BLANDEDE BOLCHER Uncategorized

#1 Dagbog: Kay Bojesen direkte fra Sidney – 'Danish Design at the House'

I forbindelse med at operahuset i Sidneys fylder 40 år netop nu, er en række danske stærke designbrands afsted for at udstille nogle af deres designs i operahuset. Det er en stor begivenhed som dækkes bredt af diverse medier, og på fredag kulminerer det hele i stor gallafest, hvor også det danske Kronprinsepar vil være repræsenteret. Vi er bare stolte over at få lov til at bringe jer lidt opdateringer i dagbogform direkte fra Sidney, leveret af Henriette Wett Jessen fra Kay Bojesen. Kay Bojesen er nemlig en af de udvalgte udstillere, og jeg glæder mig sådan til at se det smukke Grand Prix bestik i denne flotte kontekst.

Jeg giver ordet til Henriette, som skrev denne lille hilsen fra kastrup i mandags inden afgang.

#1 Dagbog: Kay Bojesen direkte fra Sidney - 'Danish Design at the House'

Københavns lufthavn, mandag aften.

Folk omkring mig i gate C27 er klædt I høje sko, stramme bukser, designer håndtasker og håret sidder stramt. Flyvet afgår til Heathrow om 30 minutter. Selv sidder jeg i løse bukser, en ulden trøje og sneakers. Og jeg har alle de gode argumenter for at fuldføre dølle-stilen (afslappet tøj) til U.G. – jeg har nemlig 29 timers rejsetid foran mig.

I Heathrow skal jeg nå et connecting flight til Hong Kong, og når jeg rammer Hong Kong efter 12 timer i luften har jeg først over 4 timers ventetid i lufthavnen og derefter 9 timer I luften. Men så sker det også. Så lander jeg i Sydney!

Jeg skal deltage I udstillingen ‘Danish Design at the House’, hvor 25 danske brands er blevet inviteret til at udstille deres produkter I forbindelse med Sydney Operahusets 40 års jubilæum. Så selvom jeg mest af alt ligner en campist lige nu, så er min kuffert fyldt med cocktailkjoler, pæne sko og kuverttasker. Og, nårh ja, så har en enkelt bikini vist også sneget sig ind – i tilfælde af at der bliver tid til et par timer på Bondi Beach.

Men først venter en lang rejse, hvor jeg skal kværne en masse boligmagasiner, se film, arbejde lidt og sove en masse. Cheers mate, vi ses i Australien – og jeg kan næsten ikke vente!

 

 

#1 Dagbog: Kay Bojesen direkte fra Sidney – 'Danish Design at the House'
Artikel
#1 Dagbog: Kay Bojesen direkte fra Sidney – 'Danish Design at the House'
Beskrivelse
I forbindelse med at operahuset i Sidneys fylder 40 år netop nu, er en række danske stærke designbrands afsted for at udstille nogle af deres designs i operahuset
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply