INTERIØR Jul (X-mas) Køkkenet (Kitchen)

Christmas stylingbattle at VIPP

(for English recap scroll down)

Som jeg tidligere har nævnt, deltog jeg i en stylingbattle afholdt af VIPP. VIPP havde inviteret de største bloggere fra ind- og udland. Vi var 13 bloggere i alt. Vi blev inddelt i tre hold, og skulle udover at style 5 borde også afprøve vores talent for madstyling, under kyndig vejledning af dygtige Mikkel Karstad. Mikkel er en fremragende kok og style mad. 

Hver gruppe fik 15 min. og en ny ret til 5 anretninger. Super sjov og udfordrende opgave. Mit super team bestod af Emma far Emmas Designblog, Sepahnie Duval fra bloggen 70percentpure og Heidi Marie Sperre Flesland frufly.

Sammen stylede vi disse 5 smukke borde! Hvad synes du? hvilket er din favorit?

Psssst…. når du er kommet igennem billederne kan du se en lille video behind the scenes…

Christmas stylingbattle at VIPP Christmas stylingbattle at VIPP Christmas stylingbattle at VIPP Christmas stylingbattle at VIPP Christmas stylingbattle at VIPP

Photo: Anders Hviid

<

Vipp Blogger Event from Vipp on Vimeo.

Christmas stylingbattle at VIPP

13 bloggers from Europe were challenged in a styling battle arranged by VIPP. We were divided into 3 teams. Each team had to style 5 table settings. We were also challenged in food styling. The talented chef and food stylist Mikkel Karstad shared his know-how and taught us the basic rules for food styling.

We had 15 minutes for each styling. Here you see the result of my team’s beautiful tables. The team consisted of Boligcious, Emmas Designblog, frufly. and 70percentpure Hope you like the result

Christmas stylingbattle at VIPP
Artikel
Christmas stylingbattle at VIPP
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply