DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Bird 10 – Dagens Poster

(for English recap scroll down)

Papegøjer og kanarie fugle er hotte i boligen, der er tale om det nye upcoming modedyr. Nu har vi altså også set nok af ugler og kronhjorte, så jeg hilser den smukke fugl så hjertelig velkommen. Louise Overgaard er en kunstner, som jeg blev bekendt med i 2013, og som jer forelskede mig i. Louise er super dygtig, og jeg ved hun har gang i en helt ny serie, jeg glæder mig meget til at se hvad hun har i ærmet.

Louises illustrationer bliver printet i en meget limited edition, så hvis man falder for hendes kunst, skal man ikke vente længe. Dagens Poster er smuk og fræk, smoking hot….. go get him louiseovergaard.dk

Bird 10 - Dagens Poster

 Bird 10 – Today’s Poster

Today’s poster is illustrated by the talented Danish artist Louise Overgaard. Canary birds and parrots is quite hot as interior decoration, a trend we will see lots of this year. Start with this beautiful illustration, you can see more and buy this piece here

Bird 10 – Dagens Poster
Artikel
Bird 10 – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply