Produkt og design (Interior design)

Boligcious' design favoritter 2013 – #2

(English recap Scroll down)
Jeg kigger lidt tilbage på de design, som appelerede mest til mig i 2013. Der er maaaange at vælge mellem, men der er altid de der som hænger fast i ens bevidsthed, og som havner på enten den realistiske ønskeseddel eller ‘Tænk-hvis-jeg-vandt-i-lotte’ ønskesedlen.

I år hoppede Kitchen Aid med på Kobberbølgen og lancerede deres røremaskine i en kobber udgave. Super flot, måske en anelse for meget, jeg mener den koster dobbelt op, og kobberbølgen varer ikke evigt! Flot er den dog og hvis man ikke mangler penge, så why not?

Både EMMA termokande fra Stelton og FLY sofaen designet af Space Copenhagen står på hver sin ønskeliste. EMMA står faktisk her på bordet allerede, men FLY sofaen er havnet på ‘Tænk-hvis-jeg-vandt-i-lotto’ ønskesedlen. Det er ikke fordi den er uopnåelig dyr (ca. 25.000 kr.), men sofaen her ville ikke kunne erstatte vores familieflyder, den opfylder ikke de krav vi har til en sofa. Så hvis jeg fik FLY forærende ville det være en slags pyntesofa. Nøj hvor er den altså pæn.

Design Letters øgede familien med et nyt sub brand ‘& Friends’. Her inviterer de venner af huset til at designe produkter i deres navn. Det er der kommet en ret lækker kollektion ud af. Jeg er særlig vild med bordet ‘Table to go’ designet af Christian Flindt.
MENU har gang i noget helt rigtigt, og jeg har atter fået øjnene op for det danske brand. Menu har drejet i en ny retning de seneste år, og det er rigtig godt gjort. Smukt æstetisk design vælter ud af virksomheden, og jeg har op til flere favoritter fra MENU. På toppen af listen står dog ‘Towel Ladder’, jeg ville så gerne have den stående på mit badeværelse.

 

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52c7b57dd1794dde76ef5e5d” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

Looking back at some of my favorit design from 2013.

Artikel
Boligcious' design favoritter 2013 – #2
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply