Uncategorized

Jeg drømme-indretter min stue…..Jeg kan vinde noget, og jeg deler gerne lidt ud!

Jeg er med i en konkurrence, jep, endelig er det MIG der kan vinde noget (men hvem siger, jeg ikke deler lidt ud til dig? læs videre)! Jeg er med i en konkurrence for bloggere, og hvis du er blogger, kan du også deltage herjo flere vi deltager, jo sjovere bliver det!

Jeg skal komme med et bud på, hvordan min drømmestue ser ud, hvis jeg kunne indrette med design fra Boshop.dk. En ret nem opgave hvis du spørger mig, jeg kender nemlig udemærket Boshop, jeg har handlet der før, og jeg kan lynhurtig rydde hele den biks, for lækkert design.
Jeg kan vinde for 10.000 – 15.000 eller 20.000 kr. møbler til Boshop.dk og det vil jeg rigtig gerne. Jeg vil også rigtig gerne give lidt til dig, det er ikke en del af konkurrencen at dele ud til læserne, men jeg synes det er lidt sjovt at vende det hele lidt på hovedet, og give dig lidt også)! Hvis jeg vinder, deler jeg 2.500 kr. ud til en heldig læser, som så kan shoppe for dem hos BoShop.dk. Du skal blot smutte forbi Boshop.dk og fortælle mig (i kommentarfeltet herunder), hvad du ville vælge, hvis det var dig vandt!

Her kommer en masse søndags-shoppe-dagdrømmeri direkte fra min sofa til dig! Hvis du bliver inspireret og får lyst til at shoppe, så har jeg naturligvis sørget for link direkte til indkøbskurven:-) God søndag og nyd nu dit dagdrømmeri!

 

Jeg drømme-indretter min stue.....Jeg kan vinde noget, og jeg deler gerne lidt ud!

 • En stol til de små! Jeg er vild med Acapulcostolen, og er sikker på min lille dreng vil synes det er sejt med sin helt egen stol. Dette er børnemodellen, men Boshop har den også i voksenmodellen. til børn:  1.490 kr. kan købes her
 • Jeg forelskede mig i TILT lampen fra NYTA da jeg så den første gang på AMBIENTE messen i Frankfurt først på året. Den er funktionel fordi den vippes så den ændre lysretning, og så er formsproget grafisk, stramt og lækkert. Den skal hænge for enden af sofaen og være perfekt som læselampe. Kr. 1.995 kr. kan købes her
 • WAVE TV-bord fra ETHNICRAFT. TV-borde er oftest ret usexede møbler, men ikke desto mindre uundværlige. Jeg faldt dog for dette, det er da ret sexet, synes jeg. Smukt bearbejdet træ i et stramt design til 13.140 kr. Fås også i en mindre model lige her
 • MOLITA stilren modulopbygget sofa, som stadig er tilpas ”buttet” i formen, og indbyder til at man kaster sig i den, læser gode bøger eller se yndlingsserien (som for mit vedkommende pt er Netflex’s serie ’Orange is the new black’).  Pris afhænger af valg af moduler, og det er ganske ok priser. tjek her
 • Skøn og skæv kommode fra House Doctor. Den skal skabe lidt humor og bringe en uhøjtidelig kontrast til det stramme. Den skal bruges som sidebord til sofaen, og rumme fjernbetjeninger, ugeblade og strikketøj (hvis man strikker, hvilket jeg desværre ikke kan) pris 4.499 kr. Kan købes her 
 • Gulvtæpper er noget af det sværeste at vælge synes jeg. Det her fra House Doctor er tilpas casual og uhøjtidligt til min stue. Tæppet er lidt Boheme/hippieagtigt og det vil være med til at bløde det ellers stramme look op. pris 1.299 kr. kan købes her
 • Sofabordet fra Via Cph købte jeg allerede hos BoShop i sommer, og jeg er så glad for det. Det fås i mange størrelser og højder. Man kan skubbe dem ind under hinanden. Jeg kunne godt bruge et mere, til når vi er mange i huset. Bordet kan du selv være med til at designe, du bestemmer nemlig hvilke ben, der skal på, hvilken farvekombination, og om der skal være rund kant eller skrå kant! Priserne varierer, men smut forbi og design dit eget bord, så får du en pris. HER

 

 

 

 

 

 

 

Jeg drømme-indretter min stue…..Jeg kan vinde noget, og jeg deler gerne lidt ud!
Artikel
Jeg drømme-indretter min stue…..Jeg kan vinde noget, og jeg deler gerne lidt ud!
Beskrivelse
Jeg er med i en konkurrence, jep, endelig er det MIG der kan vinde noget (men hvem siger, jeg ikke deler lidt ud til dig? læs videre)! Jeg er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply
  Vickie
  oktober 13, 2013 at 22:05

  Fede ting! Sofaen vil være mit første ønske, så skænken, så…………, så………….

 • Reply
  Christina Bonke
  oktober 13, 2013 at 22:07

  Årh.. Totalt drømmested. Jeg forstår godt, at det ikke falder dig svært at indrette med lækre ting derfra. Jeg drømmer i særlig grad om de smukke borde fra ViaCph.

 • Reply
  Anne-Beth
  oktober 13, 2013 at 22:13

  Jeg ville vælge Mini Milk skrivebordet på dette link: http://www.boshop.dk/holmris-minimilk-skrivebord.html
  Hvis jeg var rigtigt ved muffen ville jeg vælge Pettersson eg spisebordet på dette link: http://www.boshop.dk/pettersson-eg-spisebord.html

  Held og lykke med konkurrencen !

 • Reply
  julie lillegaard
  oktober 13, 2013 at 22:15

  Jeg drømmer også om sofabordet fra Via Cph. Det er så let og elegant i sit udtryk og ville på alle måder passe bedre ind i vores lille stue end det alt for store sofabord, vi har nu. Ps. Hep, hep, hep 🙂

 • Reply
  louise o.
  oktober 13, 2013 at 22:53

  Jeg dømmer om gulvtæppet fra House Doctor!

 • Reply
  Monika
  oktober 13, 2013 at 23:34

  Realistisk sett… ville jeg ønsket meg Sofabord fra Via Cph! hvis jeg vant!
  MEN jammen ville jeg ELSKET at sofaen MOLITA ble shippet til Norge <3

 • Reply
  Sara
  oktober 13, 2013 at 23:47

  Sofabord står vi virkelig og mangler så jeg ville vælge et fra Via Cph.

 • Reply
  naki castro
  oktober 14, 2013 at 00:07

  Jeg drømmer om kommoden fra House Doctor til min søns værelse!

 • Reply
  Line Højgaard
  oktober 14, 2013 at 07:54

  Shadow Eg – kommode eller Burger Eg – skænk. De er begge fantastiske. Den sidste virker tung, men det er vel netop ideen – den er SÅ flot!

 • Reply
  caroline
  oktober 14, 2013 at 09:02

  Jeg ville vælge den meget lækre gulvlampe “pantop” – den har jeg savlet over længe, og der er allerede reserveret en dejlig plads til den i stuen 😉 hehe

 • Reply
  Pia Hansen
  oktober 14, 2013 at 09:51

  min største drøm er at få sådan en lækker sofa, det har være mit ønske i mange år og er det stadig 🙂

 • Reply
  Charlotte Clausen
  oktober 14, 2013 at 10:01

  Hej Hej 🙂 Sikke et valg at skulle træffe! 😉 Der er jo så mange pææææne ting! Men altså – til sagens kerne – så ville jeg vælge denne lækre stol, som skiller sig lidt ud ift. hvad man ellers lige ser. Den ville komplimentere min grå sofa og ellers ret farverige hjem super godt! http://www.boshop.dk/n2-eg-loungestol.html
  Kh. Charlotte

 • Reply
  Louise FB
  oktober 14, 2013 at 11:24

  Jeg drømmer om de fine Tilt loftslamper fra NYTA. Er flyttet til lækker lejlighed men har slet ikke nok lamper (og har svært ved at finde pæne som ikke koster en bondegård). Men de her ville være fantastiske over køkkenøen…

 • Reply
  Marie B
  oktober 14, 2013 at 11:59

  Acapulco til min datter…eller måske et tæppe…eller en af lamperne: Bell eller Pied…tror jeg:)

 • Reply
  Mathilde
  oktober 14, 2013 at 12:01

  Mmm…. Sikke mange dejlige ting.

  Jeg har også været forelsket i Tilt fra NYTA siden jeg så den første gang. Jeg må indrømme, at jeg bliver ret forført af den store funktionalitet der ligger i det simple design.
  Tæppet Sissy fra House Doctor har jeg haft lange øjne efter den sidste tid, da det er på forsiden af denne måneds Bolig Magasinet. Det ville jeg blive så glad for.
  Jeg er dog også ret vild med lænestolen med det skønne navn MC10001.

  Jeg krydser finger for at du vinder 🙂

 • Reply
  Anna
  oktober 14, 2013 at 14:19

  Hvis jeg vandt, vil jeg helt sikkert købe det smukke sofabord kaldt “ViaCph Recall sofabord”! No doubt 🙂

 • Reply
  Mathilde
  oktober 14, 2013 at 14:25

  Jeg tilslutter mig Via cph- sofabordet. Kolossen, som jeg kalder vores gamle sofabordet, skal uuuuud!
  Og held og lykke!

 • Reply
  Kamille Parsgaard
  oktober 14, 2013 at 17:01

  Well, hvis billederne siger noget som helst om dig, så er det da at du har rigtig god stil. Jeg kan faktisk lide det hele, -så jeg er har OGSÅ god stil 😉

  Hvis jeg kunne vælge noget fra Boshop, så ville det nok blive;
  http://www.boshop.dk/tonon-italia-concept-chair.html

  Simpelthen så flotte stole!!

 • Reply
  pia sroka
  oktober 14, 2013 at 17:23

  Jeg ville vælge ny sofa ønsker mig denne http://www.boshop.dk/0118-latina-ll.html

 • Reply
  Katrine
  oktober 14, 2013 at 18:05

  Jeg ville klart bruge pengene på en af de skønne TILT lamper fra NYTA enten i sort eller hvid. Den ville være skøn og skabe meget glæde ved siden af min mørkebrune flagermus-stol :-)!

 • Reply
  Gitte Grau
  oktober 15, 2013 at 10:23

  Wauuuw lækre ting!! Og svært at vælge;-) men mangler sofabord, så gerne via cph og derefter house d. Kommoden til min datter :-)))

  Kh Gitte

 • Reply
  Helle Østerholm
  oktober 18, 2013 at 22:26

  Uden tvivl Molita sofaen! Super fedt design! Ønsker dig held og lykke i konkurrencen 🙂

 • Reply
  Christina Hansen
  oktober 25, 2013 at 12:15

  SOFAEN! 🙂

 • Reply
  malene kofoed
  oktober 25, 2013 at 12:16

  Jeg kunne godt bruge nogle Concept chair wood så det ville jeg bruge dem til;)

 • Reply
  Linda Pedersen
  oktober 25, 2013 at 16:50

  Håber virkelig du vinder, Godt bud du er kommet med..♥
  hvis jeg vandt, ville pengene gå til gulvlampe “pantop”
  eller sofabord,
  sofabord mangler jeg ultra…..

 • Reply
  Helen Husted
  oktober 25, 2013 at 23:39

  ViaCph sofabord, ville jeg nok vælge, eller et Diamond Shaggy tæppe!

 • Reply
  Christine Lund Hansen
  oktober 31, 2013 at 20:21

  http://www.boshop.dk/alcapulco-stolen-okdesign.html

  Drømmer om denne 🙂 I sort eller lyseblå <3

 • Reply
  Camilla Winkel
  oktober 31, 2013 at 20:29

  Mangler et sofabord, kan ikke helt beslutte mig for om det skulle være ViaCph eller BamBam:)

 • Reply
  Lissen Andersen
  oktober 31, 2013 at 20:36

  Jeg tror jeg gerne vil have sofaen!!!!

 • Reply
  maria suzette Vergmann
  oktober 31, 2013 at 21:21

  Vi står overfor en flytning og starter forfra med alle møbler da det er min kærestes og mit første fælles hjem, men dette smukke bord ville skabe den helt perfekte røde tråd i vores nye hjem og stil <3 http://www.boshop.dk/thin-eg-sofabord.html

 • Reply
  Jane Rønsted Tvede
  oktober 31, 2013 at 21:24

  skulle jeg være så heldig at få æren af at vinde vil jeg vælge SOFAEN , da vores er helt slidt ned og trænger til en ny så det ville være en drøm <3< 3

 • Reply
  Anne Mette
  november 5, 2013 at 16:26

  Jeg ville vælge Bell loftslampe/pendel, da man altid kan bruge mere lys og flotte lamper 🙂

 • Reply
  Heidi Schulz-Petersen
  november 5, 2013 at 17:07

  Uha – sofaen eller skænken 🙂 – men svært med så mange lækre ting 🙂

 • Reply
  Behrouz Shoaibi
  november 12, 2013 at 21:26

  Stemt 🙂

 • Reply
  Christina Bruun
  november 13, 2013 at 20:47

  Jeg ville vælge sofaen, den er mega fed 🙂

 • Reply
  Inger
  november 13, 2013 at 23:27

  Hei <3 Fantastiske smukke møbler <3 Jeg ville klart vælge den fantastiske flotte sofa. Pøj pøj fra Mig til Dig. Du har en fantastisk god smag. Hermed stemt <3

 • Reply
  Rikke Neipart
  november 14, 2013 at 20:54

  Fantastisk sager. 🙂 Jeg har stemt. Krydser fingre 🙂 <3

Leave a Reply