Vind 3 Plakater af Michelle Carlslund – Dagens Poster

Dagens poster indlæg er i dag erstattet af en GIVE AWAY fra den skønne Michelle Carlslund!

Er du ligesom jeg vild med hendes skønne barnlige og humoristiske univers? Du kan vinde 3 valgfri plakater, hvis du i kommentarfeltet herunder skriver hvad du godt kan lide ved Michelle Carlslunds illustrationer.

Besøg Michelles shop her: artrebels.com/michellecarlslund – Og følg hende på Facebook

Jeg trækker en heldig vinder tirsdag den 12. nov. kl. 20.00 – 

KONKURRENCEN ER SLUT! 1000 TAK FORDI SÅ MANGE DELTOG ♥ VI HAR ENDNU EN GIVE AWAY I ÆRMET, KOMMER MEGET SNART ♥

Vinderen blev trukket via Random.org og har fået direkte besked!

 

Vind 3 Plakater af Michelle Carlslund - Dagens Poster

 

 

Vind 3 Plakater af Michelle Carlslund – Dagens Poster
Artikel
Vind 3 Plakater af Michelle Carlslund – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens poster indlæg er i dag erstattet af en GIVE AWAY fra den skønne Michelle Carlslund! Er du ligesom jeg vild med hendes skønne barnlige og humoristiske
Forfatter
Boligcious

317 Comment

 1. Jeg synes michelles plakater er fuldstændigt fantastiske!
  Elsker den naive og enkle streg, med så megen humor bag.

  • Jeg elsker Michelle Carlslunds billeder, fordi de fremstår som værende humoristiske, naive samt enkle. Billedernes farver er skønne og man kan nyde dets mange illustrationer uden at blive forvirret – blot nyde det. En skøn ting i den travle hverdag :-)

 2. De er skønne – den lidt naive streg og de mange farver, der er lidt “støvede” gør sig SÅ godt !

 3. Illustrationerne er skønne fordi de er farverige med masser af humor.
  De leder tankerne hen på skøre fortællinger i fantasiuniverser, som man bliver i et godt humør af.

 4. Elsker den barnlige streg hun laver og de fine douche farver der ville passe perfekt ind i min stue. :)

 5. De smukke farvenuancer og cool quotes! :D

 6. Jeg er vild med hendes illustrationer, fordi de besidder en leg og lethed, hvilket passer fantastisk sammen med de dusede farver og den skønne naivitet.

 7. Jeg synes at hendes billeder er så fine fordi de er enkle, men propfyldt med humor:-)

 8. Man kan ikke undgå at smile når man ser illustrationerne og så gør farverne en endnu mere glad i låget :D

 9. Jeg elsker de fine farver, og humoren kan jo hjælpe selv det mest kedelig rum. De ville virkelig pynte i min stue, hvor der mangler lidt på væggene!

 10. Jeg synes Michelle Carlslunds illustrationer er herlige, da de bringer én i et univers af farver, humor og barndom.

 11. Jeg er vild med de skønne farver og kombinationerne! <3

 12. Jeg synes illustrationerne er fantastiske fordi de minder mig om min søster som har den samme slags barnlig humor.

 13. Åh de er skønne :)
  De gør mig glad, og inspirerer mig på en dejlig måde!

 14. Jeg er vild med hendes farver og de sjove indfald på hendes værker!

 15. Hendes umiddelbarhed og fantasi, hendes simplicitet og kreativitet. Hun forbinder humor og naivitet i hendes motiver, hvilket gør illustrationerne let fordøjelige, men også tankevækkende.

 16. Fine farver og eventyrlige og fantasifulde tegninger – jeg er vild med dem!

 17. jeg er fuldstændigt forelsket i Michelle Carlslunds illustrationer. De er humørspredene, skæve og farverige, og de vil helt sikkert sætte lidt mere gang i min ellers lidt studie-kedelige lejlighed.

 18. Jeg er VILD med farverne. Jeg bliver glad af at omgive mig i et hjem med farver, men uden, at det går hen og bliver en farvelade. De fine plakater ville bringe smilet frem hos mig hver dag. Jeg krydser både fingre og tæer for, at jeg bliver den heldige vinder :) Mvh. Josefine.

 19. Jeg er vild med den naive og farverige stil, som man bliver glad af, men som samtidig ikke er for højtråbende :)

 20. Elsker farverne og at motiverne er humoristiske på en stilet måde

 21. Er helt vild med Michelle Carlslunds farvefyldte og glade billeder, som både børn og voksne kan tolke på forskellige måder, og få glæde af. Hun formår at forbinde humor og historie i hendes skønne billeder.

 22. Synes det utroligt så meget hun “får plads med” uden at det springer i øjet. Farvekombinationerne er behagelige men glade og det er fedt at hun bruger mange grafiske former som detaljer. Ju længere du kigger på billedet desto mere opdager du. Skønne billeder at drømme sig væk i og smile af/ad.
  Det ville klæ de tomme vægge i vores første og nye hus. :)

 23. Syntes motiverne er barnlige med en voksen kant! ligesom en disneyfilm kan indeholde humor og pointer til voksne ;) Er vild med hendes plakater og har beundret dem ofte.

 24. Jeg elsker farvekombinationer og humoren i plakaterne, man bliver glad i låget af at se på dem :) Skal til at flytte sammen med min kæreste, og plakaterne ville være perfekt i både stuen og soveværelset…

 25. Jeg er vild med at det barnlige får en humoristisk streg – og dermed passer til hele hjemmet og ikke kun børneværelset.

 26. Humoren, farverne, letheden, det skæve skaber et super univers …Super skønne! Specielt vild med “you so strong” … går lige i hjertet :-)

 27. Jeg kan vildt godt lide de klare neutrale farver og det barnlige simple univers :)

 28. Michelle Carlslund bruger en lækker farveskala i sine billeder og motiverne er både fantasifulde og humoristiske!

 29. De er fine, grafiske og finurlige på den skønne måde.

 30. Farverne og den enkle, humoristiske streg :) De må meget gerne hænge på mine vægge!

 31. Farver, former og humor :)

 32. Jeg bliver glad af at kigge på dem. De vil passe perfekt på rad og række i entréen, så der er noget fint at kigge på, så snart man kommer ind ad døren.

 33. Jeg er vild med at det er kunst som både store og små får noget ud af at se på. Jeg er ved at indrette vores nye hjem og børneværelse, og mangler SÅ meget noget smukt til de meget hvide vægge. Gid mine vægge bliver de heldige!

 34. Fantastiske farver og en skøn streg. Kunne sagtens se dem pynte på egne pt bare vægge

 35. Jeg er helt vild med de sjove figurer og med de fine farver! Min vægge skriger på dem! Krydser fingre og håber på at mit navn bliver trukket :)

 36. Det at det er humørfyldte motiver i flotte farver, gør at jeg meget gerne ville have dem hængene !

 37. Er vild med den naive streg og de harmoniske farver som alligevel er fyld med kontraster. SKØNT univers:)

  http://www.fridajohs.com

 38. De er sjove på en lidt skæv måde. De har et naivt udtryk som gør at de passer til både børn og voksne

 39. Hendes værker er bare skønne – en sjov, naivistisk streg kombineret med en fantastisk farve sammensætning. De ville pryde mine bare hvide vægge :-)

 40. Michelles illustrationer er nærværende og fylde med humor. De sarte farver og enkelte strøg, får billederne til at stråle af overskud. Og hvem kan ikke lide lange arme, som ser ud til at være et gennemgående tema?

 41. Jeg er helt VILD med de fine farver, det barnlige univers og at alle plakaterne er forskellige, men samtidig så ens i deres udtryk.. man er ikke i tvivl om at det er fra samme univers -nemlig Michelle Carlslunds univers.. og man bliver invitereret med ind i det..

  jeg er så vild med “Circus: The Strongest Men in the World”

 42. Jeg kan godt lidt både farver, stil og den lidt søde og naive streg.

 43. Jeg er vild med cirkus-temaet da det minder en om barndommen og det årlige besøg i Cirkus!

 44. Hej Malene,
  Sikke en chance at kunne vinde Michelles skønne illustrationer – jeg er vild med hendes naive streg og skønne farver!
  /Lisa

 45. Jeg kan godt lidt farverne, det barnlige strejf og ikke mindst de finurlige krummelurer – som alligevel formår at være enkelt. IMPONERENDE!

  Kh Maria Seidelin

 46. Jeg er vild med den følelse, billederne skaber i mig. En følelse af et barnligt touch, hvor alt er muligt!

 47. Lækre glade farver, og søde og sjove motiver. :-)

 48. Sikke nogle skønne farver og finurlige motiver :) lige til at blive glad af :)

 49. Åhh sikken en gave at vinde tre herligheder fra hende hjem til væggen. Er tosset med hendes farvestrålende univers som rummer en snært af barnlighed – hvilket bestemt kun er positivt, da hendes billeder bringer godt humør med sig.

 50. Jeg bruger meget tid på at kigge på plakater, da jeg snart skal indrette en ny lejlighed. Hver gang jeg støder på Michelle Carlsens, bliver det sat kryds ved dem :) jeg elsker farverne, humoren, og at det er flere historier i hver plakat. Jeg vil gerne vinde :)

 51. Jeg er vild med, at de rammer bredt: de smukke farver, enkle streger og spidsfindige kommentarer, gør dem populære for både store og små. Det er ret unikt i mine øjne.

 52. er vild med de sjove motiver og de skønne farver

 53. De er enkelte, sjove og med fine farver :)

 54. Skønt univers, fin streg og lækre farver

 55. Jeg er vild med humoren og farverne. Man bliver i godt humør:-)

 56. Dejlig farverige og bringer det indre barn frem i enhver :-)

 57. Humoren i billederne og det faktum at de går til både børnenes og de voksnes gemakker:-)

 58. De smukkeste farver – meget varme illustrationer – mange andre bliver hurtigt lidt kolde og stringente i udtrykket.

 59. Det simple og alligevel så åbenhjertige univers.. Kort sagt :)

 60. Jeg bliver glad af at se på dem :)

 61. Elsker hendes brug af farver og hendes humoristiske univers. Man bliver glad når man kigger på hendes illustrationer :)

 62. Jeg kan godt lide hendes barnlige og naive streg – den giver smil på læben :)

 63. Jeg er vild med letheden og stemningen af playfullness i en skøn kombination med de douche farver og små fine detaljer.

  ;-)

 64. Det er helt klart det barnlige og farverige, som tiltrækker mig mest ved hendes billeder :-)

 65. Er helt vild med hendes firnurlige streg, den gør én glad i låget ;)

 66. De er så ligetil,hyggelige og skønne farver .Passer til allle aldre og alle steder
  kh Kirsten

 67. Farverne især,og de enkle motiver.

 68. Jeg elsker det legende, enkle, farverige udtryk med et skønt drys af humor! Så naivt og alligevel meget udtryksfuldt! Jeg er vild med Michelle Carlslunds værker! :) Tak for endnu en skøn giveaway!

 69. Det er faktisk første gang jeg er støt på Michelle Carlslund, men er helt solgt.
  Jeg er helt vild med den naivitet og positivitet som er i hendes plakater.
  Jeg ville da uden tvivl blive helt vildt glad hvis jeg blev den heldige.. :)

 70. Simpelthen så fine og lige til at blive glad i låget af. Jeg kan slet ikk blive træt af at kigge på alle de flotte detaljer og farver. Nøj hvor ville vores nye spisestue dog live op med de illustrationer på væggene :-)

 71. Jeg er vild med det fantasifulde univers og lækre farver :) <3

 72. Jeg elsker det univers Michelle får skabt i hendes tegninger, og de små humoristiske fortællinger som udspringer af dem. Hendes tegninger få en til at trække på smilebåndet, det er sådan noget man ikke bliver træt af at kigge på. Hendes kunstneriske finesse blandet med barnligheden skaber noget unik og specielt, som jeg personlig er helt vild med.

 73. De er helt fantastiske, skønne og taler til børn og barnlige sjæle. De giver liv til de mange hvide vægge, udtryk og liv. De vil gøre stor glæde hos mine 3 piger, 1 til hvert værelse med hver sin
  Illustration som passer til de 3 aldre <3 <3 <3

 74. De dejlige enkle streger med masser af humor og barnlige tilgang er så dejlig at se i de skønne plakater :) Elsker dem! og ved præcis, hvor de skal hænge herhjemme :)
  Håber håber håber!

  God aften til jer alle.
  Mange hilsner fra Trine
  smil-i-hverdagen.dk

 75. Jeg er vild med det liv og den energi de humoristiske og humørbombende (not even a word I guess…) effekt, de kan tilføre en voksen stue.

 76. Moderne med kant og elegance forbundet med humoristiske og barnlige illustrationer. Ville pynte og underholde fantastisk på de kommende tvillingers nye værelse :)

 77. Jeg er helt vild med humoren og det lidt skæve i Michelle Carlslunds plakater. Synes de indeholder en eller anden form for harmoni, der skaber ro, samtidig med at de er spræng fulde af liv! Jeg kunne blive ved med at kigge på dem og smile over pudsighederne og de flotte illustrationer!! :)

 78. Michelles plakater emmer af livsglæde og en vis naivitet (på den gode måde ;o)).
  De er finurlige og smukke, og jeg ville elske at hænge dem op i vores entre, så man bliver mødt med glæde såsnart man træder ind af døren :o)

 79. Jeg er vild med farverne og humoren! Man bliver I så godt humør :)

 80. Jeg er vild med den naive streg, de glade farver og det fantasifulde univers.

 81. De er enkle, og samtidig ligger der så meget i dem, at man kan fordybe sig i dem. Derfor kan jeg godt lide dem!

 82. Hvad jeg godt kan lide ved Michelles plakater? ALT!!! De er et must have!

 83. Nyder det enkelte udtryk og især de dejlige rolige farver. Foretrækker de to første med husene og det sidste med smilet.

 84. Kan godt lide de fine sarte farver, og at de går bøde til et børneværelse men også et barnligt voksen-værelse :)

 85. Wow, sikke en flot give away! De er så simpelthen så fine, sjove og med rigtig skønne farver :-) Lyst, lækkert og enkelt.. Ville passe perfekt ind i min pastel-stue :-D

 86. Jeg er helt vild med hendes måder at få formerne og det hele til at passe sammen og give et moderne og fedt udtryk, på trods af de relativt barnlige motiver! Og så er jeg generelt vild med hendes valg af farver – de generelt matte og lidt bløde farver. Super fede plakater!

 87. Fantasifulde, smukke farver og både en fornøjelse for børn og voksne at kigge på ..

  /Nina

 88. Elsker hendes enkle udtryk og hendes måde at kombinere farverne på

 89. Jeg elsker den måde hun får smilet frem :-)

 90. Jeg elsker hendes motiver – det “barnlige”, der får mig til at smile, og jeg elsker farverne hun bruger :)

 91. Farvekombinationerne, legen i udtrykket og humoren der er ligetil, som får mig til at smile

 92. Udover humor i billedet, er der en god farvesammensætning. Meget flot!

 93. Grafikken er flot! Farverne skønne, og passer godt til hvert billedes fortælling.

 94. Jeg er vild med michelles farverige og meget fantasifulde univers! Tænk hvis man kunne tegne som hende. Hendes tegninger har lidt ” barnlighed” i sig og det er så fedt.. Ville så gerne have hende indenfor mine døre !

 95. Jamen jeg er vild med hendes illustrationer fordi vi hjemme hos mig har samme tilgang til livet :) Der SKAL være plads til humor, fantasi, farver, det lidt skæve, uperfekte, barnlige, naive og ikke mindst uskyldige og positive! Jeg synes hendes illustrationer fortæller meget mere end man umiddelbart lige ser ved første øjekast og DET er kunst!

  Krydser fingre xxx

  Kh

  Annesofie

 96. Man bliver superglad af hendes motiver og farvevalget er perfekt.Hendes kunst afspejler flere lag og især det umiddelbare udtryk gemmer på flere lag, som alle aldre har stor glæde af <3<3<3.

 97. Elsker de bløde farver, de børneagtige motiver og søde citater.

 98. Jeg elsker hendes skæve illustrationer med skønne budskaber som får mig til at smile! Derudover har hun et fantastisk farvevalg og man keder sig aldrig når man kigger på dem!

 99. Dejlige farver og fortællinger :-)

 100. Er især vild med farverne og humoren på billederne.
  Er jeg den heldige vil der blive rift om hvor de skal hænge, på børneværelset eller i stuen!;)

 101. Jeg tænker straks på barndom, farver og leg når jeg ser på hendes fine prints. Det er vildt at de rammer noget specifikt I mig :-)
  Lækker naivistiske illustrationer, skønne levende farver og en masse humor og leg. Perfekt til børneværelset.

 102. Fin gave…De er som nævnt – unikke, barnlige, farverige og perfekte til børnevaærelset og de er længe ønsket. Krydser fingre.

 103. Skøn grafisk streg, med et humoristisk udtryk. Både fantastisk dekorative på børneværelset, men også skønne at se på i de voksnes univers. Jeg har ihvertfald vægplads til disse skønne illustrationer i min stue…

 104. Hendes plakater gør mig i godt humør! Elsker farvene og den måde de er tegnet på

 105. Hendes legende streg

 106. Jeg har længe været en fan af Michelle Carlslund og der er ingen tvivl om hvorfor. Hendes humor og skønne illustrationer giver et smil på læben, og jeg elsker at hun har både humor, men også en helt personlig stil som det lykkes hende at bringe frem i hvert eneste billede. Jeg ville elske at vinde ikke nok en, men hele tre plakater.

 107. I like Michelle’s drawings – they are different: in terms of colour and what and how she draws. Simple, but very attractive! :)

 108. Den fantastiske farvesammensætning og underfundige humor

 109. Jeg elsker hendes farver, humor og barnlige islæt – fantastisk!

 110. Jeg elsker hendes fantasifulde univers!

 111. What a cool give-away, I would love to participate!!! I like Michelle Garslund already on Facebook.Because her illustrations are so beautiful….If, I mean really if I would win, I will pay the shipmentcosts…!

 112. Jeg er helt forelsket i hendes humoristiske og umiddelbare fantasi-univers. Al den selvironi man kan spore i tegningerne blandet med de smukkeste farver er så charmerende og glædespredende, at jeg ville ønske Michelle Carlslund producerede tapet. Jeg har drømt om disse plakater i flere år og står nu endelig og skal flytte hjemmefra – plakaterne er det jeg nsker aller mest til min nye bolig, de ville være den bedste indflyttergave!

 113. Fantastiske farver og skønne fortællinger :-)

 114. Jeg er helt vild med farverne og den lidt skæve tilgang til fortolkning :) Skønne plakater. Krydser fingre :)

 115. Total fed farvesammensætning og suveræne motiver. Passer lige ind i mit hjem… Det bliver mit næste køb (hvis jeg ikke vinder :-)

 116. Hun åbner op for et magisk og humoristisk univers, hvorfra man kan digte nye historier, for hver gang man kigger på dem, uanset alder bliver man tryllebundet.

  Er sikker på mine tre piger ville elske dem, håber jeg vinder, så kan de vælge en hver :)

 117. Det er et skønt univers, hun skaber. Det naive appellerer både til børn og voksne, men har den der kant og grafiske streg, som jeg holder meget af.

 118. Plakaterne minder mig på en eller anden måde om min barndom i halvfjerdserne…

 119. Jeg er vild med farverne og den simple streg.

 120. Michelles billeder gør mig egentlig bare glad. De er så enkle og livlige, også formår de at få en til at smile indeni hver gang man lige kigger på dem. Hendes design er en fast del af mine ønsker til fødselsdag og jul.

 121. Jeg er helt vild med det eventyrlige univers, som hun skildrer gennem sine illustrationer. Derudover elsker jeg, at hun fanger børn såvel som voksne i dette fantastiske univers!

 122. De er så fantastisk fine og uskyldige. Man smiler når man ser dem :)

 123. Dejlige douche farvesammensætninger, de fantasifulde universer og den barnlige streg.

 124. Jeg elsker simpelthen pastelfarverne og kombinationen af dem – og hvem kan ikke stå for de fantastiske illustrationer, som hver har et dejligt budskab? :-)

 125. I love how her posters take place in this dreamworld full sugar, spice and everything nice!

 126. Synes hendes tegninger er så fine! Kan godt lide farverne og den lidt barnlige og naive streg.
  Julie

 127. Jeg synes det er fascinerende at billederne ved første øjekast er så lette og lige til, men når man virkelig ser på dem er de fulde af tanker og humor som man kan fortolke meget på! Og så elsker jeg selvfølgelig at jeg, som voksen, kan have dyr på min væg, helt legalt;)

 128. Jeg holder utrolig meget at det naive, men smukke udtryk, de fine farver sammen med en grafisk vinkel der gør billederne interessante for både voksne og børn.

 129. Farverne er behagelige, motiverne er søde/sjove for både børn og voksne. Fantastisk stil! :-)

 130. Michelle skaber rum til det skæve, vækker nysgerrigheden og har en boblende kreativ streg der er helt sin egen. Det er noget særligt!

 131. Jeg er glad for den barnlige stil, som samtidig er voksen – og så selvfølgelig de dejlige farver. :-)

 132. Jeg eeeeeelsker Michelles illustrationer fordi de er fulde af humor, naivitet og smukke farver. Man blir ganske enkelt glad i låget af at se på dem :)

  Krydser mine pølsefingre for at jeg vinder!!!

  -Signe

 133. Jeg er vild med farverne og budskaberne

 134. Jeg synes, at hun forener humor og kreativitet på en cool måde :-)

 135. De fede illustrationer er så enkle, og dog fulde af liv. På samme tid appellerer de både til børn og voksne! Og så syner jeg de er maskuline, hvilket ellers kan være svært at finde til drengeværelserne eksempelvis..

  Hilsen Sara

 136. Skønne farver, skøn streg og skøn humor!
  Hvad mere kan man ønske sig ?

 137. Til glæde for både store og små… Men mest MIG! ;)

 138. De får mig til at huske den barnlige og legesyge side af mig selv. Og så er plakaterne SÅ fine! :)

 139. Jeg elsker farverne og det humoristiske i hendes illustrationer :)

 140. Jeg er vild med det barnlige udtryk, de bløde former og ikke mindst humoren i illustrationernea

 141. Smukke farver, humor, leg og fantasi…

 142. Jeg elsker hvordan farvesammensætningen spiller så fint sammen med det barnlige udtryk. Og samtidig er der er lidt sørgmodighed undertone jeg holder meget af

 143. Hendes tegninger er skøre og får det indre barn frem i mig. Jeg er vild med enkeltheden i stil og farve!!

 144. Michelle formår at skabe billeder, som man ikke kan undgå at få et a’ la “kærlighed ved første blik”forhold til. De giver varme i rummet gennem deres flotte farver og de humoristiske og skæve kommentarer. Hendes stil er unik og virkelig cool!

 145. Hej Boligcious
  Jeg er vild med jeres blog. Absolut, love it!

  Jeg kan rigtig godt lide Michelle Carlslund fordi hun maler nogle meget simple billeder, som alligevel indholder fantasi, humor og masser at farve.
  Ville være stolt over at kunne hænge dem op mit hus.

  Kh Louise

 146. Et nærværsøjeblik.

  Michelle Carlslunds billeder tilbyder en illustration, som skaber plads i en verden, hvor vi til stadighed overgiver os til tempoet, frem for fordybelsen.

  Derfor vil jeg gerne have dem på min væg.

 147. Super fine plaketer, som man bliver glad af! Dem vil jeg gerne vinde :)

 148. Syntes det barnlige udtryk, Grafik/stregen samt de lyse farver gør, det er noget de fleste af os kan for holde os til.
  Gør vi husker på den barnlige sjæl, jeg gerne skulle ha inde i også…♥
  Så noget godt for os voksne, barnlige sjæle samt børn og børnebørn…

 149. Michelle Carlslunds illustrationer får mig altid til smile!

 150. Der er noget nostalgisk og hyggeligt over Michelles tegninger. Farverne minder mig om min farmor, dengang jeg kom på besøg i hendes hjem og det naïvistiske udtryk har også en helt særlig stemning, som jeg genkender fra dengang, jeg så tegnefilm eller gik på museum med min far.
  Der er også noget særlig Nordeuropæisk over denne stil, som man sjældent ser andre steder. Tænk at kunne nyde disse billeder hver dag i den lille københavnske kunstnerlejlighed… som en kunstner der beundrer en anden kunstner. Jeg er inspireret :)

 151. Det fantasifulde univers og de skæve ideer bag billederne er utroligt inspirerende.

 152. jeg synes det er skønt at de er lidt naive i det og så kan jeg godt lide at de altid er fulde af farver, som dog er afdæmpede.

 153. Du skriver selv barnlig og jeg er helt enig. De er opløftende i deres barnlighed ved at det umulige/svære gøres muligt og nemt… Og så hjælper det også, at hun har en bjørn med.
  Mor til Bjørn :)

 154. Hej! Det kan svært at svare på hvorfor nogle tegnere laver en streg man bare godt kan lide. Men farverne og den professionelle naive streg, samt de skrevne ord, gør dem rigtig søde, så man gerne vil have hængende selv i stuen!!

 155. Umiddelbart er det den naive streg, der tiltaler mig ved Michelle Carlslunds værker. Jeg kan godt lide det lidt barnlige univers, og at det er glæden ved farver og former, der er i centrum. Og så er der så meget livsglæde over stregerne. Det er vist denne kombination, der gør, at jeg kan fortabe mig i hendes kunst igen og igen.

 156. Jeg kan rigtig godt lide at billederne er så farve strålende, fantasifulde og unike :)

 157. Jeg kan ikke undgå at komme i godt humør af at se på de flotte farver og skønne dyr, jeg synes katten er så fin :)

 158. Det jeg bedst kan lide ved Michelle Carlslunds illustrationer er, at de er så nemme at elske –
  og hver gang man ser på dem bliver man bare glad! Og det er sådan jeg synes en rigtig poster skal være :-)

 159. Den enkle blide retro følelse, taler til mit indre legebarn. Jeg er vild med hendes stil :-)

 160. Jeg er tosset med hendes smukke farver og fine streger. Vil pynte i mit hjem

 161. De er så fine og med masser af humor – både til børn og voksne :-)

 162. Farverne er ret flotte de passer lige ind hos mig :) jeg har allerede to.. men man må godt have flere ;)

 163. Jeg er vild med smukke farverne og humoren!

 164. Jeg elsker den legesyge og naive stil plakaterne har. Og så er farvesammensætningen helt fantastisk!!

 165. Masser af skævhed og skæg:)

 166. De appellerer til min barnlige side. De smukke, glade, strålende farver gør mig i super godt humør! – Jeg skal bare se på dem, så smiler jeg!

 167. Funny, cute and colourful all together!! :)

 168. Jeg er vild med ironien! :)

 169. Er helt vild med den “barnlighed” der er i billederne og så tror jeg det vil være et frisk pust til en kedelig væg ;)

 170. Er vild med blandingen af tekst og illustration, gode farver

 171. Farverne og de enkle (men fantasifulde) motiver skaber et virkeligt fint udtryk!
  Er vild med at illustrationerne appellerer til både børn og voksne :-)

 172. elsker humoren i tegningerne:)
  marianne.lykke@gmail.com

 173. Jeg kan godt lide at der er humor i hendes illustrationer :-)

 174. Jeg holder mest af hendes fantasifulde barnlige streg.

 175. Farvepaletten, valg af diverse motiver går op i en højere enhed. Er på nuværende tidspunkt den glade ejer af ‘My city’ og vil gerne vinde flere til samlingen :)

 176. Jeg elsker hendes særprægede udtryk og kreativiteten. Jeg blev med det samme inspireret, da jeg først stødte på hendes plakater.
  Der er ingenting på mine vægge i mit hus endnu, da jeg ikke har kunnet finde det helt rigtige. Det har jeg fundet nu – for michelles illustrationer fortjener helt sikkert en plads på væggen i min stue! :)

 177. De er da bare for skønne :-)
  Skægge, skæve, uhøjtidelige og alligevel underfundige på sin helt egen vis.
  Påfuglen ville helt sikkert elske at hænge på væggen over min hjemmehæklede pude ;-)
  – og den stærke mand er simpelthen ovenud skøn og kalder på at blive mødt med et skævt smil.
  Dejlige farver, som gør godt :-)

 178. Jeg synes at de er så finurlig og søde, samtidig med at de er så farverige og eventyrlige. Er også vild med det enkle ved dem, og de ville hænge perfekt på min væg.

  Krydser fingrer
  -Alberte

 179. Synes hendes billeder er super sjove og mine tanker falder på en jeg holder af hver gang jeg ser billedet med citatet “your so strong”.

 180. Jeg er vild med illustrationerne, de er sjove og eventyrlige, og man får lyst til at drømme sig til et andet sted!

 181. For mig giver Michelles univers, de voksnes verden ent skævt og humoristisk frirum, som vi har behov for. Vi kan sidde til bankmøder, suse vilde rundt i sygeplejerskekitlen eller tage store beslutninger i løbet af en arbejdsdag, men når man kommer hjem er der brug for leg, frihed og farver til at koble af fra en stressende verden..
  Hvem kan tænke på banklån og sure pligter når der i entreen hænger en brun bjørn som er “all dressed up” i pink og byder dig velkommen hjem?

 182. Michelle kan simpethen fastholde ens indre barn. – Eventyr, legeland og ultimativ glæde, som var man barn på ny. Farver og illustrationer der bringer så mange gode minder –

 183. Jeg synes hendes plakater er helt vild flotte. Det er en kombination mellem det lidt barnlige, det humoristiske og så bare de fine simple streger og flotte farver, som gør at jeg er helt vild med dem.

  Hilsen Line.

 184. Michelle Carlslund fortolker verden med et humoristisk udtryk og i sit helt eget barndommelige univers. Hun kan tage noget abstrakt, komplekst og voksent og bringe det ned på et konkret plan, som overrasker og forundrer – også tiende og tyvende gang, man ser en bjørn i en fjerboa. Farverne og den skandinaviske stemningen giver en følelse af hjem. Og gid at Carlslunds plakater må få en plads i mit!

 185. Jeg kan rigtigt godt lide farvepalletten i plakaterne og den humoristiske streg!

 186. Er pjattet med disse illustrationer. Den barnlige streg og de smukke farver vækker en begejstring i mit sind og gør mig i godt humør at se på dem :o)

 187. De er da godt nok fine, og vil passe godt ind når vi snart skal ommøblere børneværelse og gøre klar til nummer 2 :)

 188. Jeg er vild med farverne og historierne man kan læse i billeerne.

 189. Dem gad jeg da bare SÅ godt vinde!
  Jeg ved lige hvor de skulle hænge – jeg elsker hendes lidt børnede udtryk og den gode farvesammensætning :-)

 190. Jeg er vild med den barnlige streg, og historierne man kan tolke udfra billederne :)

 191. Er vild med farvekombinationerne og det barnlige udtryk.

 192. Jeg elsker hendes humor.

 193. Jeg elsker, at de har et lidt vintage-agtigt og uskyldigt udtryk ved første øjekast, men at de tit er sjove og lidt absurde, når man kigger ordentligt efter :-)

 194. Jeg er fuldstændig vild med disse – man bliver bare så GLAD, når man ser på dem!! Virkelig nogle rigtige fine plakater!

 195. jeg er vild med de særprægede farver og de mange forskellige mønstre! de ville passe perfekt på de hvide vægge i den lille toværelses, jeg skal overtage til december :)

 196. Jeg har længe ønsket mig de to skøre og stærke mænd til min søns værelse. Den plakat er både sej og sjov. Jeg er også vild med den smukke by og påfuglen. Farverne er fine og stregen skøn.

 197. De er farverige og sjove :D

  charlottehansen83 (a) hotmail.com

 198. Simpliciteten, ærligheden, den lette streg og det humoristiske strejf.

 199. Min søster knus-elsker disse motiver og jo flere gange jeg ser dem, jo mere elsker jeg dem egentlig også!

 200. Hendes snit og farver<3

 201. Michelle Carlslunds værker har på en gang SÅ megen dybde og alligevel så umiddelbare. De minder en om barndommens direkte glæde over opdagelsen af verden, og voksenlivets forglemmelse af den selvsamme evne til at være i nuet. De udstråler simpelthen liv og glæde!

 202. Humoren og farverne!

 203. Jeg er helt vild med de humoristiske motiver og fine “støvede” farver. Man kan kun blive i godt humør af at se på Michelle Carlslunds værker :-)

 204. Jeg er vild med farvervalget, historierne i hvert motiv der bliver fortalt med et glimt i øjet:)

 205. Jeg sukker efter at få nogle af disse plakater, der får mig til at tænke på barndommens ubekymrede leg. Jeg elsker de bløde farvesammensætninger og de altid humoristiske quotes!

 206. Jeg kan rigtig godt lide, hvordan det barnlige univers bliver kombineret med noget fra det kunstneriske “voksenliv” sammen med nogle humoristiske udtryk. En rigtig god kombination, som jeg ved, at jeg vil blive glad for at gå og kigge på hver dag :)
  Håber jeg er heldig!
  Kh Camilla.

 207. Man bliver bare glad når man ser på dem…

 208. Elsker farver og enkelheden. Har allerede 1 af hendes fantastiske print og kan sagtens bruge flere :)

 209. Det er dejligt at de er så utrolig farverige, men uden at “larme” Ville være smukke på det kommende børneværelse :)

 210. Jeg har længe været helt vild med hendes humoristiske streg og farverige univers, så håber at jeg bliver den heldige vinder :)

 211. Jeg kan godt lide hendes lidt naive univers i fine farver, hvor hvert billede fortæller sin egen historie.

 212. Er vil med farveholdningen og de lidt underspillede statements. Det skiller sig ud som noget unikt.

 213. Jeg forelskede mig i hendes billeder en kold forårsmorgen for et par år siden. Hver morgen cyklede jeg forbi den lille kunstbutik i Mejlgade og beundrede den fine påfugl i vinduet. Nu bor den i min stue og jeg har brugt timevis på at fundere over de mange lag, som jeg synes der er i billedet. Den er finurlig og sørgmodighed på samme tid. Hendes kunst har en dobbelthed som jeg ikke bliver træt af, og som både gør mig glad og eftertænksom.

 214. Billederne gør en i godt humør, de er spækket med humor og barnlige indfald, jeg er vild med dem.. :)

 215. Jeg holder meget af stregen, finurligheden og farverne.

 216. Mine vægge trænger i den grad til hendes flotte farverige billeder :)

 217. Flotte nytænkende finurlige motiver, i fantastiske farver jeg meget gerne vil have på mine vægge :)

 218. Michelles plakater er fuldstændig fantastiske. De er enkle, men smukke – og så forskønner de ethvert lokale!

 219. Jeg så hendes plakater første gang til FindersKeepers Aarhus, og jeg elsker ærligheden i hendes posters. De er anderledes, spændende, triste, sjove, glade – de afspejler en masse følelser, og det synes jeg, er fedt!

 220. Jeg har længe været forelsket i hendes prints – jeg har nok aldrig set et print fra hendes hånd, som jeg ikke kunne lide. Jeg elsker farverne, humoren, de skøre motiver og den fortælling, som er i hver enkelt illustration. KH K :)

 221. Jeg er vild med Michelle Carlslunds tegninger på grund af de mange farver (jeg elsker farver!), hendes skøre og barnlige udtryk og hendes humor. Jeg gav engang en kæreste et af hendes billeder med en bjørn med en patchworkvest, og bjørnen spørger: ‘Do you like my new vest’, og det er mega sjovt! :) Så den skæve og ofte overraskende tilgang er meget fin og pyntende i ens lejlighed.

  Vh. Sabine

 222. De får en til at kigge en gang til, har lækre magiske farver og så gør de mig glad i låget!!:) Elsker den med bjørnen ” look at me all dressed up” . Det er da sjovt!

 223. Det barnlige, humoristiske og farvekompositionen gør en glad i låget på regnfulde gråvejrsdage såvel som solskinsdage

 224. Elsker hendes ilustrationer, og mine alt for tomme vægge ville blive SÅ glade for et par af hendes fine plakater! Den tredje ville gå til housewarming-gave til min veninde. Jeg elsker dem for motiverne, de lidt “støvede” farver, humoren og det positive udtryk. Fingers crossed!!!

 225. Farverne er jeg helt vilde med

 226. det er ret enkelt.. Michelle Carlslund inviterer ind i en verden af eventyr og overraskelser. Hendes kunst giver os alle en mulighed for at turde føle, lege og elske. Det er simpelthen rene følelser i farve, smukkere bliver det ikke! Punktum!
  Glædelig regnvejrsdag til alle derude, lad os omfavne de små kys fra himlen ü Og tak til Michelle for at bringe kreativiteten tilbage til alle børn og barnlige sjæle! Hurra

 227. Man bliver så glad af at se på hendes skønne illustrationer og så bruger hun altid dejlige farver og viser sans for humor :)

 228. Jeg er vild med hendes søster-plakat! Den er så fin, så vis jeg vandt ville jeg vælge to søster-plakater, så min søster også kunne få en.

 229. Farverne først og fremmest – så lette og fine, billederne er humoristiske og ikke for “tusse-nussede” – derfor vil jeg også synes, de ville være SÅ fine på min søns værelse :-)

 230. Naiviteten, skønheden og legebarnet :)

 231. Michelles tegninger afspejler i høj grad den måde, jeg ofte selv opfatter verden på. De er farverige, naivistiske og samtidig fyldt med både humor, alvor og dybde. Jeg ville elske at have nogle af hendes værker hængende i mit hjem :-)

 232. Jeg er helt vildt med den barnlige undertone der er i billederne, og så syntes jeg bare de er virkelig sjovt, gode, fantastiske, flotte, seje og jeg kunne blive ved!

 233. Skønne skønne plakater- fyldt med personlighed, humor, glæde og flotte farver. Dem kan man kun få det godt af at have hængene;-)

 234. Jeg elsker de fantastiske farver og det humoristiske, naive udtryk – når jeg ser billederne kan jeg ikke lade være med at smile og blive rigtig glad :-)

 235. Michelle Carlslunds illustrationer hænger for mig sammen med fantasi, leg og kreativ ‘skørhed’, når den er bedst.

 236. Hendes univers er så fantastisk simpelt og spændende på samme tid. Det efterlader rum til fantasi og appellerer til noget i os alle. Hendes streg er modig og unik, og er det der gør hende så interessant:)

 237. Skønne motiver og dejlige farver! Skørt og fantasifuldt! :)

 238. Jeg kan godt lide kombinationen mellem humør, samhørighed, selvironi, symboler og farver!

 239. Plakaterne er sjove, stemningsfyldte og barnlige – rigtig fine :-)

 240. Hendes simple tegninger og smukke farver er jeg vild med :)

 241. De er skæve, humoristiske og passer til alle rum, aldre og køn:-)

 242. Finurlig streg med lækre farver giver disse fantastiske motiver som jeg falder for igen og igen :)

 243. Fantastiske farver og fri fantasi…
  Ville være så fine på min søns nye værelse..

 244. Humor, glæde og enkelthed <3

 245. Michelle’s illustrationer er inspirerende og skaber med sine farver og mønstrer både ro og hjemlig hygge omkring sig. Jeg kan ganske enkelt ikke lade være at smile, når jeg ser på dem

 246. Jeg kan så godt lide den nostalgiske stemning der er over hendes smukke illustrationer. De kunne være perfekte til børneværelset :)

 247. Uh jeg kan lige nå det:-D
  Jeg er vild med farverne, også det billede man kun kan smile af at kigge på.

 248. Jeg tænker “humor”, “naivitet” og “drømmeunivers”, når jeg ser på Michelle Carlslunds illustrationer. Man bliver ganske enkelt i godt humør af at kigge på illustrationerne. :)

 249. Fantastiske farver, ren hygge og fantasi …
  Vil passe perfekt ind på min søns værelse..

 250. Jeg bliver i så godt humør af michelle carlslunds smukke tegninger

 251. Skønne, enkle og farverige illustrationer, som tiltaler alle aldre -og som ville gå aldeles godt i spænd med min kedelige hvide væg i stuen!

 252. Skøn fantasi – et smil på læben kan slet ikke undgås:)

 253. Jeg er vild med at plakaterne er farverige og ikke bare sorte grafiske.
  Der er noget barnligt næsten naivt over de runde former som tiltaler mig.

 254. Jeg syntes hendes fantasifulde måde at illustrere skævheder på er helt fantastiske. Det er enormt inspirerende at kigge på, og ville pynte så fint herhjemme.

 255. For et par år siden, hvor jeg lige var blevet mor. Sad jeg til et foredrag om boligindretning og hvor svært det til tider kan være at bo lækkert sammen med børn. Selvom min hjernen var i tilstand ammehjerne hæfter jeg mig især ved den point vdr kunst i boligen.. For børn og voksen.

  Tidligere var vores bolig fyldt med erotisk og provokerende fotos. Men efter vores søn er kommet til har vi skiftet godt ud i kunsten og heldigvis er Michelle Carlslunds lækre illustrationer med til at gøre det nemt og lækkert at bo med børn og ave kunst som også kan ses på og endda hænge i børnehøjde .

  Hvis vi vandt måtte vi deles om dem, et til drengenes værelse og to til stuen.
  Vi krydser !!

  Tak for skøn blog og skøn inspiration ❤️

 256. De lækkert sammensatte jord/pastel farver, som styrer tankerne hen mod varme sommeraftener. Humoren og den friske barnlighed, som finder ind i hvert af hendes billeder. De er så fine!!

 257. Elsker hendes sprælske søde cirkus figurer :-D

 258. Simpelt, humoristisk, flot farvepallette!

 259. Michelle Carlslunds illustrationer er altid fortryllende! Farverne, den humoristiske sans samt de altid dejlige motiver danner et univers, man ikke kan andet end at elske. “Min bly by” var den første illustration jeg opdagede af Carlslund, og siden da har jeg været fascineret. Kan man andet? :-)

 260. Jeg elsker retro looket og pastelfarverne. De er nytænkende og vil passe perfekt til min nye retro gang :-)

 261. Smukke farver og en skøn naiv streg

 262. Jeg elsker, at alle illustrationerne passer lige så godt i stuen som på børneværelset. Michelles superseje sømand pynter allerede i min stue, men han vil garanteret gerne have selskab af endnu flere fantastiske skabninger :-)

 263. Farvesammensætning, humor og detaljer :) de er så fine, kan fungere i hvilket som helst rum …

 264. Det sarte univers i farverne, blandet med en humor som får en til at smile over nye ting hver gang:) både børn og voksne kan være med når det handler om denne kunstner, og det i sig selv er en gave til en hver børnefamilie som ønsker kunst med dybde og humor i sit hjem:)

 265. Jeg elsker, at plakaterne er ligesom små eventyr universer, man kan fortabe sig i!

 266. Helt enkelt gør hendes billeder mig glad.
  Jeg kan ikke lade være med at smile når jeg kigger på dem :)
  De minder mig om uskyldighed og barnegrin!
  – i det hele taget minder de mig om ting der mangler i min hverdag,
  Når man har et travlt studieliv og dårlig økonomi, glemmer man nogle gange de små glade ting i livet.

 267. Jeg holder rigtig meget af den enkle Carlslund-streg og farvesammensætningen. Mit yndlingsmotiv er helt klart Carlslundskatten med det frække glimt i øjet :)

 268. Michelle Carlslund formår at skabe fantastiske og værdiskabende drømme gennem sine illustrationer. Brugen af farverne er yderst fascinerende, og får et kæmpe smil på mine læber. Disse plakater bl.a. Vil give min nye lejlighed et helt andet look, og skabe varme og godt humør på samme tid. Hun er utrolig inspirerede, og viser enorme kunstnerevner.

 269. Det legende, underspillede og eventyrlige univers. I en hverdag fyldt med almindelig gøremål og alvor leder billederne tankerne hen på det barnelig sind, hvor bekymringer og gøremål ikke fandtes. Thumps up:-)))))

 270. De er sjove, humoristiske og børnevenlige ……og så mangler jeg dem på min væg.

 271. Jeg synes simpelthen bare de er så fine! Jeg skal snart flytte på kollegie og jeg er sikker på at hendes plakater kan lysne min hverdag lidt. Det bedste ved hendes plakater er farvesammensætningen!

 272. Jeg elsker det simple, men samtidig meget stilet og fine udtryk. Det er børnetegniger til voksne og fagevalget gør, at de passer alle steder i boligen. Krydser :-)

 273. Jeg er vild med humoren og de fantastisk flotte farvekombinationer. Man kan ikke undgå at blive glad i låget af af kigge på Michelle Carlslunds illustrationer.

 274. Skønne billeder/plakater der helt sikkert vil pynte i vores hjem og som vores datter vil elske at se på…

 275. De er som lakridspibe i min mund, lækre, bløde og så er jeg vild med de humor hun ligger i sine illustrationer, det kunne være krymmelen på toppen! De er til hele familien, både mor, far og børn kan være med her.
  I LOVE THEM

 276. Går og planlægger børneværelse til vores to skønne piger, pseudotvillinger på hhv 2 år og et halvt år. Og lige præcis det med kunst på væggene er utrolig svært, da jeg ville blive vanvittig af at se på Hello Kitty eller Peter Plys! Men da jeg så disse var min første tanke “Der er de!”. Både pigerne og jeg kunne få glæde af at se på dem og farverne er helt fantastiske! :)

 277. Er vild med hendes billeder da de både passer ind i et børneunivers samt til de voksne. Vil elske at kigge på dem hver dag i mit hjem.

 278. Det humoristiske og barnlige univers kombineret med tanker og skønne streger

 279. Michelle Carlslund billeder er fyldt med leg,fantasi og farver der frembringer et smil og glæde. Lige præcis den stemning ville jeg elske at mine gæster vil blive mødt af, i min nye lejlighed. Billederne er simple. De skal ikke tolkes eller forståes – de er som de er, underholdende.

 280. Enkeltheden og humoren:-)

 281. Jeg er især tosset med frown/upside/down budskabet på Michelles kreation med den omvendt-glade dame. Den minder os om at smile (har vi grund til andet?) … og så er vi faktisk nogen, der ikke kan gøre for at vi ser lidt muggert ud når vi bare slapper af i ansigtet. Det kan vi jo ikke gøre for :)
  Lækker farveholdning og god bevægelse i alle billeder. Man kan sagtens ‘gå-på-opdagelse’ i hvert af dem! FLOT!

 282. Jamen kort og godt – de er bare for fede :-) Super fine og søde motiver – man kan jo intet andet end at smile når man kigger på dem :-) de ville klæde min nye single lejlighed såååå fint :-)

 283. Både børn og voksne elsker dem. De har så mange fine detaljer og alligevel er de ret enkle.
  De er den slags billeder man aldrig bliver trætte af at kigge på, Ganske enkelt fantastiske!!!

 284. Man bliver glad i låget af hendes plakater!

 285. Skønne farver og en enkelt streg gør dem super fine

 286. De så søøøøde. Man bliver helt glad indeni! Farverne er virkelig så gode sammen og ville passe godt på min datters værelse ;-)

 287. Elsker hendes illustrationer! De er enkelte men alligevel meget sigende. De har humor og er utrolig fine i farverne. De ville pynte noget SÅ fint i mit lille hjem c”,)

 288. Kan super godt lide hendes skæve tanker, skøre univers og skønne måder at udtrykke disse to på!

 289. Fantastisk kombination af farve og streg!

 290. Pragtfulde retrobilleder.. Man kan kun blive i godt humør af at se på dem. Og specielt i denne mørke tid har man brug for humor og godt humør på væggene

 291. Så fine :-)

 292. Jeg er dybt fascineret af det barnlige sind, kreative blik og fortællende historier.
  Farve, fantasi og fortælling må være kodeordene. Jeg er vild med det! :)

 293. De er smukke, enkle og vældig humoristisk

 294. Elsker farverne og figurerne. Og elsker at det ikke er så enkelt og kendelig. :)

 295. Super fede plakater på en fed enkel humoristisk måde dem må jeg eje:)

 296. Smukt smukt smukt. De kommer til at præge indretningen i vores (snart) nyindkøbte hus:-) tak for en fed blog.

 297. De er eventyrlige… går lidt i barndommen når jeg kigger på dem:-)

 298. Plakaterne er super fede!! De er barnlige, har mange dejlige farver, de er moderne og gør beskueren i godt humør!! :-)

 299. Uuuh, elsker bare de tryk, de er så ufattelig fine og glad at se på, kunne helt sikkert blive godt med sådan et par at vågne op til, så håber jeg vinder :D

 300. Michelle Carlslunds billeder er humoristiske med flotte farver – jeg bliver glad af at se på dem :) de kan bruges overalt i indretningen

 301. Fortryllende farvekombinationer, morsomme motiver og mega sej streg. Bamsen med balletskørt er så fin. Ville være et hit på børneværetset.

 302. Jeg har selv købt “upside Down” …en omskrivning af glasset halvtomt/halvfyldt..mine gæster læser den og man kan se at de lige tænker en ekstra gang – det er fedt!. Humoristisk, skønne farver og et strejf af barnlighed .

 303. Jamen, man bliver jo GLAD, når man ser på dem! Dejlige farver, og fantasifulde figurer. Lige hvad man trænger til her i den mørke tid <3

  Kh Rikke

 304. Man kan da hun blive glad af de skæve tegninger og skønne farver!!!

 305. Flotte farvekombinationer og en dejlig tvist af humor!

 306. Åh hvor er de fine. Kender desværre ikke kunstneren, men stilen er lige mig med de fine og friske farver.
  Guderne skal vide jeg trænger til noget kulør i mit sort/hvide hjem

 307. Jeg kan li de bløde farver og det barnlige udtryk :)

 308. Jeg vil altså bare SÅ gerne VINDE én af de smukke posters, Malene :-)

 309. De er fantastiske, flotte og fantasifulde!

 310. De gør mig glad udeni. Skønne farver, skønne former, fine figurer!

 311. De gir liv og spreder glæde

 312. Michelle skaber sjove udtryk og historier med hendes naivitet og afslappede tilgang til det gode motiv. Hun forstår at bruge smukke farver som går i spænd med mange slags indretning – og så giver hun seeren lyst til lige at kigge en ekstra gang på kunsten hun har skabt.

  Plakaterne skal bruges i min nye lejlighed – og de skal hænge på ræd og række og fortælle sjove historier til mig selv og mine gæster.

 313. Fine skønne farver fyldt med glæde og kærlighed ♥Passer jo ind i et hvert hjem fyldt med energi og de frække børn som elsker farver :-)

 314. Jeg er vist på falderebet her, men selv om jeg ikke deltager i konkurrencen, er Michelles print stadig vidunderligt barnlige, naive og sætter på den måde fokus på det vigtigste i livet: at smile og have det sjovt

 315. Jeg elsker at de er så smukke at de også kan hænge i min stue….

 316. Skønt at de er lavet lige til mit hjem…!
  Dejlige farver og en skøn humor.

Leave a Comment

Email (will not be published)