DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Heart of Stone – Dagens Poster

(For English scroll down)

I dag tager jeg til Nørrebro og besøger Tina Rud Pedersen, som er kunstner og står bag Paradisco Production. Jeg glæder mig til at få en snak med Tina, se hvordan hun bor og se hendes mange værker.

En af de detaljer jeg er ret optaget af ved Tinas illustrationer, er de sorte grafiske linje omkring selve motivet. De giver et helt særligt eksklusivt udtryk, som jeg ikke har set før, og som gør Tinas kunstprint helt unikke. Selve illustrationerne tegnes i hånden og linjerne laves på computer.

Du kan købe Tinas plakater her

Heart of Stone - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heart of Stone – Today’s Poster

Today I’m visiting Tina Rud Pedersen, who is an artist and the woman behind Paradisco Production. I’m looking forward to have a chat with Tina,  to see how she lives and have a look at her many works.

One of the details I’m quite taken with in Tina’s illustrations is the black graphic line around the motive. They provide a very special exclusive expression that I haven’t seen before. The illustrations is drawn by hand and the lines is created on computer.
VIsit Tina’s website and check out her work here

 

 

Heart of Stone – Dagens Poster
Artikel
Heart of Stone – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply