Uncategorized

Et kig tilbage på et af de mest populære indlæg i år…..

Når jeg viser billeder hjemmefra, er det som oftest de mest populære indlæg. Da jeg inviterede jer med i mit soveværelse, var det ingen udtagelse:-)

I sommer gav jeg mit soveværelse en make over, og jeg byggede min egen seng! Det indlæg var årets mest populære indlæg, det er jo et kæmpe kompliment, og det glæder mig.
Jeg ved, at flere af jer har gjort med kunsten efter og brugt min ‘opskrift’ på en funktionel opbevaringsseng, og det er fedt, når i gider maile mig og fortælle om det. Det er her, hvor jeg finder aller mest tilfredsstillelse ved at være blogger, når mine idéer og inspiration bliver ført i livet, og bliver til virkelige projekter hos mine læsere.

Se hele indlægget og få opskriften på en rummelig seng: boligcious.dk/sovevaerelse-se-for-under-og-efter-billederne

Et kig tilbage på et af de mest populære indlæg i år.....

Et kig tilbage på et af de mest populære indlæg i år.....

 

 

Et kig tilbage på et af de mest populære indlæg i år…..
Artikel
Et kig tilbage på et af de mest populære indlæg i år…..
Beskrivelse
Når jeg viser billeder hjemmefra, er det som oftest de mest populære indlæg. Da jeg inviterede jer med i mit soveværelse, var det ingen udtagelse:-) I
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vibeke Becker
  december 28, 2013 at 21:18

  Har i fundet en løsning på enden af sengen?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 4, 2014 at 23:46

   Hej Vibeke. Faktisk ikke, pladen står stadig bar lænet op af sengen. Har måske glemt det lidt i travlheden og det fungerer ok, men jeg forestiller mig at det bliver med magneter. Sådan nogle som man finder i gamle skabe.

   Kh. Malene

 • Reply
  Britta
  januar 5, 2014 at 14:06

  Hvor er din mands sengelampe fra? Er det en louis poulsen? Vh Britta

Leave a Reply