DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster af Anita Karlsen

I lørdags besgøte jeg LOFT bazaarens julemarked. Her mødte jeg Anita, jeg har mødt hende flere gange før, men jeg vidste ikke hun lavede så fine illustrationer. Anita er også boligstylist og hun skriver for nogle magasiner, og det er derigennem vores veje har krydset hinanden.

Jeg faldt pladask for dette print, som jeg synes er flot og ret cool. Og som den neon-pige jeg er, er jeg svært begejstret for neon detaljerne. Kvinden på illustrationen er faktsik Anita selv:-)

Se mere på anitakarlsen.dk

Dagens Poster af Anita Karlsen

Dagens Poster af Anita Karlsen
Artikel
Dagens Poster af Anita Karlsen
Beskrivelse
I lørdags besgøte jeg LOFT bazaarens julemarked. Her mødte jeg Anita, jeg har mødt hende flere gange før, men jeg vidste ikke hun lavede så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply