DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Plywood Flute – Dagens Poster

Vi har alle haft en blokfløjteperiode, sjovt nok pålagt undervisning i folkeskolen…. HVORFOR? -Jeg tænker, hvorfor var det lige blokfløjten, der kom på banen, da man i sin tid besluttede et instrument til musikundervisningen? For mig er blokfløjten et af de mest usexede instrumenter, jeg skyder skylden på folkeskolen for den holdning! Det har sikkert noget med størrelsen at gøre, ja ja ja, den kunne være i skoletasken, men det kan en mundharmonika også!

Nå, men når det så er sagt, så synes jeg at denne Plywood Flute er ret sexet og sjov og ret lækkert lavet. I virkeligheden skulle vi alle have den hængende hjemme som et minde om, at blokfløjter (på trods af stærk påvirkning fra folkeskolen) godt kan være sexy!

Plywood Flute er fra NO17, naturligvis! Smut forbi og tjek den ud, og send lige Plywood happy Face et smil når nu du er derinde, han er bare dejlig!

No17.dk

Plywood Flute - Dagens Poster

Just when you thought, that a flute couldn’t be sexy …. we present to You, The Plywood flute.  A beautiful Art Print by No17.

Check out the webshop, and say hello to Plywood Happy Face when you visit the shop here, his such a nice guy

Plywood Flute – Dagens Poster
Artikel
Plywood Flute – Dagens Poster
Beskrivelse
Vi har alle haft en blokfløjteperiode, sjovt nok pålagt undervisning i folkeskolen.... HVORFOR? -Jeg tænker, hvorfor var det lige blokfløjten, der kom på banen, da man
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply