Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Overraskende nyheder fra Kähler

Jeg var til presse event på toppen af Bella Sky i dag. Anledningen var præsentation af Kählers nye kollektion. Gamle kendinge i nye størrelser og farver, samt smukke nyheder og en dejlig overraskelse.

Lad os starte med overraskelsen!

Ursula

Overraskende nyheder fra Kähler

TA-DA….. Ursula er tilbage! Ursula er en af Danmarks største designklassikere er tilbage. Kähler relancerer det tidsløse stel, som for år tilbage var i hænderne hos Royal Copenhagen. Ursula er et hverdagsstel, som kan kombineres med alle stel, fordi det er så stilrent. Jeg har altid været forelsket i kanden, og er lykkelig over, at jeg nu kan købe den, og så til en pris, som forsvarer, at det er et hverdagsstel. Stellet kommer til at koste fra 129 – 399 kr. og kommer i butikkerne i medio april.

Baristo

En nyhed til kaffeelskere, som ikke alene er super flot designet, men også en hel ny type kaffebrygger, som brygger direkte ved bordet. Den består af 3 dele. En kop, en tragt og en underkop. Jeg er vild med den!

Overraskende nyheder fra Kähler

Det er lidt back to basic på en cool måde! Et sæt med kop, tragt og underkop koster 399 kr. Du kan også købe et sæt med tilhørende serveringsbakke i to etager som ses på det midterste billede, pris 1499 kr. Kommer i butikkerne medio april.

Omaggio

-udvider med nye farver: lys blå, granit grå, rosa og grøn – smukke forårsfarver. En ny størrelse er også kommet til, en høj og slank model på 37,5 cm. flot som gulvvase. 499 kr. i butikkerne til marts

 

Overraskende nyheder fra Kähler

Overraskende nyheder fra Kähler

Spring news from Kähler

Beautiful spring news from Kähler. Kähler relaunch the beloved tableware ‘URSULA’. A timeless beautiful everyday tableware designed by Ursula Munch-Pedersen.

Baristo is also among Kählers Spring news. A new way to brew great coffee directly at the table. Pure and honest design consisting of a cup, funnel and saucer in ceramics.

Omaggio get new colors. Granite gray, light blue, pink and green is the new spring Omaggio colors. At the same time, Omaggio is expanding with a new high slim model, a vase of 37.5 cm.

Available in April.

 

Overraskende nyheder fra Kähler
Artikel
Overraskende nyheder fra Kähler
Beskrivelse
Jeg var til presse event på toppen af Bella Sky i dag. Anledningen var præsentation af Kählers nye kollektion. Gamle kendinge i nye størrelser og farver, samt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply