DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Life in Plastic – Dagens Poster

(For English scroll down)

Sombody Else er et samarbejde mellem to kvinder Linda Hansen (Fine art fotograf) og Rine Boland Folden (art director). Sammen har det lavet en skøn serie plakater som  hedder “Life in Plastic”, ud af en rækker fotos som Linda Hansen tog i 2008.

Jeg er vild med det herlige og grafiske udtryk de har skabt og den humor de har tilført. Her har vi kamelen, men jeg kune lige så godt have valgt aben, strudsen eller giraffen. De er alle lige skønne. Se dem alle her: Somebodyelse.dk

 

Life in Plastic - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Todays poster is illustrated by the danish art duo SOMEBODY ELSE. “Life in plastic” is a series of different beautiful animal photographed by Linda Hansen. You can buy and watch the entire series here: somebodyelse.dk

Life in Plastic – Dagens Poster
Artikel
Life in Plastic – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply