DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

If I were From Russia – Dagens Poster

Caroline Sillesen, som jeg har dig værker fra før er på vej i en ny retning. En retning som er langt mere grafisk, og hvor der leges med geometriske former. Jeg er ret vild med hendes nye værker, de skiller sig nemlig ud fra det vi ser så meget af lige nu! Serien “If I were From Russia” og indtil videre er der 4 illustrationer i serien. Du kan se dem alle her: Carolinesillesen.dk

If I were From Russia - Dagens Poster

The Danish artist Caroline Sillesen is moving in a new direction. Her new series “If I were From Russia” is much more graphic than her previous works. I like these illustrations because they stands out a little from what we see at the moment. There are 4 prints in the series, you can see the others here: Carolinesillesen.dk

If I were From Russia – Dagens Poster
Artikel
If I were From Russia – Dagens Poster
Beskrivelse
Caroline Sillesen, som jeg har dig værker fra før er på vej i en ny retning. En retning som er langt mere grafisk, og hvor der leges med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply