INTERIØR

Boligcious' "Hvis-jeg-vandt-i-lotto-ønsker"

(for English recap scroll down)

Vi har vel alle en “Hvis-jeg-vandt-i-lotto-plan” …. eller er det bare mig?

Jeg har nogle ret store ønsker til min bolig. Nogle af dem ændre sig løbende og andre har været der i årevis, som f.eks. CH07 stolen fra Carl Hansen & søn. Jeg ELSKER den stol! Jeg bliver helt salig, når jeg ser den, og når jeg sætter mig i den, har jeg lyst til at hage mig fast i den som et lille barn i en legetøjsforretning. Stolen koste omkring 19.000 kr. -det er mange penge, men hvis jeg havde dem købte jeg den på stedet. CH07 er dog ikke uopnåelig dyr, som f.eks. den smukke 502 kontor stol fra PP møbler til 63.750 kr. som også er på min ønskesedde, let’s face it, den bliver jo aldrig min…. kun hvis jeg vinder i LOTTO naturligvis!

Boligcious' "Hvis-jeg-vandt-i-lotto-ønsker"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AJ pendlen, er sådan lidt rå og industriagtig, jeg er vild med den! Den fås i to størrelser, jeg ønsker mig brændende den store (selvfølgelig) og jeg ønsker mig jo så også lige to af dem, derfor er det også et af de der uopnåelige ønsker, pris pr. stk. 6995 kr.

Frederik Roije Guidelines (magasinholder) er så rålækker. Den er slet ikke uopnåelig i forhold til de andre ønsker, prisen er ‘kun’ 1445 kr. men jeg har jo ikke købt den endnu, det er nemlig ikke hver dag jeg lige kan hive 1500 kr. ud til en ting som en magasinholder.
Og så er der jo den smukke vintage lampe fra Design by Us. Siden jeg så den første gang, har den stået højt på på min ønskeliste. Den koster 7200 kr.
Alle mine ønsker, bortset fra Design by Us lampen, kan købes hos Livingshop.dk Så ved du det, hvis nu du vinder i lotto i aften!

Konklussion: min lottogevinst skal være på min. 105.385 kr. det er vel bare 6 rigtige og så er den hjemme:-)

Hvordan ser din “Hvis-jeg-vandt-i-lotto” ønskeseddel ud?

English:
This is my “if-I-won-the-lottery-wish-list”. Everything you see is for me more or less unattainable desires. Beautiful classic design, that will suit my home absurdly well. If I could afford to fulfill these desires my lottery prize should be 105.385 DKK ….

Aj Pendel 6995 DKK (and I of course need two of theese)  – Office chair 502 by PP Møbler 63.750 DKK – Vintage Lamp from ‘Design by Us’ 7.200 DKK – Frederik Roije Guideline (magazine rack) 1445 DKK – CH 07 Chair by Carl Hansen  & son 19.000 DKK. Everything can be bought at Livingshop.dk except from the vintage lamp, which can be purchased at Designbyus.dk

Tell me about your “If-I-won-the-lottery-wish-list”……

 

 

Boligcious' "Hvis-jeg-vandt-i-lotto-ønsker"
Artikel
Boligcious' "Hvis-jeg-vandt-i-lotto-ønsker"
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply