DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Nørrebro – Dagens Poster

Uhhh jeg synes den er så lækker denne plakat fra KLAM. Farven er så delikat og typografien er fin og diskret! Plakaten over Nørrebro, i den smukke farve (som jeg får lyst til at spise en lille bid af) bliver kun trykt i 5 eksemplarer….. kun 5! –her er altså at tale om en meget limited edition. Så hvis du har et specielt forhold til Nørrebro, og finder farven her lige så lækker som jeg, så er det om at smutte forbi Enklamide.dk og anskaffe dig en inden det er for sent!

 

Nørrebro - Dagens Poster

A beautiful and delicate map of Inner Nørrebro (in Copenhagen). This poster is printed in a very limited edition, there are only 5 pieces! If you have a special relation to Nørrebro, so you must be quick if you want to get hold of the poster. Find it here: enklamide.dk

 

Nørrebro – Dagens Poster
Artikel
Nørrebro – Dagens Poster
Beskrivelse
Uhhh jeg synes den er så lækker denne plakat fra KLAM. Farven er så delikat og typografien er fin og diskret! Plakaten over Nørrebro, i den smukke farve (
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply