgensen
  januar 30, 2014 at 21:40

  Foretrækker den enkle stil i indretningen og udsmykning

 • Reply
  Ditte Ellen Rasmussen
  januar 30, 2014 at 22:27

  Jeg skifter ofte stil og bliver inspireret til nye ting, lige for tiden er det meget enkelt og så har jeg en svaghed for pastelfarver.. Copenhagen II ville passe perfekt ind i min stue, hvor jeg har et sort/hvidt tema kørende.

 • Reply
  Helle Jessen
  januar 31, 2014 at 01:37

  Min favorit er Little House on Top.
  Jeg er vild med det enkle i, at det kun består af sorte streger på hvid baggrund, men når man kigger nærmere på det, er der nogle fantastiske og finurlige detaljer, som bare sidder spot on.
  Derudover passer det fine h med at være forbogstavet i mit navn.

 • Reply
  Louise
  januar 31, 2014 at 10:25

  Som hovedregel holder jeg mig til neutrale farver, og i valg af møbler så vidt muligt hvidt. Men når det kommer til alt det andet går jeg efter ting som siger mig noget, har en historie eller som udstråler personlighed og sjæl. Jeg elsker loppemarkedfund og klunser ofte ting – de fylder en del i indretningen uden at det ligner en genbrugsforretning. Jeg prøver også at holde mig fra tendenser og lader mig ikke påvirke af hvad der er “in”. Det mister personlighed og sjæl. Se blot på alle de hjem der vises frem i blogland – keeeeeeedeligt og uinspirerende!

 • Reply
  Susie Rasmussen
  januar 31, 2014 at 21:38

  Mallorca plakaten er jo fantastisk smuk ! Jeg går ikke efter en bestemt stil, men jeg har tre kodeord for indretningen i mit hjem: funktionelt, praktisk og simpelt. Og så lyse farver i forskellige nuancer FTW.

 • Reply
  Helena
  februar 1, 2014 at 00:17

  MONTREAL er min ynglings favorit og vil nyde at have den hængende i stuen. Min stil afspejler sig i enkelt og stilfuld <3 deltager med hjertens glæde <3 da vinderdagen desuden er min fødselsdag

 • Reply
  Birna Lambaa
  februar 1, 2014 at 04:16

  Montreal er også min favorit 🙂
  Jeg har slet ikke nogen bestemt stil eller retning – nogle gange kan jeg bedst lide stærke farver og mønstre, og andre gange mere dæmpet – kommer nok an på mit humør måske? 🙂

 • Reply
  Stine
  februar 1, 2014 at 06:50

  Min stil er meget blandet. Jeg har både nyt og gammelt 🙂

  Min favorit er Montreal 🙂

 • Reply
  Maja F
  februar 1, 2014 at 10:11

  Jeg har ingen stil i min boligindretning (endnu)… Min “stil” består lige nu af teenagekøb og aflagte møbler fra andre 😀 men når jeg en gang er færdig på su håber jeg at finde min stil….

 • Reply
  Inge Bro Sørensen
  februar 1, 2014 at 11:41

  Montreal eller Madrid. De passer nemlig rigtigt godt ind i min stil, som er er meget ren med enkel strøg af farve 🙂

 • Reply
  Ditte
  februar 1, 2014 at 15:08

  Går helt sikkert -ikke- efter en bestemt stil, men der er klart en rød tråd i nogle af de ting jeg leder efter og køber. Andre ting køber jeg, fordi jeg i øjeblikket synes det er perfekt, og sagtens kan passe sammen med resten. hvilket har resulteret i et meget mærkeligt værelse. Men synes pt. at den minimalistiske stil, med masser af geometriske former og monochrome farver er inspirerende – lige som så mange andre.. Men på samme tid er jeg også vild med de lidt mere detaljerede ting, i hvert fald når det kommer til kunst.

 • Reply
  Laura
  februar 1, 2014 at 15:15

  Hej!

  Jeg går efter enkel stil med få farver. Jeg kan derfor helt vild godt lide det første værk, hvor man kan se toppen af et hoved med nogle ting ovenpå. Jeg ved ikke, om jeg har tolket værket rigtigt, men ellers minder det om mig, da jeg tænker på en masse ting hele tiden 🙂
  Forsat god weekend 🙂

  Hilsen Laura
  laurajensen19@live.dk

 • Reply
  Mette
  februar 1, 2014 at 16:37

  Jeg går i begge retninger og synes egentlig, de komplimenterer hinanden og giver et mere unikt og spændende udtryk.

 • Reply
  Sine Davidsen
  februar 1, 2014 at 22:46

  Hejsa;) Jeg er lige flyttet fra Århus til Kbh og er rykket i en ny og større lejlighed. Det var lidt i ny start i mit liv, da jeg valgte at flytte, hvilket også galdt min indretning;) Jeg solgte rigtig mange af mine møbler inkl. plakater og billeder, så jeg mangler virkelig meget noget liv til mine hvide vægge. Jeg læner mig nok generelt op ad en meget enkelt og minimalistisk indretning, men gerne med nogle sjove fund og et lille pift af farve i form af billeder. Jeg er vild med Montreal billedet, da det for mig er et enkelt og roligt udtryk, i en meget fin pastel grøn. Tænker dette billede kunne være med til at danne rammen for min nye indretning;-)

 • Reply
  Mie
  februar 2, 2014 at 00:07

  Jeg har en meget blandet stil, klassiske wegner møbler, kombineretmed nyere design, og en hel masse farver.
  Helsinki plakaten er klart min favorit.

 • Reply
  Lene I.
  februar 2, 2014 at 01:30

  Enkelt, stilfulde og interessant at finde nye detaljer i.

 • Reply
  Behrouz Shoaibi
  februar 2, 2014 at 05:55

  Little House in Trouble er min favorit

 • Reply
  Sanne Neipart
  februar 2, 2014 at 14:09

  Jeg kan godt lide Helsinki. 🙂

 • Reply
  Mette Guldbæk
  februar 2, 2014 at 17:51

  Det må gerne være lidt skævt. Men mest går jeg efter det der ‘taler til mig’ og det gør helt klart LITTLE HOUSE ON TOP

 • Reply
  camilla vinter
  februar 3, 2014 at 09:02

  nr 3 er mega fed:)

 • Reply
  ísbjörg
  februar 4, 2014 at 19:23

  Julie Nord og Tal R pryder allerede mine vægge, så min stil må sige at være i den tossede/abstrakte ende 🙂

 • Reply
  Emma Hertzum
  februar 7, 2014 at 16:40

  Nr. 1 er virkelig lækker, sådan en enkel dejlig stil, ligesom jeg elsker det.

  Emmaseenandbeen@gmail.com

 • Reply
  Lea Andersen
  februar 10, 2014 at 20:39

  Jeg er helt vild med Little House on Top, og synes at alle “Little House”-billederne er super søde!
  Lezidk@hotmail.com

 • Reply
  Mette / Mettesmaleri
  februar 14, 2014 at 10:14

  Åh det er svært. Nogle gange er jeg til alt det hvide og stramme linjer, fordi jeg har brug for ro omkring mig. Men andre dage bliver jeg bare nødt til at have noget farve ind i mit hus. Ved nærmere eftertankte, tror jeg bare, at jeg er til alt, hvad jeg synes er pænt. Og så håber jeg det passer ind 🙂

 • Reply
  Cecilie
  februar 14, 2014 at 10:17

  Vi er lige flyttet i midlertidig bolig og venter barn og er derfor lidt i en pseudo-mode hvor vi er ved at finde ud af, hvem vi skal være som familie og hvilket slags hjem, vi (læs: jeg) skal skabe. Jeg bruger tiden på at sortere og vælge mine allerkæreste ejendele/arvestykker/loppefund, ligesom jeg har fundet frem til, hvilke, som er min kærestes guldfund. Udfra dette, en moderne minimalistisk base og et stort krav om fuldstændig funktionalitet håber jeg, at alt dette kan fungere sammen i en perfekt helhed. Så mangler der bare et billede til væggen, som kan være vores første rigtige fælles eje.

 • Reply
  Sandra
  februar 14, 2014 at 10:20

  Jeg har ikke nogen bestemt stil, men finder gør-det-delv projekter at tilføje til mig hjem på pinterest. Derfor bor jeg med mange forskellige stil arter 😀

 • Reply
  Hanne Kalstrup
  februar 14, 2014 at 11:12

  Jeg er ret vild med både Montreal og Helsinki, det er både pga. det meget arkitektoniske i tegningerne, men jeg synes også, at farverne er rigtig flotte! Så jeg ville være super glad for at vinde, så jeg kan få en af plakaterne op på min væg.
  vh. Hanne

 • Reply
  Katrine
  februar 14, 2014 at 11:17

  Afdæmpede Farver der passer til enkelhed og smil på læben er det, jeg går efter. Har et helt rum med bare vægge, så håber mine gæster får lidt godt at kigge på.

 • Reply
  Trine Lykke
  februar 14, 2014 at 11:43

  Uh, jeg kan både være til det helt mørke og maskuline, sort og brunt, kantet og massivt, og samtidig til det fine, feminine, hvide med masser af mønstre og pasteller, så vi har lidt af hvert afhængig af rum og beboer (stue, børneværelse, soveværelse, osv.) =)
  Jeg ved ikke en gang, om jeg så vil være til hendes stiliserede eller finurlige værker… ;o)

 • Reply
  Ditte
  februar 14, 2014 at 11:46

  Hjemme hos os, er min engelske mand vild med den skandinaviske stil og jeg med den engelske stil. Vores to små sønner kører “rodebutik” stilen og den stil fylder altså pt. Mest i vores hjem 😉

 • Reply
  Stinne
  februar 14, 2014 at 11:58

  Vores stil er enkel og en blanding af nyt design og ældre træ møbler.
  Har ingen favorit, overrask mig hvis jeg vinder 🙂

 • Reply
  Kristine
  februar 14, 2014 at 12:14

  Jeg er vild med skandinavisk design, er både til det moderne og gamle designklassikere.
  Hvad angår billeder kan jeg rigtig godt lide grafiske udtryk 🙂

 • Reply
  Julie Nagel-Udsholt
  februar 14, 2014 at 12:15

  Jeg ved ikke om jeg bevist går efter stil, men tingene i min lejlighed er lyse. Jeg falder for lyse ting, der giver ro!! Pastelfarver er det der fylder mest her, med et touch af PANG!!! Disse illustrationer passer helt perfekt ind 🙂 Især “Helsinki” er jeg faldet pladask for, men nøjj, de er skønne allesammen:)

 • Reply
  Tina Gissel
  februar 14, 2014 at 12:26

  Jeg er endelig flyttet for mig selv i min egen skønne lejlighed, og jeg elsker, at jeg kan indrette og finde min egen stil på mere end blot 15 m2. Jeg er meget inspireret af det grafiske og de lige linjer, som kan få tankerne til at vandre, men også af de skæve og varme illustrationer, som kan bringe smilet frem, hver gang jeg kaster et blik på dem. Kunst for mig er noget personligt og det kan ikke defineres af den ene eller anden retning, det skal bare gøre mig glad 🙂

 • Reply
  Ragnhild Søndergård
  februar 14, 2014 at 12:50

  Mallorca-plakaten er min favorit!
  Stilen i mit hjem kan sikkert betegnes “praktisk og tilfældigt sammenskudsgilde på budget” – og en lille lejlighed bliver nemt overfyldt, men skal jo samtidig fungere.
  Elsker mine teak møbler og ville gerne bygge videre på en stil omkring dem – måske med en samling pelikan-stole i forskellige farvetoner eller et sæt lette og behagelige uldbetrukne lænestole med rene linjer – men kræver både en større lejlighed og lidt af et budget… P.t. nøjes jeg med ikea-sofa og et sammensurium af møbler i forskellig kulør og stilart – og alt sammen i én og samme stue.

 • Reply
  Ditte
  februar 14, 2014 at 13:25

  Min engelske mand er vild med den skandinaviske stil og jeg er vild med den engelske stil. Vores to små sønner er vilde med “rodebutik” stilen – og det er altså pt. mest den stil vores hjem har ;o)

 • Reply
  Lise Rasztar
  februar 14, 2014 at 14:05

  Jeg har lige forladt den romantiske/shabby chic-artige stil, som jeg var kørt godt træt i. Vi har lige købt hus, og med huskøbet har fulgt en række indkøb af nye møbler, hvilket har medført mulighed for stilændring. Vi forsøger at ramme en god blanding af retro og moderne. Med et lille strejf af nyt nordisk. Om det lykkes vil tiden vise når huset overtages 1. Marts. Plakaterne ville virkelig pynte hos os:-)

 • Reply
  Olli
  februar 14, 2014 at 16:36

  Arvemøbler & skandinavisk design :o)

Leave a Reply