VIND din favorit lænestol fra ILVA

Findes der noget bedre end en lænestol, som enten omfavner en, eller indbyder til at kaste sig i for at se en god film eller læse en bog?
Hos ILVA kan du finde et bredt sortiment af lækre lænestole – over 80 forskellige modeller! Du kan også vinde en af disse herligheder herunder.

ILVA inviterer dig til at udpege din yndlingsstol og den 20. december trækkes en vinder! Afsted med dig, du deltager her

 

 

VIND din favorit lænestol fra ILVA

 

 

Angel flot lænestol, som lyser smukt og varmt op i stuen. Polstret med kraftigt gult stof i uld og viscose. Stellet er i ask. Pris 3.999 kr. Kan også købes i en smuk blå og mørk grå.

Polo er en smuk lænestol, som både er nostalgisk og moderne på samme tid. Jeg er vild med knapperne, som giver den charme. 4.499 kr. Fås i flere farver og som sofa (den er skøn)

Fayette en romantisk stol, som passer perfekt i boheme hjemmet, foran pejsen eller hvis man er så heldig at have et bibliotek. 3999 kr.

Göteborg en stilfuld stol med et stærkt skandinavisk udtryk. Stolens design er klassisk og tidsløs. Betrukket med blødt Zero læder- Fås i sort eller brun (kernelæderlook). Stel i massivt lakeret eg. 4.799 kr.

Ghost hedder den skulpturelle og stilfulde stol betrukket med blødt semianilin læder. Den fås også i stof i flere farver. 6.999 kr.

VIND din favorit lænestol fra ILVA
Artikel
VIND din favorit lænestol fra ILVA
Beskrivelse
Findes der noget bedre end en lænestol, som enten omfavner en, eller indbyder til at kaste sig i for at se en god film eller læse en bog?
Forfatter
Boligcious

11 Comment

 1. GHOST ER MIN FAVORIT SOM JEG ØNSKER AT VINDE <3
  ØNSKER ALLE EN GLÆDELIG JUL <3

 2. Nøj, de er fine og han sikkert finde plads i hvert sit hjem, men der er da helt sikkert plads til en grå angel i mit hjem.. Matcher min ja_hat poster perfekt❤️

 3. Jeg er vild med Polo-stolen, og jeg forestiller mig, at den ville pynte på det børneværelse som vi er fuld gang med at indrette. Den ser yderst behagelig ud, og vil være perfekt at sidde i, når den lille ny kræver mad;-)
  Rigtig glædelig jul!

 4. Polo er smuk og klassisk i ‘greige’ (grey and beige) betræk, men der er nu noget over angel, som gør den helt vidunderlig. Der er plads til at trække benene op underhagen, når bogen bliver god og så er den bare lidt anderledes – det kan jeg godt lide.

  Angel er min favorit!

 5. Er fuldstændig vild med “Angel” den er bare så flot og elsker farven. Den er uden tvivl mit valg! :)

 6. Jeg er vild med Göteborg, og den ville jeg da godt kunne bruge.

 7. Sådan en Göteborg i brunt kernelæder ville passe perfekt til mine lange aftner med faglig læsning :) Krydser fingre!

 8. Polo er så flot, krydser alt hvad der krydses kan :O)

  • Polo er så flot, krydser alt hvad der krydses kan :O)

 9. I like Göteborg. Hope I’m the lucky winner!
  Best, Sanne

  Have a nice Christmas!

 10. Angel er den flotteste. Håber jeg vinder den!

Leave a Comment

Email (will not be published)