INTERIØR

Søndagsdrømmerier……10 ønsker!

Annonce

Jeg var forbi Zalando.dk, egentlig for at kigge efter sko og evt. en vinterjakke, og så sker det, som sker hver gang! Musen drages mod boligkategorien, og så glemmer jeg alt hvad der hedder sko og tøj, og jeg surfer rundt mellem puder, sengetøj og andre lækkerier til boligen. Zalando har nemlig et et bredt og anderledes sortiment end de fleste danske webshops. Her er bl.a. repræsenteret et af mine yndlingsbrands SNURK, et hollandsk brand der designer flot sengetøj og puder. Jeg fik lynhurtigt samlet en ønskeseddel, med 9… okay 10 produkter jeg godt gad at eje!

Kig forbi Zalando.dk, og tjek udvalget!

Søndagsdrømmerier......10 ønsker!

1. ‘Gentleman’ en cool isterningebakke i silikone. til 79 kr. Genial gaveidé for the guys, og ja jeg er allerede gået i julegave-tænkeboks. Gentleman er da også den FEDE mandel- eller pakkelegsgave!
2. Jeg overvejer at droppe mine pendler i køkkenet og skifte dem ud med grafiske flotte arkitektlamper. Disse er væghængte, og det er lige det jeg leder efter. Pris. 799 kr.
3. Jeg er storforbruger af notesbøger, jeg fylder vel 2 ud om måneden! Denne her er lækker i farven og cool i udtrykket. 79 kr.
4. Nu sagde jeg jo lige, at jeg ville skifte mine lamper ud i køkkenet med væghængte arkitektlamper, og så dukker denne op, og denne er jo ret lækker med sit rå og industrielle udtryk, måske kan den få plads i bryggerset! Den hedder ‘RUBYS’ og er fra ‘Lightmakers’, lige nu er den sat ned til 449 kr.
5. ‘SNURK’, som jeg nævnte øverst, er jeg ret begejstret for. Sengetøjet er printet, så det ligner en vamset strikdyne, meget indbydende i den kolde vinterperiode. 499 kr. pr. sæt.
6. ‘BOBBY The Bird’ Min datter ønsker sig af hele sit hjerte et vægur, ET SMØLFEVÆGUR! Det orker jeg ikke, så mon ikke jeg kan lokke hende med denne søde sag? pris 249 kr.
7. VITA hedder denne smukke harlekinmønstret pude. Lækker delikat farvesammensætning. Pris 199 kr.
8. Jeg tror nok jeg har skrevet om denne før, men derfor ønsker jeg mig den alligevel. Tapeholderen som man godt gider have stående fremme. Minder mig om min teenager tid, den gang hvor man lavede sine egne bånd, og gav dem som en personlig gave til veninderne eller kæresten! Pris 149 kr.
9. Nu bruger jeg ikke selv en mus, men det gør ungerne når de spiller, og denne her er tilpas lækker, og kan snildt pifte kontorpladsen op! pris 179 kr.

PS.

Ligesom jeg var færdig med at “mind-shoppe”, fandt jeg dette skønne sengetøj, som jeg ved mine unger ville elske!

Søndagsdrømmerier......10 ønsker!

Skønt sengetøj i voksenmål, ideelt til de “store” børn, som netop er gået over til voskendynen. Disse 2 sæt koster tilsammen 499 kr.

Søndagsdrømmerier……10 ønsker!
Artikel
Søndagsdrømmerier……10 ønsker!
Beskrivelse
Annonce Jeg var forbi Zalando.dk, egentlig for at kigge efter sko og evt. en vinterjakke, og så sker det, som sker hver gang! Musen drages mod boligkategorien, og så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Signe // Copenhagen Kiddo
  oktober 20, 2013 at 19:49

  ÅRH! Nogle lækre ting. Nu ærgrer jeg mig lidt over det vægur jeg lige har købt til min datter. For et her er virkelig fint! Sengetøjet kunne også være skønt. Det er så pænt, at man ikke behøver sengetæppe 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 20, 2013 at 19:58

   Ja det er virkelig sødt det ur, og jeg ELSKER også det sengetøj:-) og god pointe i at man ikke behøver sengetæppe:-)

 • Reply
  Monica LivingSweetLiving
  oktober 21, 2013 at 13:38

  Hej!

  Ligesom dig er vi på LivingSweetLiving også faldet for det strikkede sengetøj, men måtte også erkende at vi villle blive noget træt af de “forkerte” mål. Vi har derfor valgt at få dem syet i danske mål og så slipper vi for at rode rundt med for store/små betræk.

Leave a Reply