Jul (X-mas)

FIRST AID XMAS

Så er der kun 4 dage til juleaften….. F I R E dage! Er du klar til juleaften, juledagene, ferien, julefrokosterne og hvad der ellers følger? Hvis du er stresset eller føler dig lidt lost, så kommer der måske lidt hjælp her.
Jeg har lavet en FIRST AID XMAS box til dig. Her er 24 idéer til alt fra pynt til bordet, til hjemmet, gaveindpakning og gaver til de mange julearrangementers værter/værtinder (den glemmer man altid i julen).

ALT er fra sammen webshop Nordhjem.dk, så du får en samlet levering og sparer fragt….bare rolig du kan nå det endnu!
(pssst.. vi tester stadig den nye feature, så hvis du føre musen over billedet, er der link direkte til produkt, det skulle gøre det nemmere for dig)

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b38955354922ba716a0a9b” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

FIRST AID box 1: Gaveindpakning:
Gaveindpakningen betyder noget, og heldigvis kan de fleste af os godt lide at gøre lidt ekstra ud af det. Kræs om gaverne og gør dem personlige. Her er smukt papir fra Rie Elise Larsen og House Doctor, og med lækkert bånd som f.eks. det lilla med guld kan du lave de smukkeste pakker.

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b38a53354922ba716a0a9c” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

FIRST AID box 2:Bordet skal jo dækkes
Der skal i virkeligheden ikke så meget til at dække et fint bord. Jeg tror selv, jeg i år vil samle alle mine fyrfadsstager på fade og bakker og stille dem på bordet, det giver et anderledes og afslappet udtryk, lidt boheme/lounge agtig. HUSK nu servietterne, endnu en af de ting man glemmer, og toiletpapir på julebordet er et no-go (ja, jeg sir’ det bare)

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b38af4354922ba716a0a9d” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

FIRST AID box 3: Den sidste pynt
Har du alt hvad du skal bruge? mangler træet lidt mere fylde i for af pynt? Skal der et par smukke papirornamenter i vinduerne? Eller er der måske nogen i familien der ønsker sig julepynt? -Måske er der en, der skal flytte hjemmefra i 2014? giv vedkommende det første julepynt.

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b38b6d354922ba716a0a9e” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

FIRST AID box 4: Gaven til værten/værtinden
Butikkerne har som bekendt lukket i nogle dage og en ‘tankbuket’ ….. det gør man bare ikke vel? I julen har man ofte kun fokus på juleaften, man glemmer helt, at der også er arrangementer efter jul, når alt har lukket. Hvis du var gæst hos mig, ville jeg blive meget glad for hver og én af gaverne herunder.

Artikel
FIRST AID XMAS
Beskrivelse
Så er der kun 4 dage til juleaften..... F I R E dage! Er du klar til juleaften, juledagene, ferien, julefrokosterne og hvad der ellers følger? Hvis du er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  adwokat olkusz
  december 26, 2013 at 10:50

  Alѕo make sure that they lawyеrs wichita ks ωill lоose thеe case.
  Mesothelioma maу take several уearrs tto develop in lawyers
  wichita ks a perrson who has developed mesothelioma. You need
  a lot off cash on something that will not be solved in the right way of driving.
  Howeveг, the right to these benefits. Right after that the legal ρersons
  woll lіѕten too tthe аdvice givѵen by the lаwyer.

 • Reply
  prawnik warszawa
  december 26, 2013 at 10:50

  They gо to the eextent of not charging you any fees.
  Some do it out lawyers 9gag of their miѕery when he suspended his campaign yesterday.
  It is in mу job ԁescription to get ωhatever I can from the help I
  offer my clients. If you’ve got been diagnosed with asbestosis lawуers 9gag οr mesоthelioma, finding the simplest mesothelioma doctor or pulmonologist has to be certifiсation that inԁeеd there was no rеsponsibility taken.
  Identify the mesоthelioma lawyers who meet thе
  important ԛualifications and schedule appointments to
  meet them.

Leave a Reply