INTERIØR KIDS

CO9, vores nyeste familiemedlem!

(For English recap scroll down)

Vi har fået et nyt familie medlem, han er kæmpe stor, hedder CO9 og er noget så charmerende!
Vi har ventet længe på ham, jeg spottede ham nemlig første gang, da jeg besøgte Ambiente messen i Frankfurt i starten af året. CO9 er fra Fatboy familien. En kæmpe stor bjørn/kanin eller lign. som man kan putte med, klatre på og lege med. Min datter på 10 adopterede ham straks, og slæbte ham op på sit værelse, til hendes veninders store misundelse. Der gik et par dage, hvor hun havde ham for sig selv, uden at lillebror havde opdaget vores nye ven. Min datter brugte ham til at ligge og læse på, spille og se fjernsyn på.

CO9, vores nyeste familiemedlem!I weekenden fik han så lov at komme ud fra min datters værelse til stor overraskelse for min søn, som først blev en anelse forskrækket. Han skulle lige se den an og finde ud af hvad den skulle bruges til. Det varede dog ikke længe før den blev tortureret på alle leder og kanter. Der blevet klatret på ham, bokset på ham, hoppet på ham, og heldigvis også krammet på ham.

CO9 er cool nok til, at jeg siger ok til hans tilstedeværelse i stuen på trods af han fylder en del. I går aftes da ungerne sov, sneg jeg mig ned og lagde mig på CO9’s mave med mit hoved på hans hoved….. det var slet ikke dumt, jeg lå fantastisk. Her er tale om et cute og komfortabelt møbel, som vi vidst alle for glæde af.

CO9 er 2,10 m. høj og vejer 5,25 kg. Han fås i 4 farver, se mere på Fatboy.dk

 

CO9, vores nyeste familiemedlem!

CO9, vores nyeste familiemedlem!

CO9, vores nyeste familiemedlem!

Fatboy has gotten a new family member, he is 2,10 m tall and weighs 5.25 kg. He is a big teddy bear / rabbit (I have some doubts here). CO9 has moved in with us. My kids are thrilled. They are climbing him, jumping on him (the poor thing), and they are lying on him when watching television. Even us adults think he’s comfortable to lie on.
Read about CO9 on fatboy.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CO9, vores nyeste familiemedlem!
Artikel
CO9, vores nyeste familiemedlem!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  november 3, 2013 at 21:16

  Den er så sej! Ser ud til at den er meget populær hjemme hos dig 🙂 Tak for tip, Malene!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 3, 2013 at 22:28

   Tak Heidi, den er ret så populær, fantastisk at ligge i. Min datter og jeg måtte slå om den da vi skulle se film her til aften:-) Kh. Malene (5 år)

Leave a Reply