DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Quartz 1 – Dagens Poster

FermLIVING kommer man ikke uden om, hvis man interesserer sig for boligindretning og dansk design. Kendt for deres lækre farvesammensætninger og leg med geometriske former. FermLIVNG har nu kastet sig ud i at lave print til vores vægge.

Jeg synes faktisk, at de er sluppet ret godt afsted med denne serie illustrationer. En detalje som er værd at nævne, er, at illustrationerne er monteret på en 13 mm krydsfiner plade, som er lige til at hænge op. På den måde bevarer den et råt look, super godt tænkt!

Jeg fandt denne hos Cahetu.com

Quartz 1 - Dagens Poster

Quartz 1 – Dagens Poster
Artikel
Quartz 1 – Dagens Poster
Beskrivelse
FermLIVING kommer man ikke uden om, hvis man interesserer sig for boligindretning og dansk design. Kendt for deres lækre farvesammensætninger og leg med geometriske former. FermLIVNG har nu
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply