VÆRD AT BESØGE

Weekendens MUST oplevelser!

Hvad skal du lave denne weekend? Hvis du mangler idéer så kan jeg jo fortælel dig hvad jeg skal nå denne weekend! Desværre foregår det kun i Københavne, men jeg vil opfordre jer alle til at dele fede weekend oplevelser i kommentarfeltet, så vi måske kan dække hele landet:-)

Hele weekenden er der Blickfang Messe og det en en SUPER fed messe, for alle designinteresserede. På messen kan du faktisk købe produketerne, så det er bestemt ikke en traditionel messe! Her er en fantastsisk mulighed for at gøre nogle gode kub og julegavekøb!

Lørdag og søndag 10-18 Øksnehallen, Kbh.
<>

Menu Lagesalg på Travbanen

Få fingrene i nogle af MUNY’s lækre produkter, køb julegaven eller få endelig købt den der Menu ting du har sukket efter så længe! der er op til 70% at spare

Weekendens MUST oplevelser!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CPHmade Torvedag

Fed idé med CPHmade. Her kan du opleve nogle af de fantastiske ting som bliver lavet i København! ALt fra Chokolade, smykker, tasker, kunst til hatte og håndbyggede motorcykler…….

Søndag 17 nov. 10.00-17.00, På Axelborg i Axelborgsalen og Bokssalen, Vesterbrogade 4A, Kbh. V.

Weekendens MUST oplevelser!

 

Weekendens MUST oplevelser!
Artikel
Weekendens MUST oplevelser!
Beskrivelse
Hvad skal du lave denne weekend? Hvis du mangler idéer så kan jeg jo fortælel dig hvad jeg skal nå denne weekend! Desværre foregår det kun
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply