Uncategorized

The Standard!

Endnu et prestigefyldt gastronomisk koncept er på alles læber. Jeg taler naturligvis om The Standard, en ny smuk restaurant/jazzklub, som har til huse i den smukke ikoniske bygning i havnegade med udsigt til Københavns havn, beliggende i det tidligere Custom House. Usædvanlig lækkert indrettet og meget stemningsfyldt, man får følelsen af at være på et luksus cruise.

Claus Meyer og den verdensberømte jazz musiker Niels Lan Doky står bag The Standard. Sammen med den Dansk-italienske design duo Gam Fratesi har de omdannet den 80 år gamle bygning til et kulturel og gastronomisk landemærke. GUBI har leveret møbler som Beetle Chairs og har også designet en hel ny barstol, som spiller lækkert sammen de øvrige GUBI møbler.

The Standard forener Danmarks stærkeste fagområder: Gastronomi og Design, to områder som vi er verdenskendt for. Helt klart et besøg værd!

The Standard!

 

Another prestigious gastronomic concept is on everyone’s lips. I am of course referring to The Standard, a new beautiful restaurant / jazz club, which is housed in the beautiful iconic building in Havnegade with views to the harbor of Copenhagen, located in the former Custom House. Exceptionally stylish decorated and very atmospheric, one gets the feeling of being on a luxury cruise.

Claus Meyer Co-owner of Michellin star restaurant NOMA,  and the world famous jazz musician Niels Lan Doky is behind this project. Together with the Danish-Italian design duo Gam Fratesi they have transformed the 80 year old building into a cultural and gastronomic landmark. Gubi has supplied furniture such as Beetle Chairs and a brand new bar chair version along with other beautiful Gubi designs. This project sets new standards for the Copenhagen dining scene.

The Standard combines Denmark’s strongest disciplines: Gastronomy and Design, two areas that we are world renowned. Definitely worth a visit!

The Standard!
Artikel
The Standard!
Beskrivelse
Endnu et prestigefyldt gastronomisk koncept er på alles læber. Jeg taler naturligvis om The Standard, en ny smuk restaurant/jazzklub, som har til huse i den smukke ikoniske bygning
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply