DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

THE MIND CAN ACHIEVE – Dagens Poster

Louise Smærup er kunstner, og maler nogle rigtig flotte malerier, i sort/hvid/grå og med små statements. Det jeg så godt kan lide ved malerierne, er at de er rå og upolerede. Malingen er ofte løbet ned af lærredet, og det gør malerierne levende. Nogle af Louises værker bliver også trykt til plakater, og det er jo egentlig meget heldigt, for så kan de jo vises her som Dagens Poster!

Besøg Louises shop som også byder på tæpper, puder m.m.

THE MIND CAN ACHIEVE - Dagens Poster

Louise Smærup is a Danish artist and paint beautiful paintings with a raw expression. I love that the paint often runs down the canvas, it makes them come alive. The paintings are also printed as posters, like this “If the mind Can achieve it”

View Louise’s art here: Louises shop

 

THE MIND CAN ACHIEVE – Dagens Poster
Artikel
THE MIND CAN ACHIEVE – Dagens Poster
Beskrivelse
Louise Smærup er kunstner, og maler nogle rigtig flotte malerier, i sort/hvid/grå og med små statements. Det jeg så godt kan lide ved malerierne, er at de
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply