Jul (X-mas)

Julepynt galore

“Snart er det snart..”

Nu er vi halvvejs i november, så må det virkelig være ok at julehumøret lige så stille indfinder sig. Rundt omkring på nettet spreder julestemningen sig også, efterhånden som webshops og blogs finder julepynten frem. Vi har for længst fundet Oldemors gamle 7-armede lysestage frem, pakkekalendre bliver planlagt, og vi er begyndt at planlægge hvordan årets adventskrans skal se ud.

Hjemme hos os hører vi meget Hr. Skæg – noget af det musik, som pigerne og vi voksne kan blive enige om at høre, når vi alle er i stuen (og de voksne er blevet trætte af MGP 2013..). Og Hr. Skæg har nogle rigtig fine julesange for børn (og voksne) – blandt andet en af pigernes yndlingssange “Snart er det snart”, som er indbegrebet af det at glæde sig til jul.
Se den hér og kom (lidt mere) i julestemning!

Vi tilføjer hvert år lidt nyt julepynt til samlingen – noget får pigerne i kalendergaver, så de selv kan være med til at pynte filigrantræet – og noget er ‘bare’ til os alle 😉 Der er jo et overflødighedshorn af smukke ting at vælge imellem derude – men vi prøver at tage tid til at lave noget selv også.

Gode steder med inspiration til DIY julepynt

Julepynt galorePanduro – Er du også til hjemmelavet julepynt, så tag et kig på Panduro’s nye kreasite diybypanduro.com, der har masser af videoer med instruktion til DIY-projekter.

Pinterest er jo altid et overflødighedshorn af inspiration! Se diy julepynt hér.

Julepynt galoreSøstrene Grene har også masser af inspiration til julen lige hér.

Nogle favoritsteder at handle julepynt

Notre Dame – har altid et godt udvalg af julepynt. F.eks. denne pakke med 5 x julepynt til 175 kr
Julepynt galore

Cahetu – har et stort udvalg af moderne julepynt fra Ferm Living, Louise Roe, Oi soi Oi, og Tine K Home.
Julepynt galore Louise Roe Diamant i Messing 8 CM – 69 kr

Julepynt galore Oi soi Oi lyshuse til fyrfadslys i kaneltræ – fra 200 kr.

Retro Villa – har en skøn blanding af kreativ julepynt i bl.a. keramik og papir fra f.eks. House Doctor, Anne Langhøj, Casalinga, Miss Étoile etc.
Julepynt galoreKeramikstjerner fra Anne Langhøj – 150 kr/stk.

Hvad er dine favoritsteder, når du skal finde eller kreere julepynt? Del meget gerne med os i kommentarerne – det vil være fantastisk at få yderligere inspiration 🙂

Julepynt galore
Artikel
Julepynt galore
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sidse
    november 17, 2013 at 10:56

    Hyggelige steder du henviser til. Snart er Bazar i Marjatta faktisk d. 24 november mellem 10-17. Her er altid spændende og anderledes ting. Og så støttes Marjatta, som er hjem for udviklingshæmmede med Steiner pædagogik.
    Et dejligt sted.

Leave a Reply